Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Film splnil účel - pobavil mě. Sandler ve dvojroli byl super. Zejména první půl hodina měla hodně vtipných scén, které člověka maximálně rozesmály (Jill na skůtru v bazénu, Jill hraje fotbal, atd..). Je mi jasné, že to byla strašná volovina, takže kvalita filmu je na odpad. Ale tak co, pokud člověk není kritický a umí se nad tím povznést a nechat se bavit, tak film s úsměvem dokouká. Al Pacinova role byla trochu mimo, to je fakt. No a aby se film nedostal do černých čísel, podpořím ho 4 hvězdičkami. 70% (with J.) // Cože, já jsem se na film podíval znovu po 24 hodinách od prvního dokoukání? To není možné :))) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $79miliónovTržby USA $74,158,157Tržby Celosvetovo $150,415,845Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,428,311 //počet predaných kusov 159,531Tržby za predaj DVD v USA $11,294,159 //počet predaných kusov 601,625║ Kam až Sandler chce klesnúť, tak týmto blivajzom letel takmer na dno znesiteľnosti, nie nechutnosti samozrejme, nehorázne prázdna dejová výstavba, z tak suchým humorom až hrôza, asi jedna scéna odohrávajúca sa v kine sa dala, ostatné čistý otras a k tomu čerešničkou na torte bol Al Pacino, ten maximálne prehráva vo svojej úlohe, to som fakt nepochopil jeho účasť. A opäť pekná pálka je rozpočet, to fakt len na honoráre mohli utratiť, ale scenárista musel makať asi zadarmo. A Sandler by to už mal asi zabaliť, fakt ten chalan ide už bez kúska šťavy! /15%/ ()

Reklama

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na celém filmu jsou úvodní titulky a závěrečné titulky. To mezi tím vyplňuje jakýsi rádoby vtipný příběh o dvojčatech, která jsou v podání Sandlera trapnou snahou o humor, škoda. Za celou dobu jsem se pousmála snad jednou, škoda. Pan Al Pacino ve své vlastní roli je mazaný, nicméně to mohlo být mnohem mnohem lepší, škoda. Cameo Johnnyho Deppa dobrý, škoda ho do takového snímku. ()

Lucasion odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které jsou dobré. Jsou filmy, které jsou skvělé. A pak jsou i filmy, které jsou špatné. A jak jsem nedávno zjistil. Jsou i filmy, které bych raději skutečně neviděl. Zatímco u podobně laděného Juniora (1994) jsem se skutečně příjemně bavil. Tak tady jsem trpěl celých devadesát minut. Pokus Adama Sandlera o dvojroli, přičemž jedna z nich je žena, je absolutně strašný. Film jako komedie není vůbec vtipný a místy snad musí parodovat i sám sebe. Kdybych se u filmu nesmál (jako že nesmál), tak alespoň nápad, zpracování by mi mohlo být bližší. Bohužel ne. Naopak jsem se docela styděl i jako divák, že na tohle musím koukat. Často je Jack a Jill i trapný. Takže bohužel ne, ale tenhle film nemohu skutečně doporučit zhola nikomu. A to ani kvůli Johnnymu, který je ve filmu a nehraje Sparrowa. (10 %) ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Dost jsem se u toho zasmála. Adam jako žena je docela přesvědčivý a i mu to slušelo. Neříkám, že Jill mi nelezla na nervy, to docela dost, ale řekla bych, že to byl Adamův hlavní cíl. Znepříjemnit tuhle postavu divákům, aby si na konci uvědomili, že to vlastně tak špatná osoba nebyla. Tahle komedie, určitě nepatří mezi ty Adamovi nejlepší, ale zasmějete se u toho a velké plus je Al Pacino. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Původně byl ohodnocen PG podle MPAA za "hrubý a sexuální humor, jazyk, komické násilí a krátké kouření", ale byl změněn na "surový materiál, včetně sugestivní reference, jazyk a komické násilí". (rafix)
  • Film ještě před celosvětovou premiérou mohli zhlédnout soutěžící v pořadu Kdo přežije (od r. 2000), konkrétně v sérii odehrávající se v Jižním Pacifiku, kde byl snímek vítěznou cenou jedné ze soutěží. (krusty7)
  • Ve scéně, kdy si Jill (Adam Sandler) obléká minisukni, Sandler náhodně ukázal své genitálie. (Maruškaa)

Reklama

Reklama