Reklama

Reklama

Broken Path

Obsahy(1)

Jack Ellis žije na venkově spokojeně bez starostí se svojí ženou Lisou a dcerkou Maddy. Noční můra, která jedné noci Jacka probudí ze spaní, je předtuchou následujících událostí. Do bytu vtrhne pět ozbrojených vojáků v maskách s cílem popravit Jacka i celou jeho rodinu. Lisa ovšem netuší, že ozbrojení vojáci a Jack mají něco společného. V minulosti totiž otec Jacka prodal jedné organizaci, kde se učil zabíjet. To byl důvod, proč se rozhodl pro útěk. Minulost ho však dohnala. Jack, dříve zvaný Hiroki, ale nezapomněl na svoje bojové schopnosti, kterými ho obdařila tatáž organizace, která nyní stojí proti němu. (Ouwen)

(více)

Recenze (8)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to presne ten typ filmu ako sú filmy Tonyho Jaa. Obsahuje maximum skvele natocenych bitiek a uplne nulovy dej. Len namiesto slona s ktorym sa bezne mazlí asexuál Tony Jaa sa tu hlavny hrdina mazlí prvych 15 minut so svojou zenou a potom nasleduju az do konca nonstop bitky. A tie su teda fakt spickove. Maju skvelu choreografiu, timing je dokonaly, kamera prehladna. Jedinym ich problemom je, ze vôbec negraduju. Proste sa superi par minut nonstop mlatia, bez mihnutia oka inkasuju milion rán, ktore by neprezila ani cela armada bojovnikov a na konci jeden z nich odpadne na zem. Vdaka nulovym reakciam protagonistov na údery nepôsobia bitky prilis drsne napriek skvelemu prevedeniu uderov. Proste nemate pocit, ze by ich to prilis bolelo. Napriek tomu, ze sa jedna prakticky o amatersky film, tak z technickej stranky su jedinou slabinou specialne efekty ako je umela krv, nejake tie urezane koncatiny atd. To sa im fakt nepodarilo a namiesto aby bitkam tieto efekty dodali drsnost, tak miestami pôsobia trapne. Ale fanatikom do skvelych bitiek to môze byt jedno a tento film si urcite uziju do sýtosti. Co sa týka bitiek, tak sa Koichi Sakamoto moze zaradit po bok Isaaca Florentina. Asi si obidvaja natrenovali prevedenie famoznych bitiek v nekonecnom trashovom serialy Power Rangers. :-))) 6/10. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že to téměř nemá scénař, něco podobnýho by se dalo natočit jen tak z fleku, ale to neni to oč tu běží. Tady jde hlavně o souboje a ty jsou, na to že to je hodně nízkorozpočtový, fakt špičkový, samozřejmě bych uvítal přece jenom namakanější nepřátele bez nesmyslných masek a určitě by bodnul i nějakej pořádnej soundtrack místo toho co tady pípalo do akce, ale co se týká hlavní postavy Bosche, tak ten i když se jmenuje jako pračka, umí mnohdy neskutečný bojový kousky a jako bonus tu seká a ukrucuje hlavy i ruce až to místy působí jako splatter. Dostat ho do ruky nějakej schopnější choreograf a režisér, tak by měl hodně světlou budoucnost. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Jack (Johnny Yong Bosch) musí ochránit sebe a svoji ženu Lisu před čtveřicí útočníků, kteří je napadli... Zápletka nepatří k originálním, ale divák si užije velkého množství soubojů, které mají velice slušnou choreografii. V příběhu mohly být nějaké retrospektivní scény, protože hlavní hrdina dostal na jeden zátah pořádnou nakládačku a v reálném světě by tohle nepřežil. Film lze zhlédnout v anglickém znění na YouTube. