Méďa Béďa

Animovaný / Dobrodružný / Komedie / Rodinný

USA, 2010, 77 min

Eric Brevig

John Debney

Rozpočet $80miliónovTržby USA $100,246,011Tržby Celosvetovo $202,284,317Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA $16,872,856 //počet predaných kusov 1,125,139║ škoda, len strašne tuctový vývar, ktorý sa absolútne míňa účinku, zlatý animovaný seriál /40%/(10.1.2012)

Souhlasím s vámi! Je to kravina, ale já se celkem bavil, jen ten Méďa Béďa tam mohl mít větší prostor!(3.4.2011)

Stejne jako v pripade Smoulu - kokotina, ale ne tak hrozny, jak jsem se bal a v ramci moznosti docela zabava. Pribeh je vicemene standard pro podobny druhy filmu namichanej s typickejma zapletkama z animovanyho serialu o Bedovi, takze vysledek je lehce moralizujici, sem tam trochu trapna, ale jinak docela svizne odsejpajici zabava. Sem tam nejakej forek pobavi, dvojka animovanejch medvedu a jedna zhulena zelva zapadli do realnyho prostredi docela solidne a Cavanagh je desna drzka, ale sympatak. Celkove tak idealni odpocinkova nenarocna zabava.(16.11.2011)

Tohle se řadí vyloženě k těm stupidním animákům, kde lidi jsou retardovaný a animovaný postavičky dělaj bordel, což ve výsledku většinou přinese infantilní zábavu, což ale neznaměná, že se u toho nedá pobavit, kór když Méďa Béďa je fakt vtipnej a když tu hraje Anna Faris, u který jsem si už dávno zvyknul, že jí inteligenčně předčí i krůta. Nicméně celej ten koncept je hodně jednoduchej a typickej, ale neurazí, pokud se v tom člověk nebude šťourat.(19.3.2011)

• Psema

Snesitelnější, než jsem čekal... bohužel však ne z důvodu, že by šlo o kdovíjakou sranda-pecku. Spíš to rychle uteklo, děcka v sále se vzhledem k smíchu evidentně dobře bavila, a celá bizarnost hraného Bédi je svým způsobem fascinující. Ideální do ranního vysílání na Nově...(25.2.2011)

• Dever

Videl doma v 3D na FullHD 3D Plazme Panasonic Viera 600Hz. Komediálny animák, ktorý patrí do triedy len pre deti. Aj keď dej je vtipný ale obsahuje veľké množstvo trapných a predvídateľných scén.(14.4.2011)

• Hitman_47

Zestárl jsem o 150 let... mentálně dozadu !(20.7.2011)

A nakonec ne tak strašné. Celým filmem se táhne nádech grotesky, digitální zvířátka jsou na úrovni (od trailerů se na renderech ještě hodně zapracovalo) a i přes občasnou trapnou cukrovou vatu se daří kouzlit skvělé gagy i výborně vypointované situace. Dabing není marný (Kryštof Hádek jako Bubu těžce vládne), 3D je špičkové a jako bonus to má neuvěřitelně vysoký Cute faktor... VÝRAZNĚ lepší, než Gulliverovy cesty, prakticky ve všech směrech...(26.1.2011)

Nečekaně se mi Méďa Béďa a jeho malý kamarád Bubu líbil. Největší problém je samozřejmě ve scénáři, který už jsme viděli minimálně desetkrát. Zklamala mě taky Anna Faris, kterou jsem nejdříve ani nepoznala. Souhlasím s tím, že ani Tom Cavanagh nebyl nic moc. Naopak Justin TImberlake válel! Příjemně krátké, pestré a docela i vtipné. Vidím to jako průměrný film na všech frontách.(26.6.2011)

• NinadeL

Animáky v tradici Hanny-Barbery měly své kouzlo, ale tohle nefunguje. Jen se děsím, jaké další staré animáky padnou za oběť soudobé módě předělávek s živými herci. Pišta a Fišta? Pes Filipes? Medvídci mývalové? Srdíčkoví medvídci?(13.4.2012)

• D.Moore

Ach jo, co to tomu chlupáčovi udělali? Vždyť tohle snad nemůže bavit ani děti.(29.9.2011)

Ááááá...nejrozkošnější postavičkou roku se díky hlasu Matěje Hádka stává malinký Bubu!!! Stačí jeho první „ale Méééďo…“ a už vám je jasné, že jakmile film dokoukáte, budete si ho chtít vzít domů.(26.2.2011)

Pohodovka, klídeček, lehárko, dobré jídlo a milá společnost. Tak nějak si předtavuje život Méďa Béďa, a když se tomuto životnímu stylu na těch 80 minut poddáte, nebudete se nudit. Extrémní zábavu však taky nečekejte. Piškoti si můžou jednu hvězdu přidat. 45%(14.5.2011)

• swamp

Tu hvězdičku dávám za 2,5 dobrého vtipu a za vzpomínku na původního Méďu Béďu. :) Tom Cavanagh v roli rangera Smithe naprosto odporný a nepříjemný.(26.4.2011)

• klerik

Alternativny koniec parafrázujúci JESSEHO JAMESA je tosť dobrý. Pozerať však Yogiho ako 3D model je pre mňa príliš masochitické...(5.2.2011)

• Pedestrian

Na renderech Anny Faris se příliš nezapracovalo... Doporučuji si k ní přečíst i samostatné vlákno na IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1302067/board/nest/175742007. "She looks ten years freaker in this movie. She sure did something stupid to her face. She lost the movements of her brows and the V on the top of her nose - the gap between her eyebrows. She used to be really cute, but now... gee... what a shame." Také mě to vyděsilo, Anička už není co bývala.(9.3.2011)

Dobrodružstvá Yogiho a jeho priateľov sa mi vždy páčili a v podstate so mnou vyrastajú od detstva. Medvedík Yogi bola vydarená kreslená rozprávka, ktorá bežala v kinách kedysi na počiatku 70-tych rokov, preto som bol zvedavý na kombináciu počitačovej animácie so živými hercami v novej verzii. Treba priznať, že lepšie herecké výkony predviedla technika, lebo skutoční herci sa chovali na úrovni 5-ročného dieťaťa. Ich streštenosť a neustále pokusy o grotesknosť je veľkým záporom filmu a oceniť to budú vedieť len deti, pre ktoré je rozprávka predovšetkým určená. Našťastie Yogiho nový príbeh ide rýchlym tempom a neustále sa čosi deje, takže dospelým rýchlo utečie čas a čo je najhlavnejšie - nebudú mať pocit úplne strateného času.(15.1.2011)

Průměrná pohádka a to jen pro ty nejmenší. Dospělým tento snímek raději nedoporučuji.. 5/10 = 50%(26.6.2011)

• Beastmaster4

Nebýt Buba, tak dám možná i odpad, ale s ním to celkem ušlo :-)....No žádná sláva to tedy nebyla, ale děti to možná pobaví a pro ně to je myslím především. Párkrát jsem se od plic zasmál a víc jsem od Yogi Bear stejně nečekal, takže nakonec klasicky podprůměrná ptákovina s klišé scénářem a digitálními postavičkami, které na statickém pseudo2D pozadí vypadali někdy dost divně :-)(21.7.2011)

• BigDeal

Film je to zlý snáď po všetkých stránkach, vyzerá lacne a obsahuje do bodky všetko klišé rodinných komédií. Na druhej strane sa mi ale nezdá, že by Yogimu, ako charakteru, nejak poškodil. Ten je tu viac menej vtipný a klasicky stále čosi vymýšľa. Aj Bubu je fajn. Šarmantný a roztomilý ako vždy. Horšie je to so zápletkami, ktoré sa týchto dvoch netýkajú a tie sú bohužiaľ hlavnejšie. Myslím, že romantické scény a zápletku s mladým správcom označia za nudné aj malé deti.(24.7.2011)

<< předchozí 1 2 3 4 5 7 9