Reklama

Reklama

Každý rok se musí dostat k dětem po celém světě velikonoční nadílka. A právě od toho tu jsou Velikonoční zajíci. Titul Velikonočního zajíce se dědí z generace na generaci a pro každého z nich by měla být velká čest se jím stát. Avšak to neplatí pro mladého Zajdu, kterého více než roznášení velikonoční výslužky zajímá hra na bicí. Touží se stát bubeníkem v kapele a hrát na koncertech po celém světě. To si ale vůbec nepřeje jeho otec, Seňor Zajíc, který bere své povinnosti velice vážně a chce, aby jeho funkci co nejdříve převzal Zajda. Po jedné ze společných hádek se Zajda rozhodne utéci do Los Angeles, kde hodlá hudebně prorazit. Místo toho ale narazí. Narazí na přední nárazník automobilu, který řídí Fred. To je nezodpovědný flákač jako Zajda, liší se od něj snad jen tím, že je člověk. Protože srážku mezi Zajdou a autem vyhrálo auto, musí se Fred o zraněného chlupáče postarat, dokud se plně nezotaví. Za tenhle dobrý skutek bude po zásluze potrestán, protože jeho život se v tu chvíli promění v sérii katastrof. (TV Nova)

(více)

Diskuze

masw

masw (hodnocení, recenze)

Jaké jsou na dvd bonusy kromě toho videoklipu? Jsou tam ty krátké dokumenty co byly na youtube (Brand rozhovor s detmi, Kaley to same pak priblizeni postav,asi 3 minutove klipy)

masw

masw (hodnocení, recenze)

jj Kaley Cuoco je duvodem proc sledovat cokoliv v cem se mihne :) v sobotu měla nějaké ty pochůzky s tiskem kolem HOPu, tak na netu by se měly brzy objevit nějaké rozhovory, na youtube jsou uz i nejake featurettes.

 (hodnocení, recenze)

Vypadá to celkem...slušně! HajZZelhoff mě překvapil. Budu sledovat...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

driftm

driftm (hodnocení, recenze)

To né no !!!To vypadá na pořádnou slátaninu,zase něco o zvířeti co zase něco nereálnýho umí.Vsadim se že to bude normálně ve světě lidí ale on bude animáč.Takže to bude blbost!!!!

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama