Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

enjoi 

všechny recenze uživatele

Co nám Sandler předvedl tentokrát? Kupodivu zase nic světaborného. Další z řady trapných sandlerovských komedií (i když ne všechny Sandlerovy filmy jsou špatné, to rozhodně ne :)), které vám nic nenabídnou, ale na druhou stranu ani zas tak neuškodí, abyste museli dávat hned odpad. Překvapilo mě obsazení, vedle Sandlera je ve filmu Al Pacino (kterého mi bylo spíše líto, že tuhle roli vzal), Johnny Depp (který se ve filmu objeví na cca minutu a je tam podle mě omylem) a Katie Holmes. Celkem mi to dává 50 %. /// 1. dubna 2012 získal snímek Jack and Jill všech 10 zlatých malin v kategoriích: Nejhorší film, Nejhorší herec (Sandler), Nejhorší herečka (Sandler), Nejhorší mužská vedlejší role (Al Pacino), Nejhorší ženská vedlejší role (Katie Holmes), Nejhorší obsazení, Nejhorší režisér, Nejhorší prequel / remake / rip-off / sequel, Nejhorší filmový pár a Nejhorší scénář ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Podobně trapný a nevkusný, jako když se za ženskou převlíkal Eddie Murphy. V půlce jsem to vypnul a dokoukal později - a dá se říct že zbytek nabízí aspoň nějakou zábavu: pidiroli Johnnyho Deppa, tlama při fotbale, papoušek, záchod, něco s Al Pacinem. Fakt jsem asi 3× vyprskl smíchy, ale to nemění nic na tom, že celý film je nebetyčná trapnost. # příběh 3 | hudba 6 | humor 3 | akce 3 | napětí 0 | pustil bych si znovu 2 ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem viděl "sandlerovku" a nemůžu říct, že by mě to nějak vážněji obtěžovalo. Pár povedeným věcí se zde najde. Nejlepší byl podle mě Al Pacino, životní role :D Co mi, ale vadilo bylo, že Sandler hraje i Jill klidně to mohla hrát normální ženská a filmu by to stejně neubralo, spíš naopak dle mého názoru, ikdyž je to o dvojčatech. Řekl bych, že u tohoto filmu platí pravidlo jednou a dost. Ale dal bych si jedno Aldoccacino... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Pomalu jsem si zvykal na Sandlerův humor. Nejvíce jsem ho ocenil ve snímku 50X a stále poprvé, ale tady mi to nějak nesedlo. Dokonce jsem se nechal překecat a zašel na tento snímek do kina což možná ovlivní tento komentář. Zůstat totiž doma a počkat na videopůjčovny, se mi po opuštění kina, zdálo přinejmenším "levnější". Bohužel, levný je i humor v tomto příběhu. Dvojrole je skoro vynucená, dialog příšernej a děj, no raději moc nerozebírat. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Tak tady už Sandler zašel hodně daleko a smrdí to žumpou...citlivějším jedincům by toto mohlo způsobit i nějakou psychickou újmu. Jedna hvězdička jen za cameo Johnnyho Deppa. Al Pacina jsem radši vytěsnila, protože to, jak se mohl do něčeho takového nechat ukecat, je mi opravdu záhadou. Pár vtipných momentů se sice najde (třeba úvodní montáž s dvojčaty), ale jako celek je to opravdu ubohé. Co ten adoptovaný indický chlapeček, co na sebe všechno lepil, včetně živého křečka a papouška? Tomu se říká humor? ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Allen Covert spolupracoval a Adamem Sandlerem již na filmu Rivalové (1996). (Maruškaa)
  • Filmoví kritici z produkční společnosti Red Letter Media Mike Stoklasa a Jay Baumann neváhali označit film za podvod, který měl pomocí přehnaně nafouknutého rozpočtu a množství reklam zajistit finanční zisk Adamu Sandlerovi a jeho přátelům. (Brousitch)
  • Původně byl ohodnocen PG podle MPAA za "hrubý a sexuální humor, jazyk, komické násilí a krátké kouření", ale byl změněn na "surový materiál, včetně sugestivní reference, jazyk a komické násilí". (rafix)

Reklama

Reklama