Reklama

Reklama

Len jeden jediný americký hrdina získal hodnosti v špeciálnych vojenských jednotkách Zelené barety, elitných jednotkách námorného vojska SEAL aj ľahkej pechoty Army Rangers. Len jednému udelili postupne 16 ocenení Purpurové srdce, tri Kongresové medaily cti a sedem medailí prezidenta za statočnosť. Tým hrdinom je MacGruber (Will Forte). Pred desiatimi rokmi, keď zahynula jeho snúbenica rukou zloducha Cuntha, s bojom proti zločinu skončil. Ale keď sa dozvie, že ho krajina potrebuje, aby našiel jadrovú hlavicu, ktorú ukradol jeho úhlavný nepriateľ Dieter Von Cunth (Val Kilmer), neváha a vyráža do akcie. Jedine MacGruber totiž dokáže Cuntha zastaviť. Zostaví elitný tím odborníkov, medzi ktorými nechýba poručík Piper Dixon (Ryan Phillippe) a Vicki St. Elmová (Kristen Wiigová). Pod jeho velením vyrážajú dopadnúť zloducha Cuntha, aby ho doviedli pred spravodlivý súd. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (235)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Filmové dno,té nejodpornější žumpy plné výkalů,už nemůže být hlubší.neskutečně odporný humor,úrážka McGyvera,Val Kilmer klesl až na úroveň toho nejhoršího,co se může herci stát.Co tam dělá skvělý herec Ryan Phillippe,to opravdu nechápu,jo hold složenky se neptaj.Jediný dobrý vtip s nepřůstřelnou vestou,křečovité,laciné a trapné.NEJHORŠÍ,OPAKUJI NEJHORŠÍ FILM,KTERÝ SEM KDY VIDĚL!tohle je pro normálního diváka,prostě urážka.zvracim v křeči. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Parodie jak ze staré školy. Bohužel tomu chybí herec typu Charlieho Sheena nebo Leslieho Nielsena. MacGruber je jen ubohej a rozhodně mu nepřidá, že se o něm mluví jako o hvězdě a on je pakjen pitomej. Komisař Clouseou (nebo jak) Frank Drabin a spousta dalších vtipných nešiků měla výsledky, i když byli všichni stejně pitomý. Tahle dost nešikovná parodie na MacGivera je fakt jen pitomá. Jinak tam ale pár dobrých vtípků je a třeba ten s celerem mě rozesmál i podruhé. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Hej já vim, hrozná čovina, ae znám miliony lidí, kterejm se to bude libit. Na prvnim mistě Kamil. Neřikám, že to bylo něco kdovíjak skvělyho, ale musim podotknout, že několikrát sem se zasmál, až sem se za kozy popadal (celer, nabídky na sex, samotnej sex, hlášky). Takže pokud máte chuť na nenáročnej filmek s příchutí několika nechuťáren, u kterýho nemusite moc přemejšlet, tak když jsem se v mládí rozhodoval, co budu dělat, tak tenhle film byla ta správná volba. PS: a neřek bych, že to byla vyloženě parodie na MacGyvera... ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Ve filmu se vystřelí asi 2x ( takže pojem akční si ihned vyškrtněte ), akční nálož jsem stejně nečekal, přesto jsem se bavil dobře!! Will Forte určitě ještě dostane příležitost, i když kritika a diváci se nebavili, tak jak Forte předpokládal!! Bude záležet na vaší momentální náladě, buď vám to sedne, nebo film pro vás skončí v pekle!! Verdikt: Chápu i nízká hodnocení, chápu i vysoká hodnocení, podle mě filmu těch 60% tak akorát sluší!! ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po smrti své manželky (k její smrti došlo asi 10 vteřin co si s MacGruberem (Will Forte) řekli své ano, takže opravdu manželky) se MacGruber (po vzoru Johna Ramba) uchýlí mimo civilizaci, aby zde dočkal konce svých dnů. Ale ze svatého rozjímání jej vytrhne kapitán Faith s tím, že se MacGruberův dávný nepřítel a vrah jeho ženy, Dieter Von Cunth (Val Kilmer) zmocnil ruských jaderných hlavic, a chystá útok na hlavní město. Jediný MacGruber se svým týmem (ehm, po nehodě s C4 v dodávce musí narychlo sestavit nový tým) může Von Cuntha zastavit ... Tak nějak nevím co si mám o MacGruberovi myslet. Na parodii byl film málo vtipný (semtam se nějaká ta scénka povedla, ale byla to opravdu jen výjimka), a na to, aby se film dal brát vážněji zde až příliš zacláněl Will Forte a jeho zcela nevtipné hlášky. Když poprvé vylezl na scénu Val Kilmer, tak jsem taky myslel že se mi snad jen zdá - oproti fotečce kterou má třeba zde na čsfd přibral asi 150 kilo a jeho hereckému výkonu to ale moc nepomohlo. Dávám dvě hvězdičky, a to hlavně za Ryana Phillipa (kdysi dávno měl docela pěkně našlápnuto, teďka už holt musí brát zavděk kdejakou sračkou) a Kristen Wiig.. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Scéna, v ktorej majú Vicki (Kristen Wiig) a MacGruber (Will Forte) sex, sa natáčala v deň narodenín Kristen Wiig. (m.a.t.o.)
  • Jorma Taccone predpokladal, že kvôli sexuálnym scénam dostane film rating NC-17. Nakoniec dostal miernejší rating R. (m.a.t.o.)
  • Podľa vyjadrenia režiséra Jorma Tacconeho mala prvá verzia scenára 175 strán. (m.a.t.o.)

Související novinky

MacGruber se vrátí do akce?

MacGruber se vrátí do akce?

27.09.2016

Šílená komedie MacGruber (u nás jako Super Mac), která před šesti lety zparodovala MacGyvera, byla těžkým propadákem. Film vydělal jen 9 milionů dolarů, v dalších letech o něj ale byl takový zájem,… (více)

MacGyver míří na plátna kin

MacGyver míří na plátna kin

14.11.2012

A na rozdíl od neúspěšné a ne moc povedené parodie MacGruber se tentokrát ponese ve vážnějším duchu. Tedy, pokud jste schopni brát vážně příběh o chlápkovi, kterého vysadíte s ešusem a nožem… (více)

MacGyver míří do kin

MacGyver míří do kin

25.05.2010

Parodie od chlápků ze Saturday Night Live nazvaná MacGruber během uplynulého víkendu totálně propadla (4 miliony dolarů se zoufalým průměrem na jedno kino jsou fiasko i pro film za skromných 10… (více)

Reklama

Reklama