Reklama

Reklama

Ninjova pomsta

  • USA Ninja Vengeance

Obsahy(1)

Láska a nenávist, zlo v šerifovské uniformě, Ku-klux-klan a černoši. Motocyklista Chris se náhodou připlete k lynči mladého černocha Mika, milovaného běloškou Samanthou. Spolu s ní se pouští do nerovného souboje s přesilou. Jediným pomocníkem je mu jeho ninjovské umění. Bude to však stačit proti záplavě zla a krutosti, útočící neustále ze všech stran? (Hamer Film)

(více)

Recenze (4)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Ninja proti Ku-klux-klanu, tomu říkám zápletka. Jen škoda, že se skoro zapomnělo na akci a většinu času se bloumá po lese a kecá a ninjovský kostým má hrdina jen ve flashbacích na svůj výcvik. Zbytečná laciná videonuda, které se ani nezasmějete. U nás vydal na VHS pod názvem Ninjova pomsta starý dobrý Hamer Film (REFORM SCHOOL GIRLS, AMERIČTÍ VOJÁCI). ()

Psycho.R odpad!

všechny recenze uživatele

Inu, chtěl jsem vidět Ninjovu nadvládu od GG, ale spletl jsem se a po čtvrtce filmu mi došlo, že to je jiný film. Říkal jsem si, že to teda dokoukám, byla to, ale muka. Cápek se snad ani jednou neobjeví jako ninja, rádoby filozofické vpády over voice, scény, které jsou náhodně poslepované. Poctivej odpádek. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Film byl dokončen v roce 1988, prvního uvedení se dočkal ale až v roce 1993. (hladass)

Reklama

Reklama