Reklama

Reklama

VOD (1)

Charismatický Jean Reno jako Charly Matteï hraje ve francouzském thrilleru bývalého mafiána, který poslední tři roky vede klidný život v ústraní a věnuje se své rodině. Jednoho rána ho na parkovišti přepadnou maskovaní muži a zasáhnou 22 kulkami. On však střelbu přežije a jeho krutá pomsta na sebe nenechá dlouho čekat. Minulost Matteïa dožene, když se objeví jeho kamarád z dětství. Přísahali si věrnost na život a na smrt, ale věci se mají po letech jinak… Film vypráví o podsvětí francouzské mafie v Marseille. Režisér Richard Berry staví na části románu L´lmmortel. Film je fikcí založenou na faktech a realitě každodenního života. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

marektom97

marektom97 (hodnocení, recenze)

velmi prehnany film, ako nazaciatku ho rozstrielali, cakal som upne nieco ine - treiler vyzeral super ale celkovy vysledok az taky dobry nieje.

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnocení, recenze)

záleží na type brokovnice. jeden amík dostal 25 guliek,z toho jednu ranu brokádou a prežil.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Nechápu to malé hodnocení, pod velmi dlouhé době perfektní 'komorně-akční' krimi-gangsterka, kde se sice moc nemluví, ale výborně zvolená hudba, dlouhé záběry, perfektní kamera a hlavně události a činy činí z tohoto francouzského (!!!) "Hollywood" filmu pro mě hodně velké překvapení. Zatím 4*

A8

A8 (hodnocení, recenze)

Jako nějak si neumím představit, že by to šlo udělat líp! Ano, nepopírám, najdou se možná i lepší filmy, ale vzhledem k HOVADŮM, co toto označí za odpad, dávám plný počet...kvalitní žánrovka se skvělými hereckými výkony a možná malinko klišé dějem, ale řekněte mi, co už nebylo, leda Počátek...

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

ne, ale ted vazne, toto se zacina ozyvat nebezpecne casto - muze mi nekdo rict, co ma co Immortel (krom zeme puvodu) spolecneho se starymi francouzskymi kriminalkami? To je zase blabol toto. Jeste horsi nez ten o revenge filmu snad.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

makowitz

makowitz (hodnocení, recenze)

Klišé...ano.... pomalý rozjezd...ano... ale to je snad všechno.... jinak sem naprosto spokojen, kamera, hudba and last but not least... Jean Reno!

Norzog

Norzog (hodnocení, recenze)

Pokud neměl neprůstřelnou vestu tak by stačil jeden výstřel z brokovnice a v těle má díru, kterou mu ani tucet chirurgů nezašijou. A on jich schytal nezpočet.

woody

woody (hodnocení, recenze)

Konečně pořádná role pro Rena a žádné tajtrlíkování v komediích... Variace na 96 hodin, ale na to sere pes.

Reklama

Reklama