Reklama

Reklama

VOD (1)

Děj filmu nás zavede do blíže nejmenovaného studia se všemi typickými postavičkami tohoto světa rychloobrátkové zábavy. Mladí začínající herci se tu potkávají s neskutečně prudivými hereckými legendami, režisér přicházející se svými nápady naráží na lokty ostré producentky, která sleduje vlastní zájmy, technici tu a tam něco pokazí a vše by běželo ve svých obvyklých zajetých kolejích, kdyby režisér Tomáš, hlavní postava filmu, nepřišel s odvážným nápadem. Aby zvedl sledovanost seriálu, vloží do děje postavu, která je inspirována reálnou postavou lobbisty - mafiána. Tím sice probudí diváky z letargie a sledovanost jen kvete, to ovšem neujde pozornosti ani samotného mafiána, který se v seriálu pozná a začne se po svém způsobu ozývat. Tomáš se pomalu, ale jistě, začíná ocitat ve velkých problémech. (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (157)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Nebýt bubun a KM Phoenixe, kteří se vrhají do džungle české "komediální" tvorby s odvahou hodnou Holuba nebo Livingstona, o tomto filmu bych vůbec nevěděl, a byl bych tak ochuzen o další silný zážitek. "No ty kkt!" Ano, tohle byla má spontánní reakce ve chvíli, kdy vyjely závěrečné titulky. Od českých komedií už toho, bohužel, příliš neočekávám, a pokud v tom s tvůrci "jede" i jedna z našich komerčních televizních stanic, mé obavy se mění v jistotu. Příběh to byl jistě velmi povedený a nesmírně vtipný, to jen já, mrzký morous, jsem ho nedokázal patřičně docenit. Musím každopádně vyzdvihnout husarský kousek, který tady tvůrci předvedli; product placement v product placementu (vlastně takový product placement na druhou) jsem ještě nikdy předtím neviděl. Musím vypíchnout i dialog, který mě úplně rozsekal: "Včera som konečne otvorila." "Já vím, bydlím tady v baráku." "Jo? To je fajn. Já som zo Slovenska." Chtělo se mi říct: "To nevymyslíš.", ale on to někdo vymyslel... ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Překvapivě solidní komedie, která disponuje funkční a přesnou satirou filmařského prostředí a je vidět, že na scénáři pracovali lidé, kteří se v daném oboru dobře vyznají a vědí, jak ho atraktivně a humorně prezentovat. Velký podíl na koukatelnosti snímku má tradičně charizmatický Jiří Mádl, který vypomohl i se scénářem, čímž potvrzuje svůj pozitivní vliv na projekty i za kamerou. Celebrity s.r.o. vypadali před shlédnutím jako další tuzemská komediální katastrofa, ale ve skutečnosti jde o celkem kvalitní snímek s mnoha zábavnými momenty. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Divadelní hra mohla být fajn. Vážně jsem chtěla ke všemu na obrazovce přistupovat pozitivně a ten nechutný product placement brát jako recesi (což asi částečně byla), ale provedení prostě pokulhávalo. Neseděl mi ani Mádl, ani jeho slovenská nanynka a už vůbec ne Kaňkovský. Pochválit snad můžu jedině výkon Vilmy Cibulkové, která by si zasloužila lépe napsanou roli v lepším filmu, a taky Holinywood, to byl dobrý vtípek. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Osobnost producenta / režiséra Miloslava Šmídmajera je často podepsána pod filmy, které nejsou vyloženě špatné, ale ani vyloženě dobré. Má rád Jirku Mádla, mladé nadějné herečky (ideálně ze Slovenska) a pokouší se vrátit českému filmy kdysi oblíbený žánr crazy komedií. Místy se podaří dílčí nápad, někdy jednotlivý nápad, ale jako celky jsou ty jeho filmy slabší. Zde přišla na přetřes poměrně zajímavá hra a nápad vtipně pojednat o zákulisí něčeho, co je zjevně inspirované v Ulici. Hůl nad výsledkem nelámu, ale chápu, že i tento tzv. průměr je nutný k existenci celku. Co se týká srovnání se stejnojmennou divadelní hrou, je to jako vždycky, hra se pomalu propadá do vzpomínek a film zůstává stále k dispozici. Takže je to sice škoda, ale vzhledem k povaze jednotlivých médií je to fakt. Bohužel je vždycky lepší špatná adaptace než žádná. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Musím se postavit proti proudu. Myslím, že jsme tak trochu zapomněli na jednu důležitou věc. Dělat si srandu sami ze sebe. Tahle romantická komedie sice není žádný Fellini, ale byly by škoda zahodit jen tak do stoky spoustu výborných výkonů a nápadů. Navíc mi to připadá spíš jako Vorel, než jako Troška. Trochu mám podezření, že se tu hodnotilo špatně spíš "pro jistotu". Z poloviny zdejších komentářů je cítit, že se bojí napsat, že se jim film vlastně líbil. Bodejť by ne- tváří v tvář 41% to radši každý sundá, že? Film ale vůbec tak špatný není, čiší z něj pohoda a dobrá nálada, slovenská sekvence už je docela příjemný hardcore. Já mám absurdity rád, tohle beru i s navijákem. Čekal jsem brak a dostal nápaditý romanťák s výbornou Vilmou Cibulkovou ve vedlejší roli. Humor s nadsázkou, výsměch dnešní době plné prachů a filmů za prachy z reklamy. A je mi celkem u zadku, jestli se to drží nebo nedrží nějakého konceptu, že to graduje v půlce, kdy to mělo skončit a podobně. Za odvahu i hvězda čtvrtá. 70% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Vesnice, ve které se Tomáš (Jiří Mádl) jako svědek schovává, se natáčela v Beskydech. Konkrétně ve skanzenu, ve městě Rožnov pod Radhoštěm. Film se natáčel také v Praze, Řevnicích, na zámku Jablonná a slovenské vesnici Vlkolínec, která je památkovou rezervací lidové architektury a památkou UNESCO. (sibuk)

Reklama

Reklama