Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

enjoi 

všechny recenze uživatele

Co nám Sandler předvedl tentokrát? Kupodivu zase nic světaborného. Další z řady trapných sandlerovských komedií (i když ne všechny Sandlerovy filmy jsou špatné, to rozhodně ne :)), které vám nic nenabídnou, ale na druhou stranu ani zas tak neuškodí, abyste museli dávat hned odpad. Překvapilo mě obsazení, vedle Sandlera je ve filmu Al Pacino (kterého mi bylo spíše líto, že tuhle roli vzal), Johnny Depp (který se ve filmu objeví na cca minutu a je tam podle mě omylem) a Katie Holmes. Celkem mi to dává 50 %. /// 1. dubna 2012 získal snímek Jack and Jill všech 10 zlatých malin v kategoriích: Nejhorší film, Nejhorší herec (Sandler), Nejhorší herečka (Sandler), Nejhorší mužská vedlejší role (Al Pacino), Nejhorší ženská vedlejší role (Katie Holmes), Nejhorší obsazení, Nejhorší režisér, Nejhorší prequel / remake / rip-off / sequel, Nejhorší filmový pár a Nejhorší scénář ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Proboha proč?!! Tohle není ten Adam Sandler, který mě vždycky tak bavil i v rolích naprostých pitomců, a už vůbec to není ten herec, který nás přesvědčoval o svých kvalitách v Opilí láskou nebo ve Volání o pomoc. Tohle je bohužel jen nějaký špatný vtip a jedno velké utrpení, ve kterém Adam zbytečně shazuje své dlouhodobě budované renomé oblíbeného komika někam na úroveň kamaráda Roba Schneidera, k němuž by tahle dvojrole seděla spíše. Velkým problémem je pro mě také režisér Dugan, který se po pohodovém Zkus mě rozesmát zřejmě rozhodl natočit něco pořádně ujetého. No a výsledek vidíte na hodnocení, které bohužel odpovídá. Ano, některé vtípky byly povedené a párkrát jsem se i nahlas zasmál, ale nebýt šviháka Al Pacina, který i tak debilní roli zahrál se svým přirozeným nadhledem a šarmem, asi by to byl totální průšvih. 40% ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Za posledních pár let jsme se bohužel moc dobrých komedií nedočkali. Navíc u dvojice Dugan a Sandler nikdy nevíte, jednou nahoře, potom dole. Je škoda, že tentokrát to tak úplně nevyšlo. Sandler sice zvládl obě role skvěle, ale scénář mohl být promakanější. Humor se naštěstí strále drží v poměrně inteligentní rovině a neshazuje se k laciným fórkům. Kromě pár kvalitních záchvatů smíchu jsem se nejvíce pobavila u reálných nahrávek na záčátku a na konci. 3*. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám rada a som aj za každú srandu ale zase všetko pozná svoje hranice.. Odtiaľ potiaľ.. Jack a Jill ju prekročili a nebolo to v dobrom slova zmysle. Moc prehnané fóriky a nereálne situácie (oslík s rozčapenými nohami, Jill na skútri v bazéne), iritujúca Jill. Ono ani nerobil problém Sandler prezlečený za ženu, ale tá sprostota, ktorá z postavy vyžarovala. Nechutnosť na n-tú. Homeless mi prišiel ako prijateľnejší človek. A nech sa len na Jill nesťažujem, tak tých creepy postáv tam bolo na mraky. Mexická babka mi až strach naháňala. Jackove deti boli tiež na hlavu. Teda toho adoptovaného som ešte ako tak chápala a aspoň mal rozum ale dcéra nemusela furt s bábikami sa pretŕčať a kopírovať ich štýl.. to bolo od nej dosť neštýlové (:D). Kate Holmes nemám rada ale tu prakticky nebola tak ju ani nejdem riešiť. Al Pacino - nemám slov.. A nakoniec, keď už idem zabrať do záberu Johnnyho Deppa tak mu aspoň navlečiem iné tričko ako s potlačou Justina Biebera!!! Toť vše z mojej strany. ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Čiré šílenství dvojice Dugan/Sandler. Jediná koukatelná scénka je když si před zápasem Lakers povídají Depp s Pacinem. A Pacino má binladinovské vousy a myslí si že jej nikdo nepozná. Což samozřejmě zachytí televizní kostka. Podezřívám Deppa že ani nevěděl že hraje v tomhle filmu. Jack a Jill je jinak téměř nekoukatelně debilní užvatlanou podívanou. Zkus mě rozesmát je proti tomuhle oscarový adept. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Film ještě před celosvětovou premiérou mohli zhlédnout soutěžící v pořadu Kdo přežije (od r. 2000), konkrétně v sérii odehrávající se v Jižním Pacifiku, kde byl snímek vítěznou cenou jedné ze soutěží. (krusty7)
  • Časopis „Time“ zařadil snímek na první místo žebříčku deseti nejhorších filmů roku 2011. (Terva)
  • Filmoví kritici z produkční společnosti Red Letter Media Mike Stoklasa a Jay Baumann neváhali označit film za podvod, který měl pomocí přehnaně nafouknutého rozpočtu a množství reklam zajistit finanční zisk Adamu Sandlerovi a jeho přátelům. (Brousitch)

Reklama

Reklama