Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Patrick a Louis po dlouhých devíti letech nadále trpí smutkem ze smrti jejich jediné dcerky, která byla brutálně napadena divokým psem. Rozhodnou se tedy, že opustí město, vydají se na vzdálený venkov a pokusí se již nadobro na dcerku zapomenout. Od zdejších obyvatel malé vesničky se ovšem dozvídají o jakém si rituálu, který jim na pouhé tři dny dcerku přivede zpět ze světa mrtvých. (PetriK12)

(více)

Recenze (68)

papaJA21 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době horror který mě bavil. Horrory nemám nějak obzvlášť rád a ani je nevyhledávám. A když už něco dávají je to pokaždé ta samá řezničina. Takže pro mě byl tenhle film docela příjemným "oživením". Kamera a herecké výkony sem tam vypadají poněkud amatérský, na druhou stranu je tady cítit takové zdravé nadšení. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Je to škoda, že tomu chyběla ta správná hororová šťáva. Což o to film nepostrádá napětí, také drastických až morbidních scén je tu dost. Jenže to už má být taková třešnička na dortu. U hororu se je třeba bát toho co teprve přijde nebo mohlo by přijít. Tohle tomuto filmu chybí. Prostě ta správná hororová atmosféra tady není. Proto tento snímek hodnotím maximálně 60ti %. ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Wake Wood je další z "hororů z pásové linky". Vzal si ústřední téma ze Řbitova zviřátek, přimíchal neutrální dospělé herce, nudnou dětskou herečku, špatný scénář a smíchal z toho eintopf, který by v nejlepší hororové restauraci rozhodně neservírovali. Své silnější momenty to má, ale nestačí to ani na průměr. Delší komentář netřeba... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatný. Sice to není nijak převratný, chyb je tam jak máku, ale pořád to má aspoň nějakou atmosféru a zajímavý příběh. Ačkoli, první polovina se teda docela táhla, naštěstí druhá mě bavila víc. Pár scén to mělo zajímavých. Kamera byla taková divná, ale abych pravdu řekl, jako celek to špatné nebylo. Připadá mi to tu hrozně podhodnocené, 43% si to nezaslouží ani náhodou. 3* ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Film , ktorý utrpel hlavne na rozpočte. Na druhej strane ho vśak ani nemal možnosť získať , pretože novodobá pripomienka na " P.Cemetery / Omen / D.L.Now...si ho už nezaslúži. Ten TV look Mi ani tak neclonil, skôr tá Ella Connoly / reborn daughter . Tam prehodiť cast a bola by som v hodnotení štedrejšia. ( inak ale , brutálne prešvihnutý cover ) Zbytok kvalitne dodal PetriK12 ! ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama