Reklama

Reklama

Ztracen ve vesmíru

  • USA Love
Trailer

Vizuálně dokonalá podívaná! Jeden z nejvydařenějších sci-fi filmů roku 2011 se zabývá základní lidskou potřebou kontaktu a bezmeznou touhou po přežití. Po ztrátě kontaktu se Zemí uvízne kosmonaut Lee Miller osamocený na mezinárodní vesmírné stanici na oběžné dráze. Systémy podpory života postupně slábnou a Lee musí čím dál tím víc bojovat o svůj zdravý rozum a také o vlastní život. Jeho svět se uzavírá do klaustrofobické osamělé existence, až jednou učiní na palubě zvláštní objev... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (236)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Potenciál, srdce na dlani, pravda, odvaha, vykrádačka Vesmírné Odysey... Tento "film" se pyšní mnoha přívlastky. Na jednu stranu je Tom DeLonge nezaměnitelným hudebníkem, talentovaným textařem a tedy obstojným scénáristou (pokud jednou napíše výpravnou fantasy, může to Steven Erikson zabalit), na tu druhou by se asi neměl příliš angažovat do kultury filmu. Nic ve zlém - vznikalo to léta a dívat se na to klidně dá... zzZzZzZzzzZ... ehm, pardon, kde jsem to-. Jo. Epická vesmírná nuda plná chytrých monologů o životě s výborným soundrackem. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Kozmonaut vo vesmíre, ktorého prenasledujú vidiny z čas vojny Severu proti Juhu. A šak dobre, a šak čoby nie. Nuž ale, čo ma malo vtiahnuť do deja? Lebo beriem, že toto je skutočne rýdza pocitovka, ako Jakubko z Brna píše, akurát že keď Vás emócia minie, budete mať dojem, že ste vyslovene zabili hodinu a pól svojho života. U mňa na na štvrť ceste a možno aj menej .. ()

Reklama

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Velmi solidní nezávislý film. Každá druhá věta tam byla pravda, byla také ze života. Docela mě zklamal ten konec, ten to trošku pokazil, ale jinak na své poměry hodně dobré a působivé. Přesvědčilo mě to a na konec roku 2011 také potěšilo. Jsem rád, že mohu i na konec roku 2011 dát dobré hodnocení. ____ Nejsou žádná roční období, jen čas. ____ ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Umělecký záměr mě moc nenadchl. Sledovat osamělého astronauta ano, vsuvky z jiných období světových dějin a "rozhovory" jsou ale zbytečné, byť všechno celkem hezky vypadá. Nápad dobrý, zpracování příběhem pokulhává až do nudy a nezájmu, obraz moc pěkný. Závěr jsem ale moc nepobral a tak z filmu zůstal jen vizuál a hudba. Škoda. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Málokdy narazím na film, který mi nenaservíruje vše bez přinucení, abych se nad ním alespoň trochu zamyslel. Love je film určitě rozporuplný a jednu stranu bez pochyb nadchne, zatímco druhou znechutí a unudí svou zmateností. Já sám si vlastně nedokážu ani pořádně ujasnit jaké mám z toho pocity. Na jednu stranu jsem se nudil a nebavilo mě, jak je to šíleně zamotané, ale na stranu druhou jsem byl ohromen jak geniálně to bylo zpracované a jakým způsoben to člověku vnukne myšlenku. Každopádně některé vsuvky zbytečné a složité. Zůstanu tedy u zlatého středu. A na konec bych ještě vypíchl soundtrack, ten byl vážně úžasný. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (7)

  • Soundtrack k filmu nahrál sám tvůrce filmu a frontman kapely Angels and airwaves (také i Blink182) Tom DeLonge. (NicholasRush)
  • Na realizaci filmu se velmi intenzivně podílel autor soudtracku Thomas DeLonge, zpěvák a kytarista kapel Blink 182 a AVA, která se společně s kapelou DeLonge postarala o hudbu k filmu. (X Type)
  • Původně nesl snímek název I-Empire. (lostsoul81)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Mladý tvůrce prozkoumá svět pod námi

Mladý tvůrce prozkoumá svět pod námi

05.10.2014

Režisér a scenárista William Eubank dokázal se svými dvěma nízkorozpočtovými sci-fi filmy – Love a novinkou The Signal - zaujmout diváky i kritiky na festivalech, navíc dokázal vykouzlit dost muziky… (více)

Reklama

Reklama