Reklama

Reklama

VOD (1)

Méďa Béďa je legendárním obyvatelem Želéstonského národního parku. Statný medvěd se celé dny baví tím, že okrádá turisty o svačiny, a nyní si stanovil nový úkol. Svého mladšího kamaráda Boo Booa se rozhodl naučit, jak se zmocnit piknikových košů plných lahůdek. Na Béďovo úřadování nezabírá ani neustálé přesvědčování správce parku Smithe, aby se populární medvídek choval k návštěvníkům slušně. Jednoho dne přijíždí do parku milovnice přírody Rachel, která chce o Béďovi, jeho vynalézavosti i schopnosti mluvit natočit dokument. Nikdo ale netuší, že místní starosta Brown má s parkem zcela jiné plány - hodlá ho totiž zavřít, vykácet a pozemky draze prodat. Vydělané peníze chce využít k zaplacení své kampaně a neúspěch akce na záchranu parku chce svést právě na Méďu Béďu... (TV Nova)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (268)

seth82 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokiaľ by som to mal vyjadriť jedinou anglickou vetou, bolo by to "Oh, my eyes!" Tento pokus o transformáciu dnes už legendárneho animovaného seriálu do filmovej podoby je zatiaľ to najhoršie, čo som za posledný rok videl. Otrasná animácia (všimnite si časti lesa v záberoch s Yogim a Bubu, pohyb konárov je hodený do loopu, prípadne iné časti lesa sú zjavne iba statickým obrazom), doslova iba pokusy o hereckú činnosť, neskutočne tupé, banálne postavy a na dôvažok aj riadne gýčovitý dej...Naskytla sa mi otázka - čo na tomto odpade stálo 80 miliónov USD?? Škoda času... ()

zette 

všechny recenze uživatele

Nahodou to bezelo v televizi a hned me zaujala zabavna kamera, ktera se proste detem musi libit stejne, jako samotny Meda. Myslim, ze se jedna o vychovny film, ktery uci deti vztahu k prirode a zviratum. Postava politika i poukazuje na aktualnost deje. Nektere vtipky povedene, jine mene. Presto si myslim, ze se jedna o dost zabavny pocin. Jen bych v tomto pripade zcela vynechal tu romantickou linii... ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Jasně, že je to jen pohádka pro děti a ty pravděpodobně i pobaví, ale jestli mě vzpomínky neklamou, tak ta stará kreslená verze je mnohem lepší. Hrané mi to vůbec nepasuje, herci v čele s Annou se tu spíš ztrapňují. U ní se mi to v případě Scary Movie líbilo, ale tady fakt ne. Ke všemu děj takový nijaký, tak už z principu víc dát nemůžu. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Film je to zlý snáď po všetkých stránkach, vyzerá lacne a obsahuje do bodky všetko klišé rodinných komédií. Na druhej strane sa mi ale nezdá, že by Yogimu, ako charakteru, nejak poškodil. Ten je tu viac menej vtipný a klasicky stále čosi vymýšľa. Aj Bubu je fajn. Šarmantný a roztomilý ako vždy. Horšie je to so zápletkami, ktoré sa týchto dvoch netýkajú a tie sú bohužiaľ hlavnejšie. Myslím, že romantické scény a zápletku s mladým správcom označia za nudné aj malé deti. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Nebýt Buba, tak dám možná i odpad, ale s ním to celkem ušlo :-)....No žádná sláva to tedy nebyla, ale děti to možná pobaví a pro ně to je myslím především. Párkrát jsem se od plic zasmál a víc jsem od Yogi Bear stejně nečekal, takže nakonec klasicky podprůměrná ptákovina s klišé scénářem a digitálními postavičkami, které na statickém pseudo2D pozadí vypadali někdy dost divně :-) ()

Galerie (89)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo převážně na Novém Zélandu. (Terva)
  • Keď pomocný správca parku pripúta Yogiho k stromu, v každom zábere si môžeme všimnúť pripútanú inú labu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama