Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Objevte nekonečnou pestrost života na Zemi a ty nejvýstřednější taktiky přežití, které se u zvířat a rostlin vyvinuly. Tak vypadá evoluce v akci – jedinci pod extrémním tlakem musejí překonat nástrahy protivníků a prostředí a posunují tak hranice svého chování. Jedinečná technika zachycuje ty nejúžasnější momenty, které jsou v přírodě k vidění! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

dmk

dmk (hodnocení, recenze)

P-soar ono to bylo na ČT-to máš dobrý, že ti unikli 4 díly já jsem se to dozvěděl až teď z tvého přízpěvku. Běželo to na ČT a já si toho nevšiml. Hezký, ještě, že je tu spektrum to o tom básní půl měsíce dopředu-a to je u takového dokumentu jako je tohle správný přístup.

P_Soar

P_Soar (hodnocení, recenze)

Naprosto dokonalé. David Attenborough je génius; podezřívám ho, že je se zvířaty smluvený a že je to celé naaranžované :). Bohužel mi ušly první 4 díly - škoda, že ČT takový poklad nedokáže lépe inzerovat. Přitom lehce odpadní produkt s názvem "Na kus řeči se zvířaty" propagovala celé léto až otravně.

Agatha

Agatha (hodnocení, recenze)

Tento dokument může jako odpad! ohodnotit (s prominutim) jen opravdovej magor!

kuko61

kuko61 (hodnocení, recenze)

Absolutna bomba. Co sa tyka dokumentov, je BBC proste spicka. Po Planet Earth dalsi dokumentarny megaprojekt, ktory by si nemal nechat ujst ziadny fanusik. A ak mate moznost, odporucam pozriet si to v HD z Blu-ray disku, stoji to naozaj za to... :)

Reklama

Reklama