Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější služební cesta všech dob je teď ještě bláznivější, protože přináší více divokých scén, šílených výstřelků a neskutečné legrace! Ed Helms (Pařba ve Vegas, Pařba v Bangkoku) a John C. Reilly (Bratři z donucení) vévodí hvězdnému obsazení komedie, která ukazuje, co se může stát… když se pojišťováci utrhnou ze řetězu! Nesmělý Tim Lippe (Helms) vyráží do “velkoměsta” Cedar Rapids na důležitou konferenci, kde mu k jeho smůle zkříží cestu zkušený vymetač večírků (Reilly). Netrvá moc dlouho a Tim už se domáhá vstupu na party, nahý se koupe v hotelovém bazénu a podléhá kouzlu svůdné mámy od dětí. Jestli Tim tenhle víkend přežije, jeho život nikdy nebude jako dřív! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

Fr 

všechny recenze uživatele

CO SE V CEDAR RAPIDS STANE, TO TAM TAKY ZŮSTANE..... /// Když se oběsí Roger, dalším na řadě je Tim. Ne na lano…, ale zastoupit šéfa na pojišťovácký konferenci. Jeho úkol (rozkaz) zní jasně: ,,Získat nejvyšší ocenění!“. Letošní ročník prej bude brutální, ale to jsou jen (úvodní) pojišťovácký keci. Brutální tu není nic (snad jen fakt, že S.Weaver se už u sexu nesvlíká – což je dobře…). Tim je debil – tedy nepravděpodobnej chlápek – tedy pojišťovák a bude vás srát, nebo bavit. Děj je triviální, pojišťovácký polohumor, vtipy vulgární, sexuální a trapný. ,,Drsná“ zápletka a nečekaný rozuzlení, způsobí, že zvlhne nejedno pojišťovácký oko. Než to vidět znovu, tak to se radši nechám pojistit. (Na všechno!) Ale možná jsem jen alergickej na…. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) U nás doma všichni něco prodáváme – šuk, drogy, (ale hlavně!) pojištění. 2.) Můj hrdina není Ken (ani Barbie!), ale pojišťovák. 3.) Láká mě zkusit tu plavbu gayů s Rosie O'Donnell. 4.) Thx za titule Bastard(44). /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jednoduse receno, desna kokotina. Sraz bandy pojistovaku sliboval solidni zabavu, jenze opak je pravdou. Hlavni problem je v hlavni postave. Helms mi nijak nevadi, ale tady je jeho slusnackovsky pako naprosto priserne otravny, pritom se tvari jak totalni uchyl, pred kterym si musite hlidat kalhoty a je priserne topornej. Ve vysledku je to proste nesympaticka postava, ktera me srala. Lehce to zachranuje jeho partak, vecne nality hovado Reilly, i kdyz jeho eskapady ve stylu nejdriv se ztriskat a pak jit nekam vyrvavat se po case okoukaj. Z celyho toho srazu pojistovaku uz je pak vytezeny naprosty minimum a je to tak jen takova kalici jizda party kravataku s moralizovanim na konec. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Netajím se svou upřímnou nenávistí k usměvavým pojišťovákům a ani tím, že s těmi nejotravnějšími nadšeně vytírám podlahu na chodbě. Pokud by mne však navštívil opilý agent Ziegler, tak jsem si jistý tím, že prožijeme nezapomenutelnou noční jízdu a ráno budu mít sjednané nejen životní pojištění, ale i úrazovku na papouška, pojištění domácnosti proti vandalismu emzáků a revoluční pojištění tújí proti útoku tučňáka patagonského. Ziegler mne totiž baví svou dokonalou uvolněností, ale je v podstatě jediným, kdo táhne směrem k zábavě tento jinak průměrný snímek o srazu superhrdinů - Pojišťomanů. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Herecký obsazení slibovalo hodně, výsledek je takovej průměr. Ale kdo zažil nějaký firemní večírky a team buildingy, tak ho tenhle film musí snad aspoň trochu pobavit. Všechny ty proslovy a nejrůznější soutěže, který měly vylepšit pokřivený vztahy na pracovišti, jsem zažil mnohokrát taky. Tohle mě celkem bavilo. Sice tam nebyly ani žádný momenty, který by vyloženě stály za zapamatování, ale viděl jsem to tak na slabší 4 hvězdy. Jenže to pokazil tradičně závěr. Začíná se moralizovat a následuje jedno profláknutý klišé za druhym. Takže nakonec je to za 3. Ale myslim si, že film je tady trochu podhodnocenej. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nenáročná blbina z prostředí otravných pojišťováků, která však pobaví a hlavně přináší další potvrzení faktu, že Anne Heche je skutečně jednou z nejluxusnějších MILFek, které kdy prošly Hollywoodem. A ten Reilly je fakt zvíře. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Cedar Rapids z části sází na humor Johna C. Reillyho, což fungovalo snad jen v rockerovi Coxovi nebo v Cyrusovi. Ed Helms film utáhnout může, ale musel by dostat do rukou opravdu vtipný scénář, snaží se seč může, ale z vod průměru Cedar Rapids nevytáhnul. Film se tak zařazuje mezi průměrné americké nezávisláky, které nejsou ani komedií, ani dramatem, ale balancují někde na hraně, přičemž se jim výběr strany do závěrečných titulků nepodaří. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, jak u nás kdysi zazvonil pojišťovák. Mně bylo asi osm, bylo léto a zrovna jsme malovali obývák. Otevřít šel táta, chvíli byly slyšet kecy pojišťováka o tom, jak nám přišel vyřešit situaci, až ho táta přerušil "jestli nám chceš pomoct, tady v kýblu je štětka navíc, jinak se seber a táhni do prdele." A protože to zrovna nebyl bourák kalibru Eda Helmse, tak se vážně sebral a šel. V tomhle filmu je s pojišťovákama určitě větší sranda, ale ani samice Anne Heche nezamaskuje fakt, že žila byla Pařba ve Vegas a ta měla spóóóustu dětí... ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dokoukat a přežít se to dá, pokud zkousnete, že nejde o žádný zázrak, vtipy nezabírají a nejsympatičtější postava v celém filmu je šlápota. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Začnem stroho, nemáam rád takéto filmy o ničom, kde hlavný pseudohrdina, ktorý je trošičku "pomalší/jednoduchší" (na oko) dostane do rúk veľkú "zodpovednosť", príde všetkému na kloub a následne sa zachóva (ako inak) nanajvýš správne. Pravdou je, že poisťovakov obzvlášť nemusím. (hotová zmluva s diablom) a táto "komédia" je koniec koncov ťažko pod hranicou priemernosti. Ed Helms sa poriadne sekol, bohužiaľ Ed. 2/10 ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Na filmy od Fox Searchlight se vždycky těším strašně moc, protože dostanu za málo peněz ( nízký rozpočet ), hodně muziky ( kvalita filmu ). U Cedar rapids to bohužel, ale neplatí. Už samotný casting mi nesedl, protože například Sigourney Weaver mám rád spíše ve scifi než v komedii. Pokud se to komedii dá nazvat. A další obsazení taky žádný zázrak, až na Eda Helmse, kterému komedie jdou. Například Pařba ve Vegas/Bangkoku. Prostředí pojišťováků slibovalo slušnou zábavu, ale opak je pravdou. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Po úspěchu Pařby ve Vegas se podobných filmů natočilo nějak moc. A jak to tak bývá, jsou dělány pro prachy a humor v něm nenajdete. Zvlášť když jde o pojišťováky! Ed Helm zde skutečně hraje malého, zaprdlého pojišťováka, který má vztah se svou bývalou učitelkou ze základky (Sigourny Weaver). Dokonce jí nabídne zásnubní prsten. Pak však musí odjet nahonem na sraz pojišťováků v jakési díře jménem Cedar Rapids a dobře reprezentovat firmu. Jenže narazí zde na cvoka v podání Johna C. Reillyho a od té doby začnou vymetat večírky, pařby, drogové dýchánky, pozvou se na lesbickou svatbu... Aby pak pochopil, jak má zareagovat, aby nebyl za firemního idiota, a dojde i na morální ponaučení. Zatímco Pařba ve Vegas měla přesnou vyprávěcí strukturu skoro až detektivního ražení, kde do sebe jednotlivé dílky a odhalení, co se včera dělo, zapadaly, tady jde prostě o jízdu po večírcích a vtipné má být asi to, že se plachý pojišťovák odváže, až se koupe nahý v hotelovém bazénu. Ale vtipné to není. Herecky jde o mimořádný trapas a i na Sigourney Weaver je vidět, že absolutně netuší, proč tuto roli vzala. Samotný Ed Helm se sem jako hlavní postava zoufale nehodí, jeho připitomělý úsměv by se uplatnil možná v nějaké parodii, ale tady působí rovněž trapně. Chybí i jakékoliv pointování scén, vtipy jsou jen hrubozrnné a sexistické, navíc jsou odvyprávěny bez potřebného frázování a napínání před pointou - jen tak prošumí kolem a jde se zase dál. ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

