Reklama

Reklama

Blue Valentine: Milostný příběh

  • Česko Blue Valentine (více)
Trailer 1

Příběh nalezené a ztracené lásky, jež se odehrála v minulosti a přetrvala do přítomnosti. Tento upřímný a dojemný portrét sleduje manžele Deana (Ryan Gosling) a Cindy (Michelle Williams), kteří tráví noc v odloučení od své dcery, aby se pokusili zachránit svůj upadající vztah. Srovnání hravých scén jejich romantických začátků před šesti lety a lámání srdcí, jenž přichází s doznívající láskou a planými přísliby vás jistě nenechá chladnými. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (400)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Trochu osvety si dovolím. Pri večeri, ked prišiel Dean do jej fotrovcov a bavia sa tie typické formálne kecy, spomenú tam meno profesorky, ktorá učí Cindy. Bolo to meno profesorka Comstock a Deanovi to prišlo smiešne. Comstock, alebo Cum- stock ( rovnaká výslovnosť ) = sklad semena ! ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

True romance... Vztahy jsou bohužel víc tohle, než na co běžně díváme a co zkresluje náš pohled o realitě. Víte jak to začíná a oba jste tak zblble nejzamilovanější? Tak tady to je nejen o tom začátku. Zajímavostí je, že z "hezounký" Michelle Williams by se mi nikdy nepostavil, a že Ryan Gosling tu hraje úplný opak své role idola v reálu. Pravda, samotný film až na pár okamžiků nudný je, ale přišel mi dost podnětný. ()

Reklama

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

(500) days of Summer v manželské podobě. A neskutečně pravdivé a depresivní. Plus Grizzly Bear. Top Film. Update po 8 letech: shit, fakt netuším, jak jsem v 18 dokázala tenhle film takhle ocenit, když jsem ještě nic nezažila a věděla jsem velký nic, ale u názoru, že to je top film, pořád zůstávám. Jen je to čím dál tím těžší, se na takovej film koukat, protože je to pravidivý a pravda bolí:( ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Už dlouho mně nic tak nesundalo a nerozebralo, jako tenhle nádherně natočený a odvyprávěný intimní tlukot lidského srdce. Musím říct, že mě z té lehkosti a přirozenosti s jakou byla tato neskutečně těžká látka sdělena až mrazilo. A způsob jakým své role zahráli Ryan s Michelle mně naprosto vyrazil dech. Extremně silný vnitřní prožitek mého tlukoucího orgánu tady na mě jasně řve, přestaň už kecat a vypal pět hvězdiček. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Jako by vás někdo postavil před dva hádající se lidi a vy jste nemohli odejít... Film o obyčejném životě dvou obyčejných lidí, kteří se bláznivě milovali, ale čím šílenější jejich zamilovanost byla, tím rychleji vyprchala. Scénáristé chtěli ozvláštnit děj prolínáním minulosti a současnosti, ale způsob, kterým to dělají, učinil film leda tak nepřehledným a troufám si říct, že i předvidatelným. Jediné, proč tenhle film stojí za pozornost, jsou herecké výkony Michelle Williams i Ryana Goslinga, který se krásně změnil ze sympatického mladíka v slizkou odpudivou gaučovou bramboru. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (33)

  • Michelle Williams i Ryan Gosling dostávali bez vědomí od režiséra různé instrukce, jak se chovat při hádce. Michelle Williams měla za úkol opustit místnost a jakýmkoliv způsobem se snažit z hádky uniknout. Ryan Gosling měl naproti tomu všemi prostředky přesvědčit svou filmovou