Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (295)

venison 

všechny recenze uživatele

Kevin James mě oslovil svou komičností a pohybovým talentem už ve filmu "Hitch: Lék pro moderního muže", takže tentokrát mě taky nezklamal.. Příběh provařenej, hlášky přibližující se trapnosti, ale roztomilý hlavní hrdina, okouzlující zviřátka a milá Rosario Dawson z filmu "Sedm životů" to prostě zachránili :-) Příjemný relax.. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Dr. Zoolittle s jeste retardovanejsimi fory, nez jste slyseli z ust Eddieho Murphyho. Slova jako "zadek" ci "lejno" tu mluvici mucky muck zviratka vyslovuji s takovym gustem a s takovym pohledem a la "ted se vsichni smejte", ze to temer nejde vydrzet az do konce. A to nejlepsi, hlasy zvirat v podobe Slye nebo Cher, stejne v ceskych kinech neuslysite. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tlupa mluvících zvířat radí dobrosrdečnému ošetřovateli jak získat srdce anorektické čuby, i když všichni návštěvníci ZOO už od vstupní brány ví, že si svou mrkvičku nechává pro černou gazelu.. Tímto bych chtěl poděkovat panu Sandlerovi, který se od poslední role docela zmenšil a zchlupatěl, že mi domluvil návštěvu doktora Dolittlea s uspávací injekci.. P.S.: Ta malpa kapucínská hraje v poslední době ve více filmech, než Cage a co si budeme nalhávat, lépe než on.. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Jakoby se režisér nedokázal rozhodnout, jestli se to bude víc líbit dětem nebo těm starším. Prostě dort od pejska a kočičky. Mluvící zvířátka u našich prcků moc nezabrala a ta část pro dospělé přišla nanicovatá zas mě. Evidentně filmu uškodilo i to, že jsem ho viděl v češtině a neužil si tak Stalloneho a spol.. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Sony, Columbia // Počet premietajúcich kín v USA: 3,482 // Otvárací Víkend USA: $20,065,617 // Kevin James ala Dr. Dolittle? A šak prečo nie, ten chlapec sa narodil ako komik a určite ako komik aj zomrie. The Zookeeper rozhodne pobaví, ale ničím výnimočným neprekvapí. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Chytrá opice, přesněji malpa, není v Hollywoodu žádným nováčkem. Ve skutečnosti se jmenuje Crystal a mohli jsme ji vidět například ve filmech Noc v muzeu (2006) nebo Pařba v Bangkoku (2011). (Prochy38)
  • Film se natáčel v exteriérech Franklin Park Zoo v Bostonu ve státě Massachusetts. (Taninaca)
  • Natáčení se zúčastnil tým specialistů American Humane Association's Film & Television Unit, který byl přítomen, aby zajistil bezpečí a blaho zvířecích herců během natáčení. Certifikovaná dozorčí Marissa Bellis dohlížela na pracovní podmínky zvířat a na dodržování přísných pravidel, která asociace vyžaduje. (Taninaca)

Reklama

Reklama