Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak hrozný, jako když se dva faráři perou v bahně o malého chlapce, ale taky to nebylo tak dobrý, jako když se perou dvě kozatý blondýny v plavkách o mě. Nicméně děvčatům se to líbí. Kino jich bylo plné a já byl v sále jediný mužnější typ, tedy pokud nepočítám tu brunátnou paní s pečlivě upraveným knírkem a deseti litrama koly. Holky se smály furt s krátkýma přestávkama a já jsem se paradoxně smál v těch vzácných chvílích ticha, což ze mě udělalo UWO - undefined wierd object ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $79miliónovTržby USA $74,158,157Tržby Celosvetovo $150,415,845Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,428,311 //počet predaných kusov 159,531Tržby za predaj DVD v USA $11,294,159 //počet predaných kusov 601,625║ Kam až Sandler chce klesnúť, tak týmto blivajzom letel takmer na dno znesiteľnosti, nie nechutnosti samozrejme, nehorázne prázdna dejová výstavba, z tak suchým humorom až hrôza, asi jedna scéna odohrávajúca sa v kine sa dala, ostatné čistý otras a k tomu čerešničkou na torte bol Al Pacino, ten maximálne prehráva vo svojej úlohe, to som fakt nepochopil jeho účasť. A opäť pekná pálka je rozpočet, to fakt len na honoráre mohli utratiť, ale scenárista musel makať asi zadarmo. A Sandler by to už mal asi zabaliť, fakt ten chalan ide už bez kúska šťavy! /15%/ ()

Reklama

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Takovou debilitu sem za posledních pár měsíců určitě neviděl. Sandler začal bezpochyby fetovat a tenhle jeho transexuálni počin ve mně vyvolává zvláštní pocity. Jeho ženská polovina mne nenechá po nocích klidně spát. Na Al Pacina leze nejspíš taky demence, no v jeho veku, dějme tomu. Každopádně Sandlera buď ožrali rodinný příslušnici (konkrétně dvojičky) a nebo se mu dostalo potěšení (full servis) od twins... protože v každém jiném případe si tohle neumím vysvětlit. ()

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože, neskutečná blbost. Proboha, proč se tam objevil Johnny Depp a Al Pacino, který hrál taky dementa. Jakože od Adama Sandlera by člověk takovou pi****nu čekal, ale i přesto, se u většiny filmů aspoň bavím, ale tohle bylo ubohé, trapné a nekoukatelné. A jeho jekot jako holka trhá uši. Doslova. ()

Stegr

všechny recenze uživatele

Zlaté maliny 2012 - Nejhorší film, nejhorší herec v hlavní roli - Adam Sandler, nejhorší herečka v hlavní roli - Adam Sandler, nejhorší herec ve vedlejší roli - Al Pacino, nejhorší herečka ve vedlejší roli - David Spade, nejhorší herecká dvojice, nejhorší režie, nejhorší prequel, sequel, remake, nejhorší scénář, nejhorší herecký ansámbl... Film získal rekordních 10 zlatých malin... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Film ještě před celosvětovou premiérou mohli zhlédnout soutěžící v pořadu Kdo přežije (od r. 2000), konkrétně v sérii odehrávající se v Jižním Pacifiku, kde byl snímek vítěznou cenou jedné ze soutěží. (krusty7)
  • Ve filmu se objevuje tvrzení, že Jack (Adam Sandler) a Jill (Adam Sandler) jsou identická dvojčata. Pojem identická dvojčata je však vnímán pouze v případě jednovaječných dvojčat stejného pohlaví. (Maruškaa)
  • Ve scéně, kdy si Jill (Adam Sandler) obléká minisukni, Sandler náhodně ukázal své genitálie. (Maruškaa)

Reklama

Reklama