Reklama

Reklama

VOD (1)

Méďa Béďa je legendárním obyvatelem Želéstonského národního parku. Statný medvěd se celé dny baví tím, že okrádá turisty o svačiny, a nyní si stanovil nový úkol. Svého mladšího kamaráda Boo Booa se rozhodl naučit, jak se zmocnit piknikových košů plných lahůdek. Na Béďovo úřadování nezabírá ani neustálé přesvědčování správce parku Smithe, aby se populární medvídek choval k návštěvníkům slušně. Jednoho dne přijíždí do parku milovnice přírody Rachel, která chce o Béďovi, jeho vynalézavosti i schopnosti mluvit natočit dokument. Nikdo ale netuší, že místní starosta Brown má s parkem zcela jiné plány - hodlá ho totiž zavřít, vykácet a pozemky draze prodat. Vydělané peníze chce využít k zaplacení své kampaně a neúspěch akce na záchranu parku chce svést právě na Méďu Béďu... (TV Nova)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Vladiska

Vladiska (hodnocení, recenze)

Kresleného jsem měla vždycky ráda, ale tenhle Méďa Béďa mi byl totálně nesympatický, skoro až protivný... :(

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

velice kvalitní 3D na efekty a prostředí... pro mě 4* a byla to sice slabší kravina, ale pobavilo to docela hodně, taktéž chválím vizuál...

Babu06ster

Babu06ster (hodnocení, recenze)

SeBig: souhlaasim! kresleny film ma v sobe vice inteligentniho humoru nez nova verze ve 3D, ktera mela vice za ukol vydelat nez mit trochu vkusu.
a jak bylo propagovano, film je urcen pro jakoukoliv vekovou kategorii.

SeBig

SeBig (hodnocení, recenze)

waxtrax: tohle bych nepustil ani dětem akorát jim to zkazí vkus na filmy..a rozmiksuje mozek radši jim pustim původního kreslenýho a ne tuhle chujku!

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

Proboha přestaňte už (vy dospělí) negativně hodnotit filmy, které apriori nejsou určeny vám !!! Tohle stejně tak jako jiné jsou určeny věkové skupině 5-13 let. Tak nepoužívejte měřítka sem nepřiměřená. U dětí tenhle film suvereně vyhrál a přestože je to kravina  dávám 3*.

Vyhy

Vyhy (hodnocení, recenze)

Dneska se na to chystám, tak uvidím, jestli to bude tak strašené. Ale doufám, že to bude normální odychovka. Na Méďovi Béďovi jsem vyrostl a taky mám rád Annu Faris ;))

Babu06ster

Babu06ster (hodnocení, recenze)

ve 3D asi dobry, ale stara dobra klasika je stara dobra klasika. Nudila jsem se....

Pretenderi

Pretenderi (hodnocení, recenze)

Nič moc, ale vďaka tej korytnačke som dala 2*, herci, český dabing a celkovo preklad hrôza :)

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

v žádném a tak myslím jak to bývá u trailerů? Tak ty titulky si k tomu jen přispůsobili když to mají na svých stránkách.

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Sorry, ale ten "cesky distribucny nazov fakt stupidny" jenom zachovava kontinuitu prekladu puvodniho Yogiho. Takze nazev je v pohode.

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Cim dalej, tym viac ignorujem tieto hodnotenia tu. Aj tento film mi potvrdil, ze robim dobre. Vynikajuca zabava. V slovenskom dabingu potesili hlasy z povodnej kreslenej serie. Btw: cesky distribucny nazov fakt stupidny.

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Tak čekal jsem naprostou blbost ale tak nakonec sem se u filmu celkem příjemně bavil nebylo to nic extra ale pár pěkných okamžiků se ve filmu objevilo a naštěstí film není moc dlouhý takže to rychle uteče a alternativní konec je hodně povedený takže celkově 3*

prommisse

prommisse (hodnocení, recenze)

TheBoxer: Nápodobně :)...i když sem tolik skeptický nebyl..ale stejně mě to překvapilo :)...a někdy jsem se docela i zasmál..

TheBoxer

TheBoxer (hodnocení, recenze)

Nečekal jsem to :) Šel jsem na to do kina jen kvůli vzpomínce z dětství na tenhle seriál a nakonec to bylo supr.

liborson

liborson (hodnocení, recenze)

Tak koukám dle současného hodnocení (62%), že zase takový průšvih to není. Tak že bych se na to i snad podíval..

Reverger

Reverger (hodnocení, recenze)

Celý je to smutný, kam až dospěla americká kinematografie. Spousta lidí z mýho okolí ji odsuzuje a já nevim...jestli se do budoucna bude točit čím dál tím víc kravin typu tohodle, co by mělo zůstat jenom v kreslený podobě v seriálu, zlomím nad tím hůl taky...

pallladin

pallladin (hodnocení, recenze)

Chudák Méďa tohle si vážně nezasloužil...snad nebudou chtít taky prznit Psa Filipsa už takhle je dost smutný...

Reklama

Reklama