Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Větší debilitu si snad herec, tak režisér ani nemohou přát natočit. Je to pitomé, zoufalé a nezáživné! A já nejsem pitomý, zoufalý a nemám potřebu vyhledávat takovéhle trapnosti. Z toho důvodu jsem na to hodně rychle zapoměl a lituji sám sebe, že jsem se na tohle kdy podíval! Proklatě, Adame Sandlere, proklatě! ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na celém filmu jsou úvodní titulky a závěrečné titulky. To mezi tím vyplňuje jakýsi rádoby vtipný příběh o dvojčatech, která jsou v podání Sandlera trapnou snahou o humor, škoda. Za celou dobu jsem se pousmála snad jednou, škoda. Pan Al Pacino ve své vlastní roli je mazaný, nicméně to mohlo být mnohem mnohem lepší, škoda. Cameo Johnnyho Deppa dobrý, škoda ho do takového snímku. ()

Reklama

Fr odpad!

všechny recenze uživatele

,,JEJÍ SRDCE JE TAK VELKÉ A PLNÉ ŠTĚSTÍ, JEN KDYŽ VIDÍ SVÉHO BRATRA.... ,,JO, TO ANO, ALE NOTAK, NEJSEM NĚKDY JAKO OSINA V ZADKU? NEOTRAVUJU VŠECHNY?“ .... ,,MÁŠ V SOBĚ TOLIK LÁSKY, JILL, TOLIK NA ROZDÁVÁNÍ. POTŘEBUJEŠ JEN NĚKOHO, KOMU BYS JÍ DALA“..... /// Pomalu jsem děkoval Bohu, že Sandler začal bejt normální. Bejvávalo! Tetou Jill je zpátky! Mladej vříská smíchy - dítě ,,Ind“ totiž fláklo Jill a já bulím, protože přežila. Příběh sám je trapárna a nejde o nic jinýho, než o masturbaci Sandlera nad sebou samotným v ženských šatech. Adam už to prostě nedokázal vydržet. Na jeden slušnej fór deset horších až trapnejch a zrůda Jill navrch. Nemůžu uvěřit, že Al Pacino..... (ještě teď tu sedím a nevěřícně čumím jako kráva...)...BOŽSKEJ AL ? Za idiota?! (tajně podezřívám Sandlera, že ho hrál taky. Ty jo - John McEnroe ! Ty vole, ty žiješ ?) Zapomeňte na Machry a jestli vzhlížíte s úctou k legendám, tak se pro jistotu nedívejte. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju vtipný situace, jejichž pointa spočívá ve slovech ,,DĚLÁM SI SRANDU“. 2.) Čokoládový bobánky jsou sázkou na jistotu. (Nebo aspoň zvuky z hajzlu...). 3.) Thx za titule ,,Haroska“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Takovou debilitu sem za posledních pár měsíců určitě neviděl. Sandler začal bezpochyby fetovat a tenhle jeho transexuálni počin ve mně vyvolává zvláštní pocity. Jeho ženská polovina mne nenechá po nocích klidně spát. Na Al Pacina leze nejspíš taky demence, no v jeho veku, dějme tomu. Každopádně Sandlera buď ožrali rodinný příslušnici (konkrétně dvojičky) a nebo se mu dostalo potěšení (full servis) od twins... protože v každém jiném případe si tohle neumím vysvětlit. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Hodnocení dosti bída, ale to mě nemůže odradit. Adam Sandler opět nezklamal a i když komedie je spíše trapná, tak jsem se smál po celou dobu. Al Pacino svým charakterem také přidal, každá role měla své. Příběh sice nebyl originální, spíše typický, ale to se čeká u komedie téhož typu. Happyend jak má být je také na místě, tak že není si na co ztěžovat. Občas člověk musí jít proti proudu.. 6/10 = 65% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Původně byl ohodnocen PG podle MPAA za "hrubý a sexuální humor, jazyk, komické násilí a krátké kouření", ale byl změněn na "surový materiál, včetně sugestivní reference, jazyk a komické násilí". (rafix)
  • Johnny Depp hraje společně ve filmu s Al Pacinem malé comeo při sledování basketbalového utkání. V závěrečných titulcích však není uveden.
    (Digi_cz)

Reklama

Reklama