Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já mám prdící fórky hodně rád, ale pokud jsou prakticky tím jediným, čemu se u filmu zasměju, asi to nebude moc dobrá komedie. Dobře, bavil mě ještě hláškující Mexikánec. Patrně asi nejslabší sandlerovka, s níž jsem měl dosud tu čest. Sandler se v ní nezapře, ale jako by jel se zataženou ruční brzdou. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono to nie je zase až tak veľké prekvapenie. Ak hovoríme o filmoch Adama Sandlera a hlavne Dennisa Dugana môžme sa stopercentne pripraviť na sprostosť typu Zohan. Jack a Jill má možno niekoľko vtipných momentov - predsa len nie je Sandler a Dugan v infantilnej komédií po prvýkrát, len je to rovnaké ako kopec krát pred tým. Film s morálnym posolstvom. A to bohužiaľ funguje len v malom množstve Sandlerových filmov. Al Pacino je asi jediná postava od ktorej som toto nečakal. A tým že je na obrazovke pomerne často, spôsobuje, že musím krútiť hlavou a rozmýšľať ako ho na toto nahovorili. Jack a Jill je podpriemerná komédia na jedno použitíe, v ktorej je Sandler neznesiteľnejší ako zvyčajne, hlavne v tej ženskej šušlavej polohe. ()

Reklama

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Nejsem tvrdý, ale objektivní. Co je vtipného na tom, že si Sandler rád oblíká dámské šaty? Co tam dělá Al Pacino? Otázek má člověk mnoho a odpověď je jen jedna. Tohle je totálně nepovedená odpadní nekomedie o tom jak Sandler rád nosí dámské prádlo a skrytě homosexuálně miluje Al Pacina. Mimochodem nechápu proč multikino zařadí tento film do svého dámského či ženského programu. Tohle je suveréně musí urážet! ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jo, určitě jsem se u toho zasmála vícekrát, než u třetího Lotrofotra, každopádně se všechny výprsky smíchu konaly jen ze začátku. V druhé půlce filmu už ale i to, co bylo zpočátku vtipné, plavalo jak nespláchnuté fekálie a bylo doslova utrpení vytrvat, než tu pachuť závěrečné titulky konečně odvály. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem viděl "sandlerovku" a nemůžu říct, že by mě to nějak vážněji obtěžovalo. Pár povedeným věcí se zde najde. Nejlepší byl podle mě Al Pacino, životní role :D Co mi, ale vadilo bylo, že Sandler hraje i Jill klidně to mohla hrát normální ženská a filmu by to stejně neubralo, spíš naopak dle mého názoru, ikdyž je to o dvojčatech. Řekl bych, že u tohoto filmu platí pravidlo jednou a dost. Ale dal bych si jedno Aldoccacino... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy si Jill (Adam Sandler) obléká minisukni, Sandler náhodně ukázal své genitálie. (Maruškaa)
  • Filmoví kritici z produkční společnosti Red Letter Media Mike Stoklasa a Jay Baumann neváhali označit film za podvod, který měl pomocí přehnaně nafouknutého rozpočtu a množství reklam zajistit finanční zisk Adamu Sandlerovi a jeho přátelům. (Brousitch)

Reklama

Reklama