Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smith sa nevie zaradiť. Sexuálne. Páči sa mu "to" s chlapmi, páči sa mu "to" s babami. Jedno je však isté, je Vyvoleným! Po tom, čo sa mu začnú zjavovať tajomní v maskách a druhé osoby hneď na to miznú, začína sa skutočne zaujímať o to, kým naozaj je. (sochoking)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Nakonec tomu ty 4* dát musím. Je to teda především proto, že jsem v životě neviděl nikdy nic podobného. Ta originalita je naprosto skvělá a osvěžující. Gregg Araki je pro mě režisérkou záhadou. Viděl jsem od něj Chechták z roku 2007 a to pro mě bylo strašné utrpení. Nicméně tohle bylo opravdu zábavné. Můžeme se určitě bavit o tom příběhu, který vlastně každých 20 minut monitoruje něco jiného. Co bylo tím hlavním tématem, si nedovolím říci. Ale byl zábavný, o tom žádná. Potom určitě stojí za zmínku skvělá muzika a naprosto neskutečná podivnost kolem kamer, střihu a celé výpravy. Já to oceňuji, protože tohle jsem ještě neviděl. Prostřihy u scén byly opravdu ojedinělé a i kamera se měnila, jak se jí zlíbilo. Zajímavé, ale skvělé. No a potom nakonec musím samozřejmě zmínit ty herce. Ono se to nezdá, ale v tomhle bylo strašně moc hereckých talentů a hodně mě bavili. Začnu samozřejmě June Temple, která prostě tyhle role zvládá úžasně a byla podle mě, pro tento typ stvořena. Trochu mě rušila Haley Bennett, ale nakonec musím uznat, že ta role pro ní byla vlastně stvořena, přesto, že první polovinu vás bude hrozně štvát. Obrovské překvapení byl James Duvall, který fakt seděl do role a moc mě potěšil. Dále Thomas Dekker, kterého jsem vůbec neznal, tak mě neskutečně zaujal, a hrozně moc bavil a moc rád si s ním pustím další věci. Dále je naprosto magorská Roxanne Mesquida, která je opravdový magor a hrozně dokáže zaujmout. Zmíním také Kelly Lynch, která se milf matky hrozně hodila. No, a nakonec musím uznat neskutečně zábavného Chrise Zylku, Jméno, které jsem nikdy neslyšel, ale viděl jsem ho asi v pěti filmech. Nicméně až tady je zapamatovatelný a je obrovsky vtipný! Kaboom je svěží a neotřelý filmařský počin, který bych doporučil každému fanouškovi non-mainstreamu. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Sympatický bezprostřední herci, dobrý hlášky, dialogy, konverzace bez servítek, Placebo na závěr, to jsou věci, které mě u filmu udržely a bavily mě. Oproti tomu stojí moc sexu, moc buzíků, moc mysteriózna, provedení a fakt, že to je dějově naprostá fantasmagorie (něco, co na filmu opravdu nemám rád). # příběh 4 | hudba 5 | humor 3 | akce 3 | napětí 3 | pustil bych si znovu 3 ()

Reklama

Dharter 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od většiny (kteří film vůbec nepřijali kladně), se mi film líbí. Juno Temple je zkrátka jednou z mých oblíbených emanací. Závěrečné titulky s nádechem NWO, jsou vynikající. Film si vlastně pohrává s myšlenkou, jak se líbíte osobě opačného pohlaví, jestliže plníte její požadavky. Juno Temple je zkrátka velmi pěkná slečna. A doufám, že v TDKR získá hodně prostoru. (: ✔ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

TY JSI TEN VYVOLENÝ SYN..... /// O sexu (máte rádi sex?), živých halucinacích (máte rádi drogy?) a snech (těch v noci), který neznamenaj nic. Píchání (a kozy) jako vedlejší efekt pro (kurevsky děsivou a divnou) zápletku. Nečekejte romantický sračky, ale TVRDOU práci. KONEC JE BLÍZKO! Podivné věci se stávají normálními a mě tenhle film, kterej nebude jen a jen pro puberťáky baví, i díky obsazení, jasnejm dialogům, zajímavý muzice (Placebo The Bitter End) a atmosféře, která na mě řve: ŽIVOT SI NEZASLUHUJE KOMPLIKACE, POTŘEBUJE SEX! ,,Přístupnější“ než D.Darko, není tu žádnej králík (aspoň myslím), jen kretén s červeným tlačítkem. A třeba dostanu k narozeninám píchání ve třech. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci vidět film plnej teplejch. 2.) Nevím, proč se stát gayem. 3.) Mám kolekci žabek a do huby ho dám, jen když hraje Lady Gaga. 4.) Už dlouho hledám cvik, kterej mi umožní ,,si ho kouřit“ do 3 týdnů. 5.) Chci lehce svému chlapci naznačit, jak správně provádět orál. 5.) Thx za titule ,,fredikoun“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hergot, co s tím? S tvorbou Gregga Arakiho se setkávám podruhé a i tady jsem si přesvědčil, že tenhle člověk je posedlý točením sexuálních scén. Zkurvená nuda byla v podstatě jen o nich a i tady jich je požehnaně, ale naštěstí to celé nestojí jen na nich. V tom je ale i ten problém, co s tím mám - na jednu stranu mě tu právě otravoval ten přehršel sexuálních scén a fakt, že to tu doslova dělá každý s každým a snad každý je homosexuál, na tu druhou to ale má naprosto skvělý úvod i závěr a celé je to hlavně obohacené o mysteriózní zápletku, která atmosférou skutečně připomíná filmy Richarda Kellyho, pokud si teda odmyslíte ty sexuální scény. Občas to má i zajímavý absurdní humor, ale zase to svůj děj neumí dostatečně gradovat a prostřední část filmu se tak dost vleče, jelikož v ní je posunujících náznaků naprosté minimum a vše přijde až v posledních cca 25 minutách. Přitom pointa je zajímavá a klidně by mohla mít i hlubší myšlenku, která tam tak jako lehce je, ale tak nevýrazně a nejasně, že se dá její existence v tom těžko obhájit. Přitom by to mohlo být krásné varování před dekadentním chováním lidstva a důsledků z něho plynoucích a ono je, ale tak jako, no... Ale jako takový zvláštní nezávislý filmeček to nebylo zrovna špatné a tenhle fakt tomu u mě zajistil aspoň tu slabou třetí hvězdu, kterou bych jinak asi neměl za co dát, i když si ji ten film podle mě zaslouží. Je to ujeté aspoň kreativněji a míň nahodile, než Zkurvená nuda... Ale od Arakiho už radši nic vidět nechci. Slabé 3* ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama