Reklama

Reklama

VOD (1)

Holly Berenson je začínající cateringová podnikatelka a Eric Messer úspěšný ředitel sportovní sítě. Jejich první rande dopadlo katastrofálně. Vše, co mají ti dva společného, je jejich vzájemná nelibost a láska ke kmotřence Sophii. Když dívčiny rodiče zahynou při tragické autonehodě, Holly a Eric se dozvídají nečekanou novinu: v případě nepředvídatelné katastrofy je jim svěřena do opatrovnictví. Po počátečním šoku se postaví k situaci čelem a přestěhují se k malé kmotřence. Díky přátelským sousedům se postupně učí, jak se starat o dítě, projdou i při návštěvách sociální pracovnice. Po čase všichni tři tvoří téměř dokonalou rodinu. A Holly zjišťuje, že Erik je i zábavný a dobrosrdečný. Všímavým sousedům neujde, že se do sebe Erik a Holly zamilovali. Jenže Erikovi nabídnou povýšení ve Phoenixu a on neví, jestli dát přednost rodině, nebo kariéře. Rozcházejí se a Holly má zlomené srdce. Ne nadlouho, v její blízkosti je totiž pohledný pediatr... (TV Nova)

(více)

Recenze (284)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení, film ve kterým spou v jedný kuchyni vaří, humor, pohoda a romantika a to společné vaření jim jde velmi dobře. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Taková ta těžko urazitelná klasika. Film plný blbostí, nesmyslů, ale taky vtipnejch a pohodovejch scén, které v komedii takovýho kalibru nesmí chybět. Do toho se přimíchá nápad, i když smutnej nápad, který mě ale na první shlédnutí ukázek dokázal zaujmout. Komedie trošku jinak. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $38miliónovTržby USA $53,374,681Tržby Celosvetovo $105,887,837Tržby za predaj DVD v USA $16,541,220 //počet predaných kusov 1,155,974║ Zaujímavé obsadenie v dosť rozpačitom deji, prevažne ide o dosť obohranú príbehovú šablónu scén ktoré ako tak boli ešte v tomto prípade stráviteľné, čistý priemer. /50%/ ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

50% Cizí dítě ve společné péči dvou protikladů může být zábavná podívaná, pokud je dítě obdařeno vnitřním voice-overem, který posílá do háje všechny okolo jako v Kdopak to mluví. Jenže tohle nemluvně ale nemá pro děj filmu žádný smysl- prakticky nemluví, roztomilostmi neplýtvá a jeho roli ve filmu by lépe ztvárnilo štěně labradora jako v Marley and me. Katherine Heigl zvládá svoje role upjatých husiček natolik přesně, že se neodbytně vrací myšlenka, že tyhle blonďaté control-freaky vůbec "nehraje". Josh Duhamel má ten typ toho prázdného rošťáckého charakteru, na který se dobře dívá- a nic dalšího za ním není. Proč tedy mířím relativně vysoko? Ve scenáristickém týmu byl zjevně jeden talentovaný pisálek, který do banálního plastikového marastu kolem nasypal ostrou dávku hlášek a verbálních přestřelek. Ze života, jak ho známe. :) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Začiatočné scény sú dosť trapné, no časom sa dej presunie do oveľa pohodovejšieho, zábavnéjšieho,rodinného žánru z čoho nakoniec vykvitne priemerná komediálna oddychovka. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Násilné soužití dvou nespojitelných lidí, na pozadí tradičních hororových starostí o čerstvě pobíhajícího mimiňáka, obsahovalo příliš životních pravd na to, abych dokázal vypnout svůj život a nezávazně se pobavit. Navíc je mi Katherine Heigl natolik nesympatická, že se jí, v průběhu její dosavadní tvorby, podařilo pouze jednou neznechutit mi film svým falešným úsměvem. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že celý film v podstatě táhne Katherine a Josh D. Byly tu hlášky při kterých jsem čůrala smíchy a romantické momenty, kdy jsem byla naprosto unešená a nejraději bych se v tu chvíli převtělila. Je trošku škoda, že výkony ostatních nebyly nijak zvláštní... až na sociální pracovnici, která si mě získala jedinou větou "Možná.., jestli tam chcete být rychle, tak byste měla jet rychleji než ta ostatní auta." Když to shrnu, bylo to skvěle koukatelné a 5 hvězdiček dávám oprávněně. ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Ian Deitchman, Kristin Rusk Robinson | Hudba: Blake Neely | Produkcia: Barry Josephson Paul Brooks | Distribúcia: Warner Bros. | Štúdio: Village Roadshow Pictures, Gold Circle Films, Josephson Entertainment | Rozpočet: 38 miliónov $ | Tržby: 105,610,124 $ || ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Hovínko v plenkách. Hovínko na obličeji. Hovínko v kšiltovce. Nějak jsem nepochopila, co je na tomto filmu vtipné, ani kam se mezi hlavními představiteli podělo ono "cosi", co by mě donutilo uvěřit, že mezi nimi vzniká něco jako láska. Na počátku podzimu jsem ještě byla ochotná jít díky originálnímu vývoji na průměrné hodnocení, v závěrečné etapě jsem se ale už jen prokousávala nudou a doufala, že vše rychle skončí. Nedůležitá závěrečná poznámka: Hláška: "Vybrali nás, protože ty, já a Sophie dohromady jsme rodina," je nejen zdaleka to nejodpornější hraní na city, jaké jsem ve filmu kdy zaslechla, ale vzhledem k tomu, jak Life As We Know It vyznívá (aneb příběh dvou lidí, kteří se dali dohromady jen a pouze proto, aby vytvořili rodinu dítěti), ani nedává smysl. Scénárista by si v tomto případě zasloužil své dílo řádně omlátit o hlavu. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Relativně dojemné rodinné drama o dvojici lidí, co se nemá nijak v lásce a náhle spolu musí vychovávat malé dítě. Nebylo to špatně udělané, ale ve všech ohledech zcela průměrné. Jakožto komedie takřka nefunkční, neboť jsem se smál pouze u scény s taxikářem. Romance celkem ušla a z tohoto pohledu bylo dílo i celkem příjemné. Za velký klad také považuji fakt, že scenáristé dokázali solidně zahrát na pocity. Nicméně tohle prostě nestačí a já se tak ve výsledku rozhodoval pouze mezi dvojicí hvězd okolo 50% Za celkovou předvídatelnost a nudu která zde místy panovala bych se nejraději přiklonil ke spodní hranici, ale jinak jsem měl pocit ze sledování poměrně dobrý a za ten doják nakonec dávám slušné, ale slabší 3 hvezdy. 55% ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Využít romantické komedie, abych se při jejím sledování mohla současně věnovat i jiným, zajímavějším činnostem jako je třeba žehlení, není zase tak špatné. Příběh osiřelého mimča je to sice pěkný, ale zároveň klišoidní od začátku do konce - společná starost dvou přátel, sblížení, rozchod, letadlo ... nicméně ten konec jsem zhodnotila jako otravnost na entou. Člověk by mohl zcela přesně odhadnout, co bude následovat. Typicky americký zvyk se jet stíhat na letiště, omluvy, usmíření a happy end. V rámci žánru ale celkem skousnutelná záležitost. 2,5* ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Na film, který se jmenuje Life as We Know It, málo ze života. Ale za Radiohead - Creep - ukolébavku, za Katherine Heigl a Joshe Duhamela a za celkové osobní kouzlo, prostě nemůžu jít pod 3*. Škoda přepálené stopáže a dneska již otřepané zápletky. Podobnost s Catch and Release náhodná? ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

A mně se to hrozně líbilo:)Co tu každému vadí?Že je to ze života a na nic si to nehraje?To mně právě imponuje... Vedeme svůj obyčejný život,se kterým jsme jakž takž spokojení,ale najednou přijde osudová rána,která přinese zároveń něco dobrého i špatného a my se musíme umět přizpůsobit.Naše plány do budoucna jdou do postraní,ale přesto všechno není tak ztracené,jak se na první dojem zdálo.Může to být fajn,i když jsme nic takového neplánovali a ani nechtěli? Nepřeslazená,realistická,sem tam vtipná podívaná o životních hodnotách,rodině a lásce.Přesně na něco takového jsem už dlouho měla náladu. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Kdyby se vás někdo zeptal, co byste nikdy nechtěli po svých přátelích nebo rodinných příslušnících zdědit, co by to asi tak bylo? Myslím, že naprostá většina lidí by odpověděla dvě věci, a to sice dluhy a dítě. A přitom jsou lidé, kterým právě zděděné dítě může změnit celý jejich život, a to dokonce i k lepšímu. Měli jsme možnost vidět to např. ve filmu Baby Boom z roku 1987, a nyní jsme toho svědky v této romantické komedii, kdy se opatrovníky malého batolete jménem Sophie stávají muž a žena, kteří snad nemohou být více rozdílnější, ale kvůli svým zesnulým přátelům a kvůli malé holčičce musí jít všechny rozdílnosti stranou. Tenhle film není ničím jiným než příjemnou komedií, která nabízí poněkud originálnější nápad než většina romantických komedií, ale přesto asi nikterak nevybočí z řady těch průměrných romantických filmů, kterých se na nás každý rok valí velká hromada. Ovšem díky poněkud odlišnému a originálnějšímu ději je tenhle film z kategorie těch snadno zapamatovatelnějších, což mu zajišťuje v mém případě jeden malý půlhvězdičkový plusový bod, ale stejně to nestačí na víc než na tři a půl hvězdičky. Jinak snad ani nemám co více dodat, po herecké stránce je to průměrný film, po dějové stránce taktéž, klasickým klišé se film nevyhýbá, zkrátka je to typicky průměrný film, který ode mne dostává tři hvězdičky. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně sympatická romanťárna, kterou sráží dolů hlavně laciné vtípky s miminem, které pořád brečí, kaká a zvrací. Když ovšem odhlédneme od tohoto trapného humoru, tak je to celkem příjemný film, ve kterém se překvapivě povedly i ty vážnější pasáže. Mezi hlavní dvojicí to docela funguje, i když Katherine Heigl už by neuškodilo si občas zkusit zahrát i jiný typ postavy. Pro příjemný večer s holkou určitě postačující. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Thumbs up if You are getting sensitive with age! K tomu není co dodat: okouzlilo mě to, několikrát dojalo a celkově jsem možná trochu v rozpacích z toho, jak se mnou občas podobné "ptákoviny" dokážou zacvičit. Takže kdo má chuť na neškodné romantické drama se sympatickou ústřední dvojicí a několika vtipnými momenty, hurá do půjčoven (tak, a teď si jdu pustit nějaké tříhodinové syrové evropské drama, ve kterém se hlavní postava na konci zabije)! ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Komedie s poměrně závažným tématem - svěření dítěte do péče po smrti rodičů. Vážné okamžiky tu střídají úsměvné či komické, hlavní hrdinové si zvykají na nové role rodičů - opatrovníků - a mají s tím docela potíže. Musí volit mezi povoláním, dítětem a ještě vycházet mezi sebou. Kořením snímku tak je i romantická linie. Celkově však jde o průměrnou podívanou. Jedenkrát stačilo. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nudný film s klišé na každém kroku. Velmi průměrný příběh, kde už od první minuty víte, jak to celé dopadne a je to celé zbytečně natahované na skoro dvě hodiny. Málem jsem zanechal jen jednu hvězdu. ()

Reklama

Reklama