Reklama

Reklama

Why Did I Get Married Too?

  • Velká Británie Why Did I Get Married Too?
Trailer 1

Obsahy(1)

Čtyři páry se sejdou na každoroční dovolené a snaží se analyzovat svoje manželství. Jejich pobyt na Bahamách je narušen příjezdem exmanžela jedné z přítomných, který je rozhodnutý získat svoji ženu zpět. (roboxxl)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (10)

WeeLass 

všechny recenze uživatele

Sequel se podařil hodně, děj byl bohatší a zajímavější a Janet Jackson předvedla, že není jen skvělá zpěvačka (o čemž vypovídá i nádherná titulní píseň Nothing, kterou pro tenhle film nahrála), ale i úžasná herečka, protože její emocionální výstup neměl chybu. Vzhledem k tomu, že film vyšel necelý rok po úmrtí jejího bratra Michaela, myslím si, že se její opravdové pocity projevily i v jejím hereckém výkonu. ()

erapo 

všechny recenze uživatele

Pre mňa to bolo lepšie ako prvá časť. Tyler Perry opäť dokázal, že je majster v tomto filmovom štýle. Okrem posledných dvoch minút, ktoré som vôbec nepochopil, a odporúčam vám vynechať ich (!) je film brilantný. Vďaka Tylerovi som spoznal Tashu Smith a musím priznať, že vďaka týmto filmom u mňa poskočila medzi TOP herečky. Samozrejme, film je odporúčaný iba ľuďom, ktorí majú radi afro-americké príbehy so všetkým ako sa patrí, inak vám ručím za to, že film prespíte. ()

Reklama

Talina 

všechny recenze uživatele

V celém filmu jsou snad jen dva běloši, což mi přijde vždy vtipné, protože černošské filmy jsou dělané vždy tak, že v nich hraje fakt 99% černochů. Taky je ale pravda, že jsem ještě neviděla černošský film, který by stál za prd. Neříkám, že jsou to oscarové veledíla, ale vždy to má něco do sebe, jako i tento. Převážně tedy dramatické, ale zasmějete se taky určitě. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Presne ako aj u jednotky tak aj tu ma väčšina užívateľov nejaký problém. Podla mňa Tyler Perry opäť zrežíroval výbornú komediálnu drámu o problémoch v manželstve ako to bolo aj pri jednotke. Myslím si že pri najmenšom to bolo rovnako dobré ako jednotka, skôr by som povedal že ešte lepšie a to kvôli tvrdšiemu dramatickému deju. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že to mělo hluchá místa a pár věcí mi až vlezlo na nervy, ale suma sumárum pokračování svoji cenu mělo, vyzdvihuju vyhrocený hádky a cukr z minula je tak docela solidně odčiněn :) I tohle mi tu přijde podhodnocený, asi na to dívá až moc fanoušků Michaela Jai Whitea, kteří doufají v nějaký to kopání se do držky a dvé hodiny probírání p*čovin je moc nebere... Jo a cameo na konec prostě... bych teď byl zvědavej na trojku! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama