Reklama

Reklama

Rozvědčíci - Poslední bitva

(seriál)
  • Česko Rozvědčíci - Bitva po bitvě (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

DVD1: Na samém konci 2. světové války získala rozvědka Rudé armády informace o tom, že Němci provedli úspěšné testy létajícího zařízení s vertikálním vzletem. Jedním z území, kde se podle zpráv může nacházet tajná německá základna, jsou hluboké lesy pod Prahou. Sem se vydává plukovník Kuzněcov, jehož úkolem je tyto zprávy potvrdit nebo vyvrátit. Válka končí a Němci si chtějí za každou cenu zajistit bezpečnou cestu pro evakuaci tajné základny... Do vítězství zůstává jen pár dní...

DVD2: Dva roky po válce je kapitán Maximov převelen na novou pozici u vojenského útvaru pod velením generála Kuzněcova. Ve stejném útvaru, v malém městečku na pobřež, slouží i podplukovník Ignatov. Místní obyvatelé již žijí naplno poklidným mírovým životem, ten však náhle naruší skupina kriminálníků, vedená zákeřným banditou s přezdívkou „Artista“. Pro hrdinné rozvědčíky začíná druhá válka - s terorizujícími bandity… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

rt12 

všechny recenze uživatele

Pro mne příliš pomalé tempo (vše se dalo vměstnat do dvou dílů), válečné scény ne příliš povedené, ale hlavně silně nepravděpodobné. Vcelku si dovedu představit co by ,,hodní a chápající Ruští rozvědčíci" provedli s osazenstvem v domě opravdu, žádná selanka by to nebyla. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Konecne po dlhsej dobe som natrafil na nejaky lepsi kratky serial od Rusov na temu druhej svetovej vojny. Kazda cast zo serialu ma nejako zaujala, len tie akcie mi obcas pripadali take televizne a nie prilis profesionalne. Ale to vobec nevadi, pretoze samotny serial ma uputal svojim dejom, ktory sa strieda obcas napinavymi scenami, ake boli v tom dome a samotnymi akciami, kde dost zomrelo nemeckych vojakov. ()

Reklama

Reklama