Reklama

Reklama

Assassin's Creed : Lineage

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

UBISOFT vydal tento úvodní film ke hře Assassin's Creed 2. Jde celkem o tři krátké filmy, které zachycují příběh Giovanniho Auditora - nájemného zabijáka. Filmy se zabývají tím, co se událo ještě před začátkem hry, v níž se poté jeho syn Ezio stane hlavním hrdinou. Filmy jsou točeny mixem živé akce a CGI, což jsou scény vygenerované počítačem. (Gerret)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ako bonus k hre funguje tento film veľmi dobre, ale samostatne neobstojí. Môže za to krátka stopáž, nepresvedčivé herecké výkony a nepodarený záver, ktorý síce navnadí na hru, ale nie je uspokojujúci. Vizuálna stránka je na veľmi dobrej úrovni a to i napriek tomu, že prostredie bolo kompletne urobené na počítači. Bojové scény sú trochu chaotické, kameru inak ale chválim. Celkovo vzaté je to veľmi dobrý propagačný materiál, ale nič viac. 7-/10 ()

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Jsa fascinován použitou technologií, ptám se, jaké jsou náklady při použití této techniky? Tipnul bych si totiž, že nijak vysoké, a přitom možnosti jsou tak lákavé... Jen je škoda, že jsou stále vidět rozdíly mezi počítačově zpracovaným pohybem a snahou herců a kaskadérů (aniž bych snižoval význam nebo snahu jedné či druhé strany). Příběhově se jedná o ne zcela zábavné nastínění, které možná až zbytečně otevřeně odhaluje některé prvky následující hry AC II (Pazziové, benátští zrádci, Borgia sám!). Ve zkratce - atmosférické uvedení, jež mělo samo použít efektní zkratku. ()

Reklama

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

Jak už tady více lidí psalo, je to přeplácané počítačovou technologií. Jasně ja to chápu, má to být uvozovací "filmík" na Asassin´s Creed II, ale mohli to udělat líp. Co se týče podoby herců kontra postav z AC, tak se povedla, avšak zbytek ani náhodou nemusel být počítačový. Je to jediná velká vada, no ale ještě mi tu chybí lepší příběh, já chápu že jako "před příběh" to je možná akorát, ale nemá to ani na 3 hvězdy. ()

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

Je to výborně udělané. Krásné pohledy na renesanční italská města plná života. Dobová atmosféra srší z každého záběru. Pěkná kamera a pár úžasných střihových propojení mezi záběry. Ale, příběh mě příliš nebavil a navíc jsem se v něm poněkud ztrácel. Celkový zážitek je tedy mimo kvalitního technického zpracování spíše nepříjemný. A jen tak mimochodem, jsem dlouhodobý hráč této série. ()

Ware 

všechny recenze uživatele

Podarený prológ k AC 2, ktorý je pochopiteľne určený pre tých, ktorí hru hrali alebo ešte lepšie ju idú len hrať, ostatným nič nedá a je pre nich viac-menej stratou času. Podoba hercov na postavy v hre je celkom dobrá (až na Ezia, ktorý ale vo filme aj tak moc priestoru nedostane), prostredie a bojové scény obstojné, takže nemám dôvod neodporučiť všetkým fanúšikom AC... 70% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film byl vydán u příležitosti vydání videohry „Assassin's Creed II“, děj je však zasazen ještě před ní. (TwoFace)
  • Film je natočen na motivy slavné videohry od vývojářské firmy Ubisoft. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama