Reklama

Reklama

VOD (1)

Méďa Béďa je legendárním obyvatelem Želéstonského národního parku. Statný medvěd se celé dny baví tím, že okrádá turisty o svačiny, a nyní si stanovil nový úkol. Svého mladšího kamaráda Boo Booa se rozhodl naučit, jak se zmocnit piknikových košů plných lahůdek. Na Béďovo úřadování nezabírá ani neustálé přesvědčování správce parku Smithe, aby se populární medvídek choval k návštěvníkům slušně. Jednoho dne přijíždí do parku milovnice přírody Rachel, která chce o Béďovi, jeho vynalézavosti i schopnosti mluvit natočit dokument. Nikdo ale netuší, že místní starosta Brown má s parkem zcela jiné plány - hodlá ho totiž zavřít, vykácet a pozemky draze prodat. Vydělané peníze chce využít k zaplacení své kampaně a neúspěch akce na záchranu parku chce svést právě na Méďu Béďu... (TV Nova)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (268)

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Nebýt Buba, tak dám možná i odpad, ale s ním to celkem ušlo :-)....No žádná sláva to tedy nebyla, ale děti to možná pobaví a pro ně to je myslím především. Párkrát jsem se od plic zasmál a víc jsem od Yogi Bear stejně nečekal, takže nakonec klasicky podprůměrná ptákovina s klišé scénářem a digitálními postavičkami, které na statickém pseudo2D pozadí vypadali někdy dost divně :-) ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Film je to zlý snáď po všetkých stránkach, vyzerá lacne a obsahuje do bodky všetko klišé rodinných komédií. Na druhej strane sa mi ale nezdá, že by Yogimu, ako charakteru, nejak poškodil. Ten je tu viac menej vtipný a klasicky stále čosi vymýšľa. Aj Bubu je fajn. Šarmantný a roztomilý ako vždy. Horšie je to so zápletkami, ktoré sa týchto dvoch netýkajú a tie sú bohužiaľ hlavnejšie. Myslím, že romantické scény a zápletku s mladým správcom označia za nudné aj malé deti. ()

Reklama

MkSallam 

všechny recenze uživatele

Překvapivě to nevypadá ta hnusně jako v trailerech (plusové body za CGI medvědů, záporné za úchylné skoro-pedo původní hlasy) a vytáhne to i pár solidních "in-your-face" 3D efektů, ale demence scénáře a víceméně všeho co ten film nabízí se nedá odpustit.. Nemluvě o oscilačním vzhledu a herectví Anny Faris. V jednu chvíli ujde, v jinou jako by schramstla velrybu nebo to večer příliš přehnala s kokainem. Brrr. ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Yogi je asi najpamätnejšou postavičkou môjho detstva a nostalgickú hodnotu si zachováva aj v modernej dobe. Filmové spracovanie možno neočarí, pretože všetko kúzlo a všetko čo na Yogim mám tak rád je stelesnené práve v animovaných postavičkách, živí herci veľmi na dojme nepridávajú. Je to škoda, pretože prostredie parku je zobrazené dokonale, povedal by som, že nostalgickú atmosféru v ňom priam cítiť, k tomu treba pripočítať všetok humor, ktorým duo Yogi - Bubu srší a vznikne príjemná oddychovka, ktorá neurazí a ak by bola robená celá animovaná, mohol z toho byť skvelý film. Ale nevadí, Yogi je stále chytrejší, než priemerný medveď a dáva to dokonale najavo. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Film se ke mně dostal krkolomným způsobem zahrnujícím kamarádovu tchyni ignorující rozdíl mezi Bluray a DVD, co chtěla vnučkám pořídit pohádku. Byl jsem napružený předem, protože původní klasický Méďa Béďa z r. 1964 byl jeden ze zásadních filmů mého dětství (ne že bych byl takový stařík, za mého dětství o nějaké ty roky později šel nějak záhadně v kině a rodiče mě po prvotním úspěchu na něj vzali ještě několikrát). Během sledování moje předpojatost zmizela, film pro malé děti je to povedený, je přiměřeně vtipný, s docela pěknou stavbou příběhu. Klad je v mých očích Cavanagh, tomu rangera věřím. Zbytek je digitální a trochu nekomentovatelný, ale na druhou stranu proč ne. Samozřejmě sympaťák želva potěšila :) ()

Galerie (89)

Zajímavosti (6)

  • Film byl nominován na cenu Teen Choice za nejlepší animaci. (Terva)
  • Jedná se o první snímek společnosti Hanna-Barbera, který byl distribuován po smrti zakladatelů Hanny a Barbery. (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně na Novém Zélandu. (Terva)

Reklama

Reklama