Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po tom, čo sympatického štyridsiatnika Morgana Robertsa (David James Elliott) bolestne zasiahnu zlé správy od jeho lekára, rozhodne sa prijať prácu ako poradca v nezabudnuteľnom letnom detskom tábore, v ktorom on sám prežil spolu so svojím najlepším kamarátom Sunnym (Ed Quinn), ktorý je tam dnes riaditeľom, najkrajšie leto svojho života. Je rozhodnutý pripraviť tohtoročným táborníkom rovnako nezabudnuteľné leto, ako pred rokmi prežil on sám – a popritom sa, aj keď sa mu o tom ani len nesnívalo - sám čosi naučí od svojim malých, mimoriadne živých zverencov... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

jirkahorn 

všechny recenze uživatele

Určitě nadprůměr v době, kdy se hrne jedna vysokorozpočtová brynda za druhou. Tenhle snímek jim může směle konkurovat. Příběh to mělo a to logický, emotivní, ale i přes to si film udržel nadhled a humor v tom přesném správném poměru. První scéna může být pro hatery amerických komedií dosti odrazující, ale věřte - kromě scén s prděním tam nic horšího není a bez nich bych dal plnou palbu hvězdiček. Výsledek? Pohádka o "Harmovi", který umírá na raka ;-) ()

Scar 

všechny recenze uživatele

Čím to je, že sa pri takejto prkotine nasmejem viac, ako na komédiách hodnotených od 80% vyššie? Už od úvodných titulkov bolo vidno, že ide o prvoplánové béčko, na okraji záujmu produkčnej spoločnosti. Mne ale skrátka sadol tento humor a detské herecké výkony sú neodolatelné. ()

GAVIN17 

všechny recenze uživatele

Když dáš do kupy spoustu barev, získáš duhu - slogan, který nejlépe vystihuje tento vyjímečný film, který je sice komedií, ale zároveň i dost psychologickým snímkem, i když na první pohled to tak nevypadá, nicméně hloubka některých myšlenek filmu je úžasná. Já, jako chorý rakovinou dokážu dobře ocenit pocity hlavního hrdiny, tedy relativně hlavního, neboť hrdinou je každý jeden z šesti chlapců z "Apačské chatky". Ředitel táboru jezdí na tábor celá léta proto, že se tam může pořád cítit jako kluk a uvědomuje si tak každé léto, co je v životě opravdu důležité. A to je největším poselstvím tohoto filmu - když poznáme sílu života, kterou mají kluci ve svých očích, jak se svěřil Morgan svému příteli, je to to, co nás nakopne, abych za tento život a jeho krásy bojovali. Skvělé výkony ústřední sedmičky herců a moje jednoznačné stoprocentní hodnocení. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama