Reklama

Reklama

Len jeden jediný americký hrdina získal hodnosti v špeciálnych vojenských jednotkách Zelené barety, elitných jednotkách námorného vojska SEAL aj ľahkej pechoty Army Rangers. Len jednému udelili postupne 16 ocenení Purpurové srdce, tri Kongresové medaily cti a sedem medailí prezidenta za statočnosť. Tým hrdinom je MacGruber (Will Forte). Pred desiatimi rokmi, keď zahynula jeho snúbenica rukou zloducha Cuntha, s bojom proti zločinu skončil. Ale keď sa dozvie, že ho krajina potrebuje, aby našiel jadrovú hlavicu, ktorú ukradol jeho úhlavný nepriateľ Dieter Von Cunth (Val Kilmer), neváha a vyráža do akcie. Jedine MacGruber totiž dokáže Cuntha zastaviť. Zostaví elitný tím odborníkov, medzi ktorými nechýba poručík Piper Dixon (Ryan Phillippe) a Vicki St. Elmová (Kristen Wiigová). Pod jeho velením vyrážajú dopadnúť zloducha Cuntha, aby ho doviedli pred spravodlivý súd. (TV JOJ)

(více)

Diskuze

Jup200

Jup200 (hodnocení, recenze)

KFBR392 KFBR392 KFBR392 KFBR392 KFBR392 KFBR392 KFBR392 KFBR392 KFBR392 KFBR392 KFBR392 KFBR392 KFBR392 KFBR392 KFBR392 KFBR392 KFBR392 KFBR392 KFBR392 KFBR392 KFBR392 KFBR392 KFBR392 KFBR392 KFBR392

st.verka

st.verka (hodnocení, recenze)

Fila1: Nemám ráda, když se diskutuje pomocí sprostých slov, ale v tomhle případě se ti nedá nic vytknout. Opravdu to sedí.

Fila1

Fila1 (hodnocení, recenze)

Bože to je sračka! Ještě horší než jsem čekal a to jsem podle traileru měl opravdu to nejmenší očekávání... Sračka Sračka a ještě jednou Sračka... Zbytečná ztráta času... Síš mě to nasralo než pobavilo.

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

2* za vzhled MacGyvera, jeho auto a autorádio zn. Blaupunkt, za výběr  jeho týmu týmu. Jinak to bylo značně nudné, trapné.

zlamal89

zlamal89 (hodnocení, recenze)

Filmy tohohle tipu mám fakt rád , ale tohle je absolutní kravina co nestojí ani za jedno podívání. *

ac3r

ac3r (hodnocení, recenze)

Marne jsem na tomhle filmu hledal neco pozitivnhi, za coz bych mohl dat aspon 1 hvezdu...nenasel...

ZOUi

ZOUi (hodnocení, recenze)

ten film je ako podla pravitka - scenarista mal zrejme pravitko v riti, reziser ho mal tiez, a to nehovorime o hercoch, vsakze.....cele to je akesi tazkopadne. skoda tych par dobrych vtipov,tie si mohol autor odlozit na nejaky sukromny vecierok.

mojma79

mojma79 (hodnocení, recenze)

Včera jsem se vrátil z New Yorku a tento film byl právě uveden do kin. Nenechal jsem si ho ujít, jelikož mám hodně rád parodie tohoto žánru a popravdě, nezklamala - spíše naopak ... Aby si někdo z kamaráda udělal živej štít, vyznával lásku 30 vteřin před vybouchnutím jaderné hlavice, nebo z pórku udělat ... mno jak to říci .... anální ocásek ... woooow bomba u mne na 100% 5 hvězd .... lidi jak to příjde do čech, jdu na to znova a těším se .... Palec nahoru

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Protože lidé, co koukají na kinoripy, nemají sebeúctu a stěží se mohou považovat za filmové fanoušky.

Uživatel CrypzzXD smazal svůj příspěvek.

st.verka

st.verka (hodnocení, recenze)

Obávám se, že z celého seriálu bude vytaženo jen to komické a bude to naprosto postrádat onu lidskost, pocit blízkosti a přátelství a trochy poučení, že nic se nemá dopředu vzdávat a nic není předem ztraceno, pro který jsme ten seriál měli tak rádi. Bude to prostě jen obyčejná bezduchá parodie, která nikomu nic kromě levné zábavy nedá.

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

Na MacGyvera je dost těžké a zbytečné dělat parodii, když sám seriál je parodií na akční seriály té doby. A v tom byla jeho síla. Tohle - soudě podle trailerů - absolutně nechápe, proč byl MacGyver tak populární.

st.verka

st.verka (hodnocení, recenze)

I já se obávám, že to bude průšvih. Nemůže z toho vzejít nic dobrého. Jestli chtějí udělat parodii na MacGyvera, tak je to podlé a laciné.

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Není příliš snadné dělat si srandu ze seriálu, který je dnes srandovní sám o sobě?

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Trapnější trailer dlouho nebyl. Ono asi i to dílo bude totální capina.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Na MacGrubera sa ale ze nenormalne tesim ... prvy trailer bol velmi vtipny, druhy si myslim tiez nezaostava, takze sa asi mame naco tesit ... som zvedavy ... pre mna urcite najocakavanejsia komedia tohto roka :)

!TOx!C!

!TOx!C! (hodnocení, recenze)

podle prvního traileru mi to přišlo dost trapný, ale druhej nevypadá zas tak zle..

GodKnows

GodKnows (hodnocení, recenze)

Rotten to dava zatial za 100%. Je sice len 6 nazorov ale..... Mozno ze to bude predsalen viac nez pozeratelna zalezitost.....

Matros

Matros (hodnocení, recenze)

Za WWE je tam Kane, Mark Henry, Great Khali, Chris Jericho a Big Show. Awesome !!!

Fila1

Fila1 (hodnocení, recenze)

Nerad odsuzuju filmy ještě před zkouknutím, ale myslim že z tohohle nemůže vzejít nic dobrýho...

Mekgrůdr

Mekgrůdr (hodnocení, recenze)

V sedmé epizodě čtvrté série (Vražedný sen) řekne policistka Murphyová MacGyverovi omylem MacGrubere....aspon že dávali pozor, když už si z toho dělají srandu :)

masw

masw (hodnocení, recenze)

Z tohohle bomba nebude, jako z veciny veci z SNL, ktere prechazeji v celovecerak. Ale rad se na to kouknu. Me vcelku pobavilo, ze padouch hrany Valem Kilmerem se jmenuje Cunth (viz Cunt). :)

GodKnows

GodKnows (hodnocení, recenze)

hwaelos no mne to prislo dost vtipne..... pre fanusikov SNL to bude asi este o kus lepsie ako pre ostatnych.... no uvidime ale priklanam sa k nazoru ze bud total shit alebo very good :))

Hwaelos

Hwaelos (hodnocení, recenze)

Je tady někdo, komu ten trailer přišel aspoň trochu vtipnej? Za mě říkám definitely shit.

O´Neill

O´Neill (hodnocení, recenze)

Buď totální sranec, nebo perfektní film. Jsem zvědavý jak dopadne parodie na nejlepšího z nejlepších - MacGyvera.

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Tak očekávání po traileru upadlo do komatu. Tohle nedopadne dobře. Ani v nejmenším. :(

hejcoze

hejcoze (hodnocení, recenze)

MacGruber původně vzniknul jako sketch ze Saturday Night Live (SNL), sketchová verze je vtipná v tom že pokaždé něco MacGruber zkazí, a v průběhu SNL se sketch opakuje se stejnejma hercema, ve stejný situaci, jenom je absurdnější a absurdnější. Filmová verze bude asi něco mezi Get Smart a Bláznivou střelou? Snad do příběhu zařaděj i jiný sketche, a zkusej to udělat Monty Python-style.

Související novinky

MacGruber se vrátí do akce?

MacGruber se vrátí do akce?

27.09.2016

Šílená komedie MacGruber (u nás jako Super Mac), která před šesti lety zparodovala MacGyvera, byla těžkým propadákem. Film vydělal jen 9 milionů dolarů, v dalších letech o něj ale byl takový zájem,… (více)

MacGyver míří na plátna kin

MacGyver míří na plátna kin

14.11.2012

A na rozdíl od neúspěšné a ne moc povedené parodie MacGruber se tentokrát ponese ve vážnějším duchu. Tedy, pokud jste schopni brát vážně příběh o chlápkovi, kterého vysadíte s ešusem a nožem… (více)

MacGyver míří do kin

MacGyver míří do kin

25.05.2010

Parodie od chlápků ze Saturday Night Live nazvaná MacGruber během uplynulého víkendu totálně propadla (4 miliony dolarů se zoufalým průměrem na jedno kino jsou fiasko i pro film za skromných 10… (více)

Reklama

Reklama