Reklama

Reklama

Traktor Tom

(seriál)
  • Velká Británie Tractor Tom
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný
Velká Británie, 2003, 11 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavný animovaný serial se odehrává na idylické farmě ve Springhillu, kde si odvážný a vynalézavý traktor Tom se svými přáteli z řad lidí, zvířat i aut užívá spoustu legrace a dobrodružství při práci i zábavě.Farma ve Springhillu je bezpečné a lákavé prostředí, kde jednotlivé postavy pracují, hrají si a řeší společně problémy s humorem a tolerancí. Traktor Tom a jeho přátelé si navzájem pomáhají, aby mohli dosáhnout těch nejlepších výsledků. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pro malé děti ideální, ale pro dospělé utrpení. Hlavně pokud jste nuceni to sledovat stále a stále a stále... a stále dokola. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Stejně ten cápek miluje tu farmářku, jen jí to nikdy, pitomec neřekl a nejlepší byly ovečky na skejtech!.... ()

AdaMM 

všechny recenze uživatele

Je to zlo. Chraňte svoje děti, protože tohle je prostě naprostá demence, ještě navíc hrozně ošklivá :( ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt ujeťárna. Trochu podezřívám dcerku, že se v tom snaží najít nějaké hlubší souvislosti, když na to chce koukat pořád dokola a třeba takový krteček ji stačí jednou a konec... ()

Matematicka 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete seriál pro děti ze zemědělského prostředí, doporučuji spíše o trochu lepší Červený traktůrek. Tohle už je hrůza (především díly, kde už i stroje skutečně "mluví"), i když našim prckům se líbí a chtějí se dívat stále znova. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Tom the tractor. Can we steal it? Tom the tractor. Yes, we can! Vážně dost hnusně a levně animovaná sprostá vykrádačka geniálního hrdiny Bořka šikuly a jeho kamarádů. Autoři zřejmě došli k závěru, že sousedovic Pepík, co má počítač, by mohl nakreslit veselý seriál v 3D pro děti. Aby to stíhal při intenzivním studiu na pomocné škole pro žáky s oběma levýma rukama, zkrátili stopáž tak, že jeden příběh je skoro kratší, než titulky a úvodní znělka. Ne že by to vadilo, zvlášť když komplikované příběhy napsal Pepovo obdobně mentálně pochybný spolužák Franta. No a aby to nebyla zas tak okatá kopie Bořka (což ale vzhledem ke kvalitě animace nehrozí - jsou chvíle kdy človek nepozná krajinu od fleku na kalhotech), nahradili strašáka Huga nějakým oslem a míchačku pošahanou čtyřkolkou (nebo co to je?). Fuj, jedna hvězdička za nezávadnost, ale je to vostuda! ()

Zodiak455 odpad!

všechny recenze uživatele

Prostě jeden veký nesmysl,například díl kde měli sportovní odpoledne,vítěz si může dát čaj,nebo všichni dřou jak bulhaři a nejlepší z nich je ten traktor co nic neděla,odpad je nejvyšší ocenění pro tuto "pohádku". ()

dzules odpad!

všechny recenze uživatele

animace hodná seminární práce 3. třídy na základní škole na hodinu IT, debilní příběh a hlavně ty názvy postav..jako pardon, ale dát psovi jméno Hafka, kombajnu Klapálek a koňi Frkálek..kočce Vrnělka...to už chtělo hodně představivosti ()

Londi 

všechny recenze uživatele

Pro děti dobré. Jsou to pěkné příběhy, žádné násilí, hezky se v nich mluví...já je dceři pouštím ráda. ()

romanetta_ odpad!

všechny recenze uživatele

Za to může Tom... kdyby jsme tě neměli... Tome ty si nejlepší... Tome bez tebe by jsme to nezvládli........ aaaaaa všichni jsou totální lůůůzři je Tom ten si to dává :D nemožu to ()

MisaP3 

všechny recenze uživatele

Pro děti řekla bych fajn. Hlavně když mají rádi traktory atd. Pro mě je to už celkem utrpení, hlavně když poslouchám jaké nesmysly tam vykládají. ()

Reklama

Reklama