Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Ja.Nu.Lk.a

Ja.Nu.Lk.a (hodnocení, recenze)

dávam jednu hviezdičku len za Al Pacina fakt,že vo filme hrá mi nedovolí dať hodnotenie odpad

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Anarvin: A nutno dodat, že úplně zaslouženě... Sandlera mám rád, u spoustu jeho komedií jsem se výborně bavil, ale tohle byl teda hodně velkej přešlap :-/

MorraEddie

MorraEddie (hodnocení, recenze)

Tak já fakt nevím,kldině by to mohl být on,ale těžko řict. na wikipedii je napsano že hraje Alana,ale ani nevím,že tam někdo takový byl.

MorraEddie

MorraEddie (hodnocení, recenze)

Hm,tak na to se musím mrknout jestli to je on,ale moc se mi to nezdá. Popravdě i David Spade byl těžko poznat :D

johhny007

johhny007 (hodnocení, recenze)

To by mě taky zajímalo přemýšlel jsem o té babce jak byli na tom pikniku , ale to asi ne..

Dlee

Dlee (hodnocení, recenze)

Kdy má vyjít dvd rip?

Nebo něco pořádného kromě TS?

Sofia

Sofia (hodnocení, recenze)

JURIS555: Ale hraje, i když asi jen v minutovém cameu. Sedí na basketbalovém zápasu v první řadě a promluví asi 2 věty.

 (hodnocení, recenze)

ale herec Johnny Depp ve filmu asi nebude vubec ,protože na imdb není vůbec napsaný . jestli by ho někdo nesmazal .

Marian21

Marian21 (hodnocení, recenze)

ešte nie je isté či bude dabovať Rašilov. Ale u tohto filmu je mi to úplne jedno...

johhny007

johhny007 (hodnocení, recenze)

hatapa: To si ještě , alespon minimálně tak 150 vydělá , než to bude v ČR

johhny007

johhny007 (hodnocení, recenze)

moviesfan: Jak  si asi Rašilov poradil s hlase te mařky v Českém překladu......

hatapa

hatapa (hodnocení, recenze)

johhny007: nevydelalo polovina jde kinarum musi to vydelat aspon 200 aby se dalo hovorit o cernych cislech a na rovinu doufam ze si to na sebe nevydela za takovou saskarnu dat 80 milionu ? kdyz pana prstenu natocili za 93 ?

johhny007

johhny007 (hodnocení, recenze)

V Americe od 11.11. a v ČR až za 2 měsíce , tak doufám , že to bude alespon zdabovaný
už si to na sebe vydělalo 79mil /82mil

IKnow

IKnow (hodnocení, recenze)

Tak ještě jsem neviděl Al Pacina ani Johnnyho Deppa(milé překvapení ve filmu, s vtipným tričkem) vedle Adama Sandlera...

johhny007

johhny007 (hodnocení, recenze)

OMG! rozpočet 79 mil usd doufám , že za takovej rozpočet to bude pecka podle imdb   2,9/10

nwx

nwx (hodnocení, recenze)

Film jsem už viděl - 15.11.2011, New York - Manhattan, v kině ClearView Cinemas (1st, 62nd street - downtown, blízko Central Parku). Šestipatrové multikino, na každém patře několik kinosálů. Plátno menší, sedačky ve starém duchu - dřevo, minimální sklon hlediště. Obraz perfektní. Film hodnotím průměrně, jako jeden z horších Sandlerů, ale přesto sranda. Al Pacino je lepší, paroduje sám sebe. :) I Depp se tam vtipně mihne. Co ovšem hodnotím nejvíc, je atmosféra amerického kina. Před začátkem pořadu uvaděčka pronesla proslov, pak namakané reklamy a samotný film. Atmosféra byla to, co stálo za to. Amíci požírají obrovské koše s popcornem, do kterých si napustí másla kolik je libo a ještě si jdou několikrát přidat. Dlabou a pijí nealko. :) Při filmu se smějí, uslyšíte tradiční wow, ale i projevy znechucení. :) Není to zřídka, když někomu zazvoní telefon a on klidně pokecá. :) Lidi na film velice reagují a emoce dávají najevo. Po filmu všude bordel. :) Pokud budete v USA, zajděte tam do kina. Stojí to za to! :)

mach3bobo

mach3bobo (hodnocení, recenze)

Sandler je můj nejoblíbenější komik a všechny filmy mě s ním bavily, takže nevidím důvod proč by tomu nyní mělo být jinak. Každopádně Machři i Zkus mě rozesmát me opravdu velmi potěšily a přál bych si kdyby natočil ještě nějaký film s Jennifer Aniston

Scourge

Scourge (hodnocení, recenze)

Klasiciký sandlerovský film, kktina na entou, co tam jen dělá ten chudák Al Pacino :)

LihO

LihO (hodnocení, recenze)

už len to, že si tam Adam Sandler zahrá viac úloh svedčí o "kreativite" tvorcov, takže ďalšia radová komédia s nezmyselným scenárom postavená na improvizácii... už len dúfať, že Adam Sandler to zahrá dosť dobre na to, aby sa ľudia aspoň trochu bavili

carAnthony

carAnthony (hodnocení, recenze)

Po pozretí traileru to vypadá fakt zle! O mnoho horšie ako Grown Ups a to bola iba priemerná komédia, možno trochu nadpriemerná. Škoda Adam... tímto určite nezaboduješ. Aj keď pre mňa si navždy borec a ani taký prúser ako tento film ma od teba určite neodradí! A hádam ani ten otrasný prevlek za Jill ktorý vyzerá asi tak reálne ako to že v roku 2012 je koniec sveta !Happy Madison!

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

deadman93: Ja som síce žiadny Murphyho film nevidel už pekných pár rokov, on pre mňa patrí do osemdesiatych rokov, ale podľa tých jeho upútaviek nepochybujem o tom, že tento Sandler bude na neporovnateľne vyššej úrovni. A inak podľa mňa je Sandler jediný komik, ktorého filmy sa ešte oplatí pozerať.

Reklama

Reklama