Reklama

Reklama

VOD (1)

Méďa Béďa je legendárním obyvatelem Želéstonského národního parku. Statný medvěd se celé dny baví tím, že okrádá turisty o svačiny, a nyní si stanovil nový úkol. Svého mladšího kamaráda Boo Booa se rozhodl naučit, jak se zmocnit piknikových košů plných lahůdek. Na Béďovo úřadování nezabírá ani neustálé přesvědčování správce parku Smithe, aby se populární medvídek choval k návštěvníkům slušně. Jednoho dne přijíždí do parku milovnice přírody Rachel, která chce o Béďovi, jeho vynalézavosti i schopnosti mluvit natočit dokument. Nikdo ale netuší, že místní starosta Brown má s parkem zcela jiné plány - hodlá ho totiž zavřít, vykácet a pozemky draze prodat. Vydělané peníze chce využít k zaplacení své kampaně a neúspěch akce na záchranu parku chce svést právě na Méďu Béďu... (TV Nova)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (268)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Kedže som nikdy nepatril k obdivovateľom amerického, animovaného seriálu o prefíkanom medveďovi Yogim z Jellystoneského parku, tak som od tohto celovečerného snímku nečakal takmer vôbec nič. A možno práve preto som sa nakoniec celkom dobre zabavil. Práca animátorov na postavičkách Yogiho a jeho malého kamoša Boo-Boo je odvedená na výbornú. Kombinácia animovaného a klasického hraného filmu dala tomu pre mňa velice prijateľnú formu. Scenár je však hodne plytký. Ale ku tomu musím hneď podotknúť, že tento produkt je určený predovšetkým deťom. *** ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele

Před pár lety jsem seděla u počítače, na uších sluchátka a poslouchala jsem mého oblíbeného Chopina. Moje dospělá dcera koukala na Méďu Béďu. A protože se pořád smála, jedním okem jsem se dívala také. Chytlo mě to. Co je to za zvíře? Začíná to na Ž a končí na ELVA. Téhle blbině jsme se smály ještě několik dní. Bylo to tehdy pro nás obě těžké období a Béďa se  svým malým kamarádem nám zvedli náladu.  Milý film. Kdykoliv ho opakují, volá dcera a říká:" Zapni si televizi a pusť si k tomu Chopina." A já to s radostí udělám. ()

Reklama

tommy187 

všechny recenze uživatele

Medveď Yogi je zaujímavým filmom, ktorý prišiel do kín. Človeka príjemne pobaví, možno sa aj pousmeje, uvoľní sa. "Herecké" výkony boli výborné, námet bol originálny, réžia bola v podstate výborná ... No zároveň film človeka neuspokojí natoľko, aby mohol vravieť o umeleckom diele. Niektoré veci v tomto filme mi pripadali ako nejaké sci-fi, niektoré scénky boli zbytočne prehnané ... No mňa film nesklamal, celkom slušne som sa bavil a preto ***. Myslím, že presne to si tento film zaslúži. ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Yogi je asi najpamätnejšou postavičkou môjho detstva a nostalgickú hodnotu si zachováva aj v modernej dobe. Filmové spracovanie možno neočarí, pretože všetko kúzlo a všetko čo na Yogim mám tak rád je stelesnené práve v animovaných postavičkách, živí herci veľmi na dojme nepridávajú. Je to škoda, pretože prostredie parku je zobrazené dokonale, povedal by som, že nostalgickú atmosféru v ňom priam cítiť, k tomu treba pripočítať všetok humor, ktorým duo Yogi - Bubu srší a vznikne príjemná oddychovka, ktorá neurazí a ak by bola robená celá animovaná, mohol z toho byť skvelý film. Ale nevadí, Yogi je stále chytrejší, než priemerný medveď a dáva to dokonale najavo. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle se řadí vyloženě k těm stupidním animákům, kde lidi jsou retardovaný a animovaný postavičky dělaj bordel, což ve výsledku většinou přinese infantilní zábavu, což ale neznaměná, že se u toho nedá pobavit, kór když Méďa Béďa je fakt vtipnej a když tu hraje Anna Faris, u který jsem si už dávno zvyknul, že jí inteligenčně předčí i krůta. Nicméně celej ten koncept je hodně jednoduchej a typickej, ale neurazí, pokud se v tom člověk nebude šťourat. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (6)

  • Film byl nominován na cenu Teen Choice za nejlepší animaci. (Terva)
  • Dan Aykroyd se vyvaroval poslechu dabingu Médi Bédi v původním kresleném seriálu. Chtěl klasickou postavu pojmout co nejvíce po svém. (ČSFD)

Reklama

Reklama