Reklama

Reklama

Traja dlhoroční priatelia užívajú v byte, ktorý vyhral jeden z nich v reality šou. A keď sa povie, že si užívajú, tak so všetkým, čo k tomu patrí. Ani im sa však nevyhnú problémy. Tyler vyhrá v reality šou luxusný byt, a tak sa rozhodne pozvať svojich dvoch dlhoročných priateľov Heatha a Kierana, aby bývali s ním a pokračovali v slobodnom živote plnom večierkov a krásnych žien. Kieranovi sa však tento štýl života už zajedá a rád by pokračoval v plnení svojho sna - stať sa spisovateľom. Písanie mu príliš nejde a kamaráti ho prehovárajú, aby sa rozišiel so svojou priateľkou Ericou a užíval si s nimi život naplno. Situáciu však skomplikuje Tylerova sestra Trista, ktorá sa ho ako celebritu rozhodne navštíviť. A budúci spisovateľ sa do nej zaľúbi na smrť, čím sa situácia ešte väčšmi skomplikuje... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem obvyklou teen komedii se stupidním humorem, scénami a hláškami. Toho se mi na začátku filmu dostalo až až, ale v druhé půlce už o něco méně. Jako kdyby se film snažíl přeskočit na úplně jinou kolej. Dostal takový vážnější nádech. Nevím jestli to byl záměr a nebo jen takový pokus, ale byl to zajímavý tah. Díky tomu u mě film o nějaký ten stupínek stoupnul. Takže celkově to nebyl až tak špatný kousek. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nejdříve název, poté okem přelétnout desing obalu a na závěr samozřejmě přečíst obsah - Je to jasné the Penthouse = nenáročná párty komedie. Omyl – ano, alkohol poteče proudem, polonahých „hereček“ bude taky dostatek, ale někdy v polovině si autoři začnou hrát na dospělý film, začnou řešit neřešitelné a totálně zabijí už tak velmi podprůměrný film:( Na závěr vzkaz těm, kteří se chystají Pentouse zhlédnout kvůli Kaley Cuoco – její účast je téměř symbolická. ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Zřejmě pokus o intelektuálně se tvářící vztahovku. Bohužel výsledkem je film, který je doslova přecpaný nudnou vatou a na nějaké rozehrání čehokoli zajímavého již nezbylo místo. Penthouse je špatně napsaný, špatně natočený i špatně zahraný. Kaley Cuoco slouží jako magnet na alespoň část obecenstva, ve filmu je však (nevýrazně hrající) všehovšudy dohromady pár minut. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film nebyl nakonec tak špatný, jak se může z popisu děje a z první poloviny filmu zdát. Jistě, ze začátku je to film o tom, jak si tři svobodní chlapi, kterým táhne na třicet, užívají v luxusním bytě, který jeden z nich vyhrál v reality-show, ale pak končí nezávazné flirtování a užívání si života a začínají se řešit vztahy a příběh se stává dospělejším a zajímavějším. Neviděl bych to tedy jako film ve stylu teenage komedie, ale spíše jako romantickou komedii s trochou nahotinek a sexu, ale vše je zde v normě a na film se dá docela v klidu podívat, aniž bych měl kdykoliv během příběhu nutkání film přepnout nebo vypnout. Jistě, kdo čeká od tohoto filmu nějaké kvality, ten bude asi zklamán, na druhou stranu si myslím že stačí už jen přečíst si název tohoto filmu a hned musí být jasné, že tohle asi žádné filmové umění nebude. Takže na pobavení a odreagování je tohle ideální film, a jako takový ho také hodnotím. Je pravda, že jsem původně uvažoval o dvou hvězdách, ale ten zajímavý a dospělý závěr mě přiměl k rozhodnutí tenhle film neodepisovat podprůměrným hodnocením, dá se říci, že koncem si u mě ten příběh napravil pověst a neváhám tak nakonec ohodnotit průměrným hodnocením v podobě docela solidních třech hvězd, pokud od toho nebudete nic moc čekat, tak budete možná i docela příjemně překvapeni. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

No, upřímně musím přiznat, že to je trochu blbost...ale!, postupně se film trochu rozjíždí a není to taková hrůza...je holt potřeba mít trochu trpělivosti... No takže: 1) tam bylo pár scének, které mě opravdu pobavily, 2) jsem se rád podíval na Kaley Cuoco v jiné roli než Penny a 3) April Scott byla opravdu sexy; přesně taková, jakou by každý kluk chtěl mít sestru a jakou by každý kluk chtěl, aby měl jeho kámoš za sestru...xD ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama