Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Recenze (295)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám rád, ale udělal jsem obrovskou chybu, když jsem se nepodíval, o čem tenhle film má být a hlavně jsem nezkoukl trailer. Šokovalo mě totiž to, co následovalo. Ošetřovatel Kevin James je lůzr a zvířata, o která se stará, se mu rozhodnou pomoct. Jenže to ještě neví, že mluví, což se po chvíli taky dozví. Ono se to tváří blbě, ale je fakt, že i takový filmy občas dokážou fungovat. A tenhle film občas tak i docela funguje, jenže tohle mi přijde, že už od počátku bylo myšleno jenom jako taková ptákovinka pro rodiny s dětmi, což teda nevím, jestli to děti bude lákat. Každopádně Adam Sandler nezklamal a jeho dabing té roztomilé opičky tam potěšil, oproti samotnému filmu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $80,360,843 Tržby Celosvetovo $169,852,759Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,699,885 //počet predaných kusov 113,155Tržby za predaj DVD v USA $8,193,040 //počet predaných kusov 466,214║ Pohodová oddychovka, ktorá nič nové neponúkne a opäť sa omýva len klasická šablónka o tom ako sa z niekym niekto rozíde a potom hľadá cestu späť aby zistil že tá práva je po celý čas vedľa neho.... ale Kevin James v celku dobre sadne do tohto zverinca, k tomu príjemná Rosario Dawson a niekoľko vydarených gagov, neškodný priemer. /60%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Sony, Columbia // Počet premietajúcich kín v USA: 3,482 // Otvárací Víkend USA: $20,065,617 // Kevin James ala Dr. Dolittle? A šak prečo nie, ten chlapec sa narodil ako komik a určite ako komik aj zomrie. The Zookeeper rozhodne pobaví, ale ničím výnimočným neprekvapí. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Pro děti moc nadávek, pro teenagery málo hlášek, pro dospělého diváka nepřítomnost normálního děje. Kevin James pozval partu kamarádů, aby mu namluvili zvířecí parťáky do filmu, který by i před deseti lety působil okoukaným dojmem. Hysterický slon sice potěší hodně, ale zachrání toho zoufale málo. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem totalni kokotinu, ale tohle je takova traparna, ze se to jen tak nevidi. Vymastena variace na Dr. Doolittlea, kde tlusty hovado James chce zbalit sexy zenskou a radi mu v tom zvirata, kde kazdy ma samozrejme nejakou tu genialni radu typu hod na ni hovno, oznackuj si rajon, zastras soupere a podobne a James toho samozrejme vetsinu vyplni a nasleduje nejaka ultra trapna scena. Opravdu tady neni moc cemu se smat, snad jen super uchylackymu dabingu Sandlera, jehoz opice je jedna z mala zabavnejch veci na filmu (spolu s Jeongem ve svy typicky roli uchylaka). Aspon, ze celkove se dabing docela poved a triky taky nejsou marny, ale jinak to je opruz. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nejsem si vědom toho, že bych někdy pařil s gorilákem, cválal na pštrosovi nebo vrhal lejno po své vyvolené. Nicméně to byly jediné tři chvíle z tohoto snímku, při kterých jsem se skutečně pobavil. Obávám se však, že kdybych ve svém životě balil samici dle zvířecích manuálů, tak bych byl stále ještě panicem, ale život je krátký, tak si jdu vyzkoušet v praxi pár triků k páření. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tlupa mluvících zvířat radí dobrosrdečnému ošetřovateli jak získat srdce anorektické čuby, i když všichni návštěvníci ZOO už od vstupní brány ví, že si svou mrkvičku nechává pro černou gazelu.. Tímto bych chtěl poděkovat panu Sandlerovi, který se od poslední role docela zmenšil a zchlupatěl, že mi domluvil návštěvu doktora Dolittlea s uspávací injekci.. P.S.: Ta malpa kapucínská hraje v poslední době ve více filmech, než Cage a co si budeme nalhávat, lépe než on.. ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Nick Bakay, Rock Reuben, Kevin James, Jay Scherick, David Ronn | Hudba: Rupert Gregson-Williams | Produkcia: Todd Garner, Kevin James, Adam Sandler, Jack Giarraputo, Walt Becker | Distribúcia: Metro-Goldwyn-Mayer, Columbia Pictures | Štúdio: Happy Madison Productions, Relativity Media | Rozpočet: 80 miliónov $ | Tržby: 143,185,732 $ || ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Jakoby se režisér nedokázal rozhodnout, jestli se to bude víc líbit dětem nebo těm starším. Prostě dort od pejska a kočičky. Mluvící zvířátka u našich prcků moc nezabrala a ta část pro dospělé přišla nanicovatá zas mě. Evidentně filmu uškodilo i to, že jsem ho viděl v češtině a neužil si tak Stalloneho a spol.. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Kevin James jako ošetřovatel, zhruba průměrná komedie. Místy přívětivě ujeté a vtipné. Zvířata ze Zoo se snaží pomoci k získání jeho lásky. ( Hodnocení: 5/10 ) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Dr. Doolitle by čuměl. Naprosto primitivní nenápaditá komedie, která cílí jen na ty nejmenší diváky. Kevin James se ze sympaťáka z Hitche začíná pomalu ale jistě přetransformovávat v nesnesitelného blbečka, jehož komika se skládá pouze z pádů, poskakování jako debil a chcaní na vlka. Naštěstí je tady sympatická Rosario Dawson a některý scény jsou tak blbý až jsou dobrý (gorila ve friday´s). Jinak ale nic pro starší 15 let, i když pořád o několik galaktických vesmírů lepší než Chlupatá odplata s Fraserem. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Romantická komédia neprináša do žánru nič nového. Videli sme to x-krát a podstatne lepšie natočené. Naposledy veľmi podobný príbeh s A Sandlerom a J. Aniston, Skús ma rozosmiať, ktorý je o dve triedy kvalitnejší. Úspech v týchto prípadoch závisí hlavne od humoru, ktorého mohlo byť podstatne viac. Zo zvierat najviac pobaví ukecaná opica a gorila. Fungujú aj scény - "musím zaujať svoju bývalú", ale je to stále málo a hlavne sa neubránite pocitu, že rady do života zo železných zákonov zvieracej ríše ponúkali množstvo príležitostí na skvelý humor, ktorý tvorcovia trestuhodne nevyužili. Označkovanie svojho teritória v reštaurácii je ideálny príklad. Slabé tri, ale deťom sa páčilo, preto toto hodnotenie berte ako rodinný priemer, inak skôr za dve. 50%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Velice slabé! Ve filmu potěšil svou účastí snad jen Thomas Gottschalk. Adam Sandler se Sylvestrem Stallonem jako hlasy zvířat nepředstavují žádný zážitek. Děj filmu by se dal označit jako totálně fádní. Prakticky sledujeme po miliónté to samé a začíná to nudit. Kevina Jamese moc nemusím. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Zatím nejslabší komedie Coraciho, ale i tak se mně Ošetřovatel s Kevinem Jamesem v hlavní roli líbil, jen co do vtipu se nemůže rovnat s velikány jako Klik, nebo Blended. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

S projekcí Ošetřovatele jsem vyčkával do doby, až sám nějakého budu mít po ruce, nakonec se ale odpadní potrubí spojující polovičku mých oblíbených komentátorů ukázalo lichým. Když snížíte výkon svého softwaru na minimum, ušetříte si návštěvu doktora na horší časy. Tak a teď bych prosil nějakou roštěnku, mám chuť vyzkoušet Griffinovy metody svádění! ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler hrál v tomto filmu? Vůbec jsem si ho nevšiml. Jinak příjemná rodinná komedie na pobavení.. 6/10 = 60% ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Dr. Zoolittle s jeste retardovanejsimi fory, nez jste slyseli z ust Eddieho Murphyho. Slova jako "zadek" ci "lejno" tu mluvici mucky muck zviratka vyslovuji s takovym gustem a s takovym pohledem a la "ted se vsichni smejte", ze to temer nejde vydrzet az do konce. A to nejlepsi, hlasy zvirat v podobe Slye nebo Cher, stejne v ceskych kinech neuslysite. ()

Rembrant 

všechny recenze uživatele

Příjemná rodinná komedie s vtipnými hláškami zvířat a trochu trapným Kevinem Jamesem. Celkově na mně film zanechal kladný dojem a docela jsem si ho užil. ()

Reklama

Reklama