Reklama

Reklama

VOD (1)

Děj filmu nás zavede do blíže nejmenovaného studia se všemi typickými postavičkami tohoto světa rychloobrátkové zábavy. Mladí začínající herci se tu potkávají s neskutečně prudivými hereckými legendami, režisér přicházející se svými nápady naráží na lokty ostré producentky, která sleduje vlastní zájmy, technici tu a tam něco pokazí a vše by běželo ve svých obvyklých zajetých kolejích, kdyby režisér Tomáš, hlavní postava filmu, nepřišel s odvážným nápadem. Aby zvedl sledovanost seriálu, vloží do děje postavu, která je inspirována reálnou postavou lobbisty - mafiána. Tím sice probudí diváky z letargie a sledovanost jen kvete, to ovšem neujde pozornosti ani samotného mafiána, který se v seriálu pozná a začne se po svém způsobu ozývat. Tomáš se pomalu, ale jistě, začíná ocitat ve velkých problémech. (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (157)

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu nevím, co bych na tom pochválil.. bylo to utrpení. Česká kinematografie dostala další direkt na solar plexus. Mádla raději za kamerou, než před ní. Nedá se na něj koukat, zvláště v roli lamače dívčích srdcí, když z osobní zkušenosti vím, že má snad metr padesát a je skoro plešatý. Nepovedená parodie, která nakonec dokázala parodovat i sama sebe. 10% ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Celebrity s.r.o. a Dvojníci. Dvě naprosto odlišný český komedie. V hlavní roli Jirka Mádl vs. Ondra Sokol. Oba maj svý charisma, ale jakmile je špatnej scénář, tak to může jít rovnou do kopru. Zpočátku to mohlo vypadat zajímavě, to zákulisní dění kolem seriálu, kdy se to prolínalo s osobním životem. Ale po pár minutách už to začalo tak nudit, že jsem si přál, aby byl konec. Opravdu ani ta romantická pasáž to neměla šanci zachránit, protože to mezi nima prostě nejiskřilo. Ke konci, když začal režírovat ty pohřby, tak už jsem jenom kroutil znechuceně hlavou. Ale tak hlavně že si to díky komerci na sebe vydělalo. Hvězdu si zaslouží jenom Andrea Kerestešová a její akční scéna s tapetou. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Režisér je malý pán, za vším hledej producenta. Pokud je ten producent v sukních a má podobu Vilmy Cibulkové, tak nás chraň od všeho zlého. Mimochodem, Vilma Cibulková byla výborná. Postavu Ladislava Mrkvičky jsem litovala. Byl to přesný opak paní producentky. Paní producentku ještě hezky doplňuje úřadující mafián, takže v jejich podání jde o třeskavou kombinaci. Dobrá ukázka toho, jak to vlastně chodí s nekonečnými seriály, které vaří z vody a nutně potřebují nějakou vzpruhu. Čekala jsem slátaninu a nakonec byla mile překvapená. ()

Amalberga odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem uvažovala o třech hvězdičkách, ale konec mě tak rozsekal, že nemám slov. Režírování pohřbů? Dělat si srandu z něčeho takového mi přijde dost uhozený. A vůbec vyřešení zápletky bylo ubohé. Na závěr mi film chtěl ukázat, že ho nemám brát ani trochu vážně, a tak mi naservíroval HOLINYWOOD. A proto ten odpad. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, jestli ta jakoby reálná část měla připomínat taky telenovelu či nekonečný seriál úmyslně, nebo jde jen o nechtěnou náhodu. Těžko říct, vodítka žádná, protože divné je to tak jako tak. Uznávám, že pár momentů je vtipných, ale časem už dost bylo Voříška a přál jsem si, aby občas něco nezvrtal, protože už to přestávalo být vtipné. Docela rád bych viděl divadelní hru, ale podle mne má jiné vedení děje, a na druhou stranu, co na divadle díky kontaktu s divákem působí vtipně, může na plátně vypadat odtažitě. Navíc na divadle nemusíte doříct osudy všech postav, ale u filmu se to alespoň trochu žádá. A tady mi chybí uzavřená linie s policajtem, s postavou producentky v podání Cibulkové, co se stalo s mafiánem, co s Mrkvičkovou postavou, co s Bydžovské postavou a ostatně mi chybělo jakési zajímavější uzavření i ohledně toho nekonečného seriálu. Mno, a co víme o mafánovi kromě toho, že nemá nohu a bydlí ve vile? Nic. A co víme o vesnici? Fakt všichni začali režiséra milovat po jedné opilé noci, kdy všechny vyhnal z baráků svým zpěvem? A co měly znamenat všechny ty náznaky - a že jich bylo! - ve stylu "jdi štěstí naproti"? Vždyť asi žádný Fellini z něho nakonec nebude. A ta holka nemá žádné příbuzné, že z fleku může odjet do nějaké vesnice pod horami? Vykřesat se z toho dalo víc. Navíc ten rádoby product placement vesele na druhou to sráží taky docela dolů. A taky trapně působí Cibulkové nervní cukání hlavy po elektrošocích a i to kouření se z hlavy... Čímž se vracím k začátku komentáře, že to celé vlastně vypadalo jako kousek z nekonečného seriálu vložený do jiného kousku z nekonečného seriálu (jako vážně jsem myslel u prvního pohřbu, že jde o natáčení toho seriálu, ne jako kdyby reál). ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Vesnice, ve které se Tomáš (Jiří Mádl) jako svědek schovává, se natáčela v Beskydech. Konkrétně ve skanzenu, ve městě Rožnov pod Radhoštěm. Film se natáčel také v Praze, Řevnicích, na zámku Jablonná a slovenské vesnici Vlkolínec, která je památkovou rezervací lidové architektury a památkou UNESCO. (sibuk)

Reklama

Reklama