Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jmenuji se Kája a jsem čtyřletý klučina, kterého ze všeho nejvíc baví prozkoumávat okolní svět. Hned, jak se ráno probudím, vyskočím na nohy a vydám se na dobrodružný průzkum. V kuchyni už na mě čekají moji milovaní rodiče a nejlepší kamarádka Rosie, se kterou se skvěle hraje třeba na indiány. Někdy ji sice trochu zlobím, ale nakonec se vždycky udobříme. Sotva si sednu ke stolu, už mi vyskočí na klín kocour Gilbert. Trochu žárlí na moje oblíbené hračky – medvídka Edu a dinosaura Rexyho, ale když mu dám mlíčko, všechno se spraví. Snídaně už končí a já jdu poznávat svět, který je každý den úplně jiný. Když se ke mně připojíte, určitě nebudete litovat. Slibuju! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

rogger 

všechny recenze uživatele

Animácia je na tomto seriály veľmi zvláštna či uz výberom farieb alebo neustálym snovým okrajom obrazu. Čo je ale prínosom, to je tempo, príjemné pre detského diváka, takisto zvolené témy, ktoré otvárajú a odpovedajú na otázky malého diváka. Čo je čo? Prečo sa niečo môže a niečo nie? Citlivo vysvetľuje vztahy medzi deťmi. Či objasňuje prečo sa chodí lekárovi do múzea či ako sa správať na ihrisku. Poučné a vhodné pre deti od 3-10 rokov. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Moje dieťa to miluje od 2,5 roka, a v porovnaní s mnohými inými rozprávkami, ktoré mám teraz možnosť vidieť, toto je aspoň inteligentné a poučné. Pri niektorých iných doslova trpím, ale Kajo je fajn. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama