Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Čtu tady, že v tom hraje Santiago Segura, dokonce ho vidim i na 3 fotkách ve fotogalerii, ale ve filmu jsem ho vůbec neviděl. Uplynulo 30 minut, uplynula hodina, padly závěrečný titulky a on nikde. Netušim, jestli jeho scény z filmu nakonec vystřihli nebo existujou nějaký alternativní verze, ale já jsem byl teda pěkně nasranej, protože jinak bych s timhle vůbec neztrácel čas. Sice mam Sandlera docela rád, ale založit humor na tom, že se převlíkne za ženskou a bude srát a prdět, to je fakt trapas. Kdyby to byl Martin Lawrence nebo Eddie Murphy, tak si řeknu, že holt oni na nic lepšího nemaj, ale Sandler mě teda zklamal. Jinak je pro mě záhadou, co v tomhle pohledával Al Pacino. Snad na tom neni tak špatně, aby na starý kolena bral takhle dementní role. ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Opravdu hrozný zážitek, který se rovná procházce peklem. Sandler tímhle klesl na úroveň Murphyho a Lawrence a rozhodně to není dobře. V celém filmu není snad jediný fungující vtip, kterému by se dalo zasmát. Dítě, co si na sebe pořád něco lepí? Sandler v ženském přestrojení? Uječený a přehrávající Sandler? Žádný situační gag? Režie bez nápadu a úplně trapná? Ne, tady fakt nic není. Když navíc se Sandler chlap v závěru převleče za sestru, začne nefalšované peklo, protože on ztrácí zábrany, pořvává, chová se jak vůl, přehrává, zkrátka utrpení. Al Pacino? Asi je na tom dost mizerně, když tohle vzal. Sice si roli užívá a přejede Sandlera v každé scéně, to ho ale neomlouvá. Navíc tam hraje sám sebe a působí jako totální zoufalec a blázen, který by měl jít radši do důchodu. Ne, tohle je opravdu špatně a nestojí to ani za tenhle odstavec. Zbytečnost. Od odpadu zachraňuje paradoxně Pacino a osvěžující hitový doprovod. 20% ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě, že se Adam Sandler rozhodl zahrát dvojroli. Očekávala jsem, že se mi dostane do rukou pořádná šílenost. Parádní zábava to bohužel taky zrovna moc není a je tu pár trapností. Tenhle film za chvilku vyšumí do ztracena, takže si budeme jen připomínat, že se někdy Sandler převlíkal za svou setru. Nechápu, jak se mohl vlézt Al Pacino, herec takového formátu. Holt není každý den posvícení. ()

Fr odpad!

všechny recenze uživatele

,,JEJÍ SRDCE JE TAK VELKÉ A PLNÉ ŠTĚSTÍ, JEN KDYŽ VIDÍ SVÉHO BRATRA.... ,,JO, TO ANO, ALE NOTAK, NEJSEM NĚKDY JAKO OSINA V ZADKU? NEOTRAVUJU VŠECHNY?“ .... ,,MÁŠ V SOBĚ TOLIK LÁSKY, JILL, TOLIK NA ROZDÁVÁNÍ. POTŘEBUJEŠ JEN NĚKOHO, KOMU BYS JÍ DALA“..... /// Pomalu jsem děkoval Bohu, že Sandler začal bejt normální. Bejvávalo! Tetou Jill je zpátky! Mladej vříská smíchy - dítě ,,Ind“ totiž fláklo Jill a já bulím, protože přežila. Příběh sám je trapárna a nejde o nic jinýho, než o masturbaci Sandlera nad sebou samotným v ženských šatech. Adam už to prostě nedokázal vydržet. Na jeden slušnej fór deset horších až trapnejch a zrůda Jill navrch. Nemůžu uvěřit, že Al Pacino..... (ještě teď tu sedím a nevěřícně čumím jako kráva...)...BOŽSKEJ AL ? Za idiota?! (tajně podezřívám Sandlera, že ho hrál taky. Ty jo - John McEnroe ! Ty vole, ty žiješ ?) Zapomeňte na Machry a jestli vzhlížíte s úctou k legendám, tak se pro jistotu nedívejte. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju vtipný situace, jejichž pointa spočívá ve slovech ,,DĚLÁM SI SRANDU“. 2.) Čokoládový bobánky jsou sázkou na jistotu. (Nebo aspoň zvuky z hajzlu...). 3.) Thx za titule ,,Haroska“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

Při vší úctě k Adamu Sandlerovi si tento film nezaslouží jiné hodnocení než odpad!. Strašně mi vadil ten americký, stupiditou nasáklý komediální styl, který mi hrozně vadí. Dá se říct, že tento film neměl vůbec žádný příběh a Adam Sandler v roli Jill, to bylo něco strašného !! Malinko mě tento film znechutil. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Film ještě před celosvětovou premiérou mohli zhlédnout soutěžící v pořadu Kdo přežije (od r. 2000), konkrétně v sérii odehrávající se v Jižním Pacifiku, kde byl snímek vítěznou cenou jedné ze soutěží. (krusty7)
  • Ve filmu se objevuje tvrzení, že Jack (Adam Sandler) a Jill (Adam Sandler) jsou identická dvojčata. Pojem identická dvojčata je však vnímán pouze v případě jednovaječných dvojčat stejného pohlaví. (Maruškaa)
  • Původně byl ohodnocen PG podle MPAA za "hrubý a sexuální humor, jazyk, komické násilí a krátké kouření", ale byl změněn na "surový materiál, včetně sugestivní reference, jazyk a komické násilí". (rafix)

Reklama

Reklama