Reklama

Reklama

VOD (1)

Méďa Béďa je legendárním obyvatelem Želéstonského národního parku. Statný medvěd se celé dny baví tím, že okrádá turisty o svačiny, a nyní si stanovil nový úkol. Svého mladšího kamaráda Boo Booa se rozhodl naučit, jak se zmocnit piknikových košů plných lahůdek. Na Béďovo úřadování nezabírá ani neustálé přesvědčování správce parku Smithe, aby se populární medvídek choval k návštěvníkům slušně. Jednoho dne přijíždí do parku milovnice přírody Rachel, která chce o Béďovi, jeho vynalézavosti i schopnosti mluvit natočit dokument. Nikdo ale netuší, že místní starosta Brown má s parkem zcela jiné plány - hodlá ho totiž zavřít, vykácet a pozemky draze prodat. Vydělané peníze chce využít k zaplacení své kampaně a neúspěch akce na záchranu parku chce svést právě na Méďu Béďu... (TV Nova)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (268)

honajz 

všechny recenze uživatele

Nebýt to 3D a být to o dvacet minut kratší, člověk by si i našel momenty, které pobaví... Ale takhle... Třeba ten začátek je strašně utahaný, prvních dvacet minut je v podstatě nuda. Pak přijde nabitější prostřední část, pak ještě honička za želvou, a tím nápady hasnou, zbývá už jen povinných patnáct dvacet minut tradičního a očekávatelného zakončení. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle se řadí vyloženě k těm stupidním animákům, kde lidi jsou retardovaný a animovaný postavičky dělaj bordel, což ve výsledku většinou přinese infantilní zábavu, což ale neznaměná, že se u toho nedá pobavit, kór když Méďa Béďa je fakt vtipnej a když tu hraje Anna Faris, u který jsem si už dávno zvyknul, že jí inteligenčně předčí i krůta. Nicméně celej ten koncept je hodně jednoduchej a typickej, ale neurazí, pokud se v tom člověk nebude šťourat. ()

Reklama

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se nechal unést označením "animovaný." Animace tam sice byla, ale jen na dvě postavy. Filmy, kde se půlí animace a hranou částí, nekončí dobře a tohle to jen dokazuje. Méďa Béďa patřil mezi mé oblíbené, ale jen v kreslené verzi. Zvědavost vidět to s 3D animací, ale byla silnější. Nudnější film aby člověk pohledal. Tohle snad nemůže bavit ani děti. Výsledek ještě prohlubuje fakt, že je to jen stupidní americká komedie. Bylo mi za tvůrce až trapně. Jestli mám najít nějakě pozitivum tak jsou to samotné postavičky, které se povedly, jsou roztomilé a do hrané části zapadly. Ostatní z toho udělalo pitomost k pohledání. Vhodné pro děti do 6 let, jestli vůbec. 20% PS: Komentář uživatele Dever mě pobavil nejvíc. "Videl doma v 3D na FullHD 3D Plazme Panasonic Viera 600Hz." Reakce: Díky za vyčerpávající info, to se máš čím chlubit! ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Méďa Béďa je dalším z řady filmů, který se vedle Scoobyho a Šmoulů (které jsem naštěstí neviděl) snažil procpat z čistě animované verze do té spíše hrané. Výsledkem je podprůměrný a rádoby vtipný rodinný film, který je založený na trapných scénách a přihlouplých hereckých výkonech, přičemž má člověk během sledování pocit, že mu pomalu klesá IQ na hranici pokojové teploty. Jediné, co by snad stálo za pozitivní zmínku, je pěkná příroda a slušně udělaný Béďa a Bubu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Kedže som nikdy nepatril k obdivovateľom amerického, animovaného seriálu o prefíkanom medveďovi Yogim z Jellystoneského parku, tak som od tohto celovečerného snímku nečakal takmer vôbec nič. A možno práve preto som sa nakoniec celkom dobre zabavil. Práca animátorov na postavičkách Yogiho a jeho malého kamoša Boo-Boo je odvedená na výbornú. Kombinácia animovaného a klasického hraného filmu dala tomu pre mňa velice prijateľnú formu. Scenár je však hodne plytký. Ale ku tomu musím hneď podotknúť, že tento produkt je určený predovšetkým deťom. *** ()

Galerie (89)

Zajímavosti (6)

  • Film byl nominován na cenu Teen Choice za nejlepší animaci. (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně na Novém Zélandu. (Terva)
  • Jedná se o první snímek společnosti Hanna-Barbera, který byl distribuován po smrti zakladatelů Hanny a Barbery. (Terva)

Reklama

Reklama