Prázdniny s Timonem a Pumbou
On Holiday with Timon & Pumbaa
Animovaný
USA, 2004, 63 min
Přidejte se k Timonovi a Pumbovi, oblíbeným přátelům z "Lvího krále", a prožijte s nimi odvážná dobrodružství plná zábavy ze všech koutů světa. První zastávka je Afrika v příběhu s názvem "Keňa je mým přítelem", kde si Timon nevzpomene na Svátek nejlepších přátel a Pumbu tím trochu nazlobí. V "Jihomořské nemoci" sní Pumba špatného brouka a Timon se stává doktorem, který příteli pomáhá. Ale pozor, špatně podaný lék může i zabíjet! V příběhu "Slonem v Ugandě" se Pumba chce stát jedním z nejpopulárnějších zvířat v džungli. "Jak přežít Kostariku" nás zavede do Jižní Ameriky. A na závěr se v "Klubu bláznů" pokouší Timon a Pumba získat zpět peníze, které ukradl zlý bankovní lupič Quint. (oficiální text distributora)
Terva
Několik příběhů, několik nápadů, několik pěkných minut oddychu.(14.5.2012)
PauloZ
Šest 10minutových příběhů s Timonem a Pumbou, některé lepší, některé nudnější. Celkově je to pro děcké publikum. Tudíž zlatý střed :).(19.8.2010)
marwin836
6 příběhů + závěrečná písnička přezpívaná do češtiny.. Hold lepší průměr, ikdyž jsem čekal že mě budou Timon a Pumba bavit o něco více. 70% (15.12.2011)
jafuska
přijemný kreslený film zejména pro malé děti, odhaduji na předškoláky, ale i dospělým se určitě tato animovaná pohádka s několika příběhy o přátelství Tima a Pumby, bude líbit, kteří spolu zažívají nesčekrát velké dobrodružství, moc pěkná animace, a tentokrát vůbec nevadilo, že nebylo mluveno anglicky, hezky se na to koukalo.(15.10.2010)
žádní fanoušci
Související
- Kolem světa s Timonem a Pumbou (video film) (2004)
- Hodujeme s Timonem a Pumbou (2004)
- Lví král 3: Hakuna Matata (video film) (2004)
- Lví král 2: Simbův příběh (video film) (1998)
- Timon a Pumbaa (TV seriál) (1995)
- Lví král (1994)
Podobné
- Madagascar 3 (2012)
- Hurá do džungle! 2 (2011)
- Hurá do Afriky! (2010)
- Šťastný a veselý Madagaskar (TV film) (2009)
- Madagaskar 2: Útěk do Afriky (2008)
- Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál) (2008)
- Divočina (2006)
- Madagascar Penguins in a Christmas Caper, The (2005)
- Madagaskar (2005)
- Hurá do džungle! (2004)
- Konferenz der Tiere (1969)