Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

Jordan 

všechny recenze uživatele

Osvedčená komediálna dvojica Denis Dugan a Adam Sandler si privzali na pomoc do trojice. . . Adama Sandlera a urobili po dlhej dobe bláznivú komédiu na tému dvojičky: rovnaké a predsa také odlišné. Dopadlo to podľa mňa trochu lepšie ako Dvojičky s Arniem a DeVittom, no najlepšie na filme, ktorý ponúkol presne to, na čo si človek pri dvojici Dugan-Sandler už musel zvyknúť, boli práve reálne kamerové nahrávky skutočných dvojičiek v úvode a závere, cameo Deppa a zanietenie AlPacina, ktorý sa podvolil celkom solídnemu zhovadeniu. Zo všetkých typov fórov boli mna najvyhovujúcejšie tie, ktoré mali základ v mimopríbehovom (nazvime to "internom") fakte, že Sandler hrá obe postavy (Pacino: "Keď sa na ňu pozriem, vidíme sám seba!" Sandler: "Aj ja.") Do kina na tento šialený priemer odporúčam chodiť: fanúšikom Al Pacina a ľuďom, ktorí majú záľubu v travestii. O, a skoro som zabudol na asi najlepšiu postavu (a najlepší nápad): indický adoptívny syn, ktorý si na seba všetko lepí. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já mám prdící fórky hodně rád, ale pokud jsou prakticky tím jediným, čemu se u filmu zasměju, asi to nebude moc dobrá komedie. Dobře, bavil mě ještě hláškující Mexikánec. Patrně asi nejslabší sandlerovka, s níž jsem měl dosud tu čest. Sandler se v ní nezapře, ale jako by jel se zataženou ruční brzdou. ()

Reklama

sepp 

všechny recenze uživatele

Tak neuveritelnou hovadinu jsem snad nikdy nevidel a cesky dabing vsechno jeste jen umocnil. Za celou dobu jsem se zasmal vsevsudy trikrat zbytek filmu sel spis vylozene na nervy. Svetle momenty nastaly az s Al Pacinem po scene s narozeninovou oslavou a babkou ozivovanou jalapenos, jinak ztracenej cas. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Větší debilitu si snad herec, tak režisér ani nemohou přát natočit. Je to pitomé, zoufalé a nezáživné! A já nejsem pitomý, zoufalý a nemám potřebu vyhledávat takovéhle trapnosti. Z toho důvodu jsem na to hodně rychle zapoměl a lituji sám sebe, že jsem se na tohle kdy podíval! Proklatě, Adame Sandlere, proklatě! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

dvojice Dugan/Sandler mě nejednou velmi dobře pobavila a minimálně Grown Ups a Just Go With It patří mezi moje top komedie poslední doby.Bohužel to nic nemění na tom,že tohle se krutě nepovedlo a nedosahuje to ani pochybných kvalit Zohanových.Hlavně postava Jill je jedna z nejprotivnějších co sem v poslední době měl možnost vidět.Je s podivem,že se něčemu podobnému propůjčil herec Pacinových kvalit.Patří sice v tomhle kousku k tomu lepšímu,ale zachránit ho bohužel nedokáže...20% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Film ještě před celosvětovou premiérou mohli zhlédnout soutěžící v pořadu Kdo přežije (od r. 2000), konkrétně v sérii odehrávající se v Jižním Pacifiku, kde byl snímek vítěznou cenou jedné ze soutěží. (krusty7)
  • Filmoví kritici z produkční společnosti Red Letter Media Mike Stoklasa a Jay Baumann neváhali označit film za podvod, který měl pomocí přehnaně nafouknutého rozpočtu a množství reklam zajistit finanční zisk Adamu Sandlerovi a jeho přátelům. (Brousitch)
  • Allen Covert spolupracoval a Adamem Sandlerem již na filmu Rivalové (1996). (Maruškaa)

Reklama

Reklama