Reklama

Reklama

Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space

(TV film)
  • Slovensko Monštrá vs. votrelci: Útok tekvicových mutantov

Na Zemi se přijede vyprázdnit létající talíř. Svoji potřebu vykoná přímo do pole s dýněmi, které při haloweenské noci ožívají. Shodou okolností se vše odehrává v Modestu a monstra tak mají další úkol - předejít rozšíření vražedných dýní do okolí a nejlépe je všechny zlikvidovat. Ministerstvo zdravotnictví varuje - cukrovinky škodí nejen zubům. (Herráček)

(více)

Recenze (43)

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Fajnový kraťas od DreamWorksu. Stará známá partička příšerek opět zasahuje. Tentokrát o Halloweenu a proti čemu jinému, než proti dýním. Na dvacet minut parádní příběh. Ale na úkor dobrého příběhu jsou ochuzeny vtipy. Pár jich tu je, ale čekal jsem to lepší. Animace opět precizní. Taková pohodovka, co nenadchne ani neurazí. 3*** jsou myslím v tomto případě dost odpovídající. Celovečerák je lepší. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Speciální halloweenovské mini pokračování je plnohodnotným nášupem povedeného animáku. Pokud se orientujete v žánrových klasikách, na které odkazuje už název, nemůžete být zklamání. Tým monster vedených obří Susan vyrazí na Halloween do jejího rodného městečka, aby zjistil, co že paranormálního tam páchá neplechu. Kromě spousty vtipných verbálních narážek je k vidění i strašidelně idylický záběr na městečko za zvuků hudebního motivu z kultovního hororu Halloween – jež ovšem vyzvání na mobilu kolemjdoucího. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pohodový kraťas, ktorý sa nesie v duchu celovečerného filmu. Postavičky sú ako obvykle roztomilé a celý nápad s Halloweenom tak typický pre krátke filmy od Dream Works - ako keby sviatky nejako mohli a mali definovať príbeh, narúša príbehovú štruktúru a umožňuje odkazy na slávne diela - Carpenterov Halloween. Ale obhliadnúc od toho je to znova skvelá zábava, kde znova dominuje Rogen ako želatína BOB. A záporák je o stupeň lepší ako v celovečernom filme. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi osudy hrdinu celovecerniho filmu jsou zhruba na podobny urovni jako puvodni film. Stejna, prijemna animace, vsechny znamy postavy, docela slusnej pribeh. Skoro by i stalo za to udelat nejakej serial, kde by v kazdym dile bojovali s nekym jinym. Proste povedenej Halloweenskej special s fajn odkazama na filmy a slusnejma vtipkama. ()

PDcz 

všechny recenze uživatele

3*** body Haleluja.. super délka :-) akorát pro odreagování [X] Minus 1* bod Nebyli jsme fanoušci hlavní filmu, to nám zůstává i zde.[X] minus 1* bood Tady nevím proč odebíráme, ale na 4 body nám to nepřijde. TO si necháváme pro jiné skvosty :-) [X] Dnešní přednáška makroekonime je za 1* bod, protože jsme tu usnuli, hlavní postava profesora je monotóní bez emocí a obsah je nudný :-D ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu můžeme slyšet kultovní hlášku z filmu Scarface. „Say Hello to My Little Friend!“. (Pumiiix)

Reklama

Reklama