Nehorázná chujovina. Obsah, který zde na csfd vypadal dobře - Nejzábavnější služební cesta všech dob je teď ještě bláznivější, protože přináší více divokých scén, šílených výstřelků a neskutečné legrace!....mi nařídil to stáhnout a zchecknout. A byla to chyba. Sice jsem neočekával nic skvělýho, ale i tohle bylo trochu přes čáru. Děj je nudný, humor okoralý jak poslední rohlík v Lídlu a kamera je taky celkem na přesdržku. Helm(an)s se snaží, ale sám to utáhnout nemůže a tak mu sekunduje Reilly který asi během natáčení musel sjíždět čtyři lajny kokajnu denně. Jestli mi mělo připadat vtipné to, že si černoch hraje na gangstera, nebo že Sigourney Weaver (díky bohu) šuká oblečená, tak nepřipadalo. Na těch 85 minut jsem napočítal 4 vtipy a to je sakra málo. A jestli bude pokráčování, přiznám se, že se na něj s chutí rád podívám. Zajímalo by mně, čím by tohle mohlo pokračovat. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Proč mi ukazuješ fotku svý mámy ?? Jako je sexy, kámo, ale.." - "To není moje máma, ale moje dívka !! A jsme předzasnoubení !!" - "Co to jako, kurva, je předzasnoubený ?? To já bych, kdybych byl předzasnoubený, předpřefiknul úplně všechno, co by přede mnou zavrtělo prdelí.." ;) ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Ed Helms ve filmu od ,kterého jsem čekal nějakou ulítlou komedii ( nemůžete se divit po pařbě ve Vegas),ale naopak jsem viděl snímek milý ,snímek o jednom pojišťováky co přijde na to,že ne každý je tak poctivý a dobrý jak se tváří.Pár vtipných momentu se tu najde,ale určitě bych neřekl ,že je to čistě komedie.Navíc potěšila chvilková účast Sigourney Weaver.Za mě tedy celkově 55% a tři hvězdy. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Ed Helms jako zaražený trotl na sjezdu pojišťováků. Sice Ceda Rapids nepřináší nic nového, originálního nebo zajímavého, avšak pobaví, hlavně bez přítomnosti fekálního humoru. Závěr se sice prozměnu opět zvrhne ale nemám důvod proč takhle pohodový film knokautovat dvěma hvězdami. ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

Indie Hangover? Proč ne, je tu parádní Ed Helms, kterému zdatně sekunduje maniakální Reilly a sem-tam-fuckující Whitlock Jr. Učebnicový příklad pohodového filmu, jež vám po shlédnutí vykouzlí na tvář pitomě vypadající úšklebek. 80% ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Jakýsi sraz nebo kongres pojišťováků a z této koncentrace těchto tvorů na jednom místě měla vzniknout komedie. Ta sice vznikla, ale že by nějak hýřila vtipem, to se rozhodně říct nedá. Je to spíš takový průměrný, i když ne úplně blbý film, u kterého se někdo víc někdo méně zasměje. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

To čo bolo toto? Nemôžem uveriť, že Ed Helms a John C. Reilly sa dali na takýto film nahovoriť. Jedna z najslabších komédií aké som v poslednej dobe videl. Áno, malo to ja pár svetlých momentov a dobrých hlášok, ale inak naozaj veľká bieda! Parta poisťovákov odtrhnutých z reťaze a dokonalá premena Tima Lippeho behom jediného víkendu v Cedar Rapids? Už len ten samotný námet a scenár odsúdili tento film na neúspech, hoci niektorým sa možno páčil - aj keď nechápem ako... ()

Reklama

Reklama