Reklama

Reklama

VOD (1)

Erinin (Drew Barrymore) ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta (Justin Long). A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine (Christina Applegate) chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním. Ale navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních hovorů, možná tu vzdálenost překonají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (305)

Fr 

všechny recenze uživatele

BUDU TADY A TY TAM, A BUDE TO VZTAH NA DÁLKU, PROTOŽE NA ROVINU, JSEM DO TEBE BLÁZEN!...../// J. Long není debil, jen potřebuje potkat ženu, která je zábavná, inteligentní a aby si dokázala občas vyčistit disketu (v baru, chlastem). D. Barrymore je holka sympaťačka a mám dojem, že si to herectví užívá čím dál víc! Taky vás zajímá, jak někdo může dostat kopačky a hned nato si zapíchat? Ano? Zřejmě nejste smutní, osamělí, zahořklí lidi a už jste tenhle film, kde se hodně mluví, trochu randí, občas píchá, viděli. Nevadí vám, když se vtipy točí HLAVNĚ kolem sexu a že do ložnice je to dost daleko (kolikrát dál, než by se zdálo)! Romantika na dálku (i blízku) není nijak přeslazená, a většinou se řeší dospělý věci – a sex. Toho není nikdy dost! (Možná se to týká i humoru...) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, proč mám přezdívku ,,švýcarskej nůž“. 2.) Chci sledovat vztah, ze kterýho má kluk modrý koule. 3.) Sex po telefonu? Zadarmo? V který minutě? (61:30). /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

castor 

všechny recenze uživatele

Střízlivá, bezprostřední, rutinní. A navrch milá romance. Celovečerně debutující Nanette Burstein zkoumá (ne)výhody vztahu na dálku a její vyprávění se dle očekávání točí kolem partnerského a sexuálního života. Potkají se v hospodě, skončí v posteli, ale zanedlouho klepe na dveře hrozba jejího návratu domů přes celou Ameriku. Budovat jakoukoliv lásku je na stříbrném plátně vždycky loterie. Jak pro tvůrce, tak pro samotné diváky. Velmi často to nevyjde, jenže Drew je roztomilá, Justin sympaťák, dialogy většinou hřejí, mrzutí tak z výsledku nebudeme. Ti dva si spolu zahráli už v rovněž příjemné komedii Až tak moc tě nežere, jiskří to i tentokrát. Přidejme si dvojici JEHO svérázných spolubydlících a JEJÍ upjaté a ochranitelské starší sestry a máme docela vyhráno, že i ten místy vynucený humor přejdeme. Na hraně tří a čtyř, půjdu nahoru. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tahle romantická komedie má v sobě obrovský kouzlo. Hlavně v tom, že Justin s Drew se během filmu do sebe vážně zamilovali a tak jsem jim to hraní ani nemusel věřit. Tady to prostě bylo jasný už od první minuty, kdy na sebe upozornili jasnými záblesky v očích. A ve výsledku jsem se fakt moc příjemně bavil. Bylo vidět, že film se nechce zalíbit široký veřejnosti a dokáže být občas docela i dost vostrej, sprostej a bůhví co. Ale to je to krásný, to je ten život. Na druhou stranu mě mrzelo, že Justin měl ve filmu kámoše jak se patří - Jason Sudeikis a Charlie Day a pak je tvůrci neuvěřitelně snadno odkopnou a hodí je co na druhou metu, oni s nimi jednoduše zametou. A přitom by bez nich ten film byl kvalitou poloviční. Každopádně super, je vidět, že láska je láska a rodí se, zaniká a vyvíjí se v jakýchkoliv podobách a zajetá klišé nejsou vždycky pravidlem. To se mně na tom všem líbilo asi nejvíc. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jestli je ze mě takový skeptik nebo realista, anebo jenom postrádám svůj smysl pro romantiku, ale mě to neohromilo, ani nepobavilo, ani nerozesmutnělo. Taky mě hrozně štve, že ženy musí stárnou! Drew tady vypadala trochu mdle a unaveně.. Nechtěla jsem se toho moc účastnit a přihlížet tomu. Je to ne fér, že muži jsou s přibývajícími roky přitažlivější, ale ženy prostě jen stárnou. F*ck! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Vztah na dálku je vždy vellkou zatěžkávací zkouškou pro každý pár. I když se dva lidé milují sebevíc, tak ani velká láska nemusí stačit k tomu, aby se povedlo vztah udržet. Tato romantická komedie krásně popisuje, jak a v čem může být vztah na dálku náročný a jakou zátěžkávací zkouškou vztahu se může stát. Musím říci, že tuto romantickou komedii řadím k těm lepším, zajímavějším a originálnějším filmům v tomto žánru. Je zde sympatický ústřední milostný pár, přičemž Drew Barrymore je okouzlující jako vždy a Justin Long je pro mě příjemným překvapením, jelikož si nejsem vědom, že bych ho někdy viděl v nějaké větší roli. Co se týče děje samotného, tak ten mě dokázal rozesmát hned několikrát, například takový sex na kuchyňském stole a následná večeře podávaná na tomto stole patří určitě k těm vtipnějším scénám, které jsem měl to štěstí ve filmech vidět. Neříkám, že tahle romantická komedie vás posadí do kolen a že uvidíte něco, co jste ještě neviděli, ale určitě se jedná o jednu z těch lepších romantických komedií, které jsem měl tu čest vidět. A z toho důvodu také hodnotím nadprůměrně v podobě čtyř hvězd. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Během a i po skončení natáčení byli Justin Long a Drew Barrymore partnery. (R´Hell)
  • Garret je s Boxem a Danem na abiturientském večírku Polk High School. Tak se jmenovala škola, kterou navštěvovala celá rodina Bundových v seriálu Ženatý se závazky, tedy i Christina Aplegate. (Kárl)

Reklama

Reklama