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Po filmu Alien Code(2017) za kterým stál Michael G. Cooney(režie, scénář) jsem si chtěl posvítit víc na jeho filmografii. A ono toho moc není. Alien Code i Man of Tai Chi(2013) jsem už viděl a pak už zbýval jen tento kousek. A tak jsem se rozhodl dát šanci i tomuto filmu. Především pak díky celkem pozitivním komentářům zejména pak kolegy Flipnice kterej díky fightům snímek hodně vychválil. Michael G. Cooney zde stál pod scénářem a scénář je zde úplně vedlejší a nepodstatnej. Film opravdu stojí za vidění jen kvůli fightům ale popravdě ani z těch jsem tak odvařenej nebyl. Dnes už mě tyhle filmy neberou tak jako dřív ale pořád lepší fighty než střílečky a pokud ano mám svoje jiný favority. Určitě jsou lepší filmy třeba takovej The Raid(2011) a The Raid 2(2014) s Iko Uwaisem. To je daleko větší brutál a přehlídka Martial Arts umění. Za mě by si tenhle film zasloužil tak 2a půl hvězdy. Pokud ale někdo těmhle akčňákům plných fightů holduje nechť mu zkusí dát šanci. Jen je potřeba počítat s tím, že jde o nízkorozpočťák čemuž odpovídají herecký výkony i vizuál. Lepší 2hvězdy ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Z tohoto "filmu" jsem fakt nechápal a hlava mi to nebrala ... Už jsem viděl v životě ledacos, ale nic podobného tomuto ... Pokud to nazveme filmem, jedná se evidentně o nízkorozpočtový film. Já ty nízkorozpočťáky nemusím, ale jsou lidé, kteří zase ano a je fakt, že se mladým a novým tvářím má dávat šance pokud něco umí ... To, co předvedli představitelé tohoto filmu jsem snad ještě nikdy neviděl ... Jako film tento snímek naprosto selhává, tzn. děj/scénář = 0, jedna velká NULA... Celý film je vlastně jen obrana bývalého člena elitní vojenské jednotky, jeho ženy a dcery před útokem asi pěti útočníků. Jedná se o členy komanda, jehož býval kdysi členem ... od dětství jej neučili nic jiného než bojovat a zabíjet, což jeho žena vůbec neví. Celý film se odehrává někde na salaši v dřevěném, spoře vybaveném domě ... A celý film, kromě prvních 15 minut, kdy seznamujeme s postavami, se tento týpek - Johnny Yong Bosch, řeže s útočníky hlava nehlava a zdrhá se svoji rodinou, řeže, zabíjí jednoho, řeže se dál, zabije další ... až dostane samozřejmě všechny ... A teď co dělá film filmem - BOJOVÉ SCÉNY !!!!!! Ono totiž jde o to, že se sešli úřadující mistři světa v bojových uměních a před kamerou si to rozdali v takovém stylu, že vám z toho vypadnou zuby, když vám klapačka třískne o zem ... Něco takového jsem skutečně ještě neviděl a to počítám klidně do srovnání Tonnyho Jaa, Donnieho Yena, Jet Liho, Michaela Jai Whitea, Scotta Adkinse a další borce ... To se prostě NEDÁ POPSAT!!!! To se musí vidět!!!! Všechny účinné styly, kontaktní, rychlé, dynamické, bez střihů, drátů ... To nejlepší, co ze sebe vůbec může choreograf bojových scén vymáčknout plus nuvěřitelné věci, co tady ti borci (a jedna ženská) předvádí ... úplně sem nechápal a říkal jsem si "Proboha Tonny kde jsi??!!" ... Všichni jsou opravdu neuvěřitelně dobří, ale hlavní hrdina je jasně nejlepší ... Johnny Yong Bosch je největší "MARTIAL-ARTS MAŠINA" jakou jsem kdy na obrazovce viděl!!!! Je zde úplně všechno a ještě víc, co si vůbec jde a nejde představit a to vše naprosto surově, živočišně a kontaktně ... chvílemi nestíháte, ale víte, že to není úpravou filmu!!! Že to ti týpci fakt předvádí ... Navíc je film neuvěřitelně brutální a obsahuje fakt drsné fatality jak z nějakého "gore-horroru"... Jinak ale film samotný - proboha hlavně kdo nemusí martial arts, ať se na to vůbec nedívá ... jako film je to skoro "odpad!". Navíc jsou zde nesmysly, včetně toho, že postavy se řežou tak dlouho,dostanou tolik ran, řezanců a bodanců noži atd., a furt jedou dál ... To je úplně nesmyslné ... Tohle je prostě jen nejlepší filmová exhibice martial arts, nic víc a nic míň ... Proto se mi film těžko hodnotí. Je to okrajová záležitost, málo známá a rozšířená, ale fakt stojí za (aspoň jedno ...) vidění ... NEMÁM SLOV!!!!!!!! ()

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v texaskom Van Alstyne a Shermane. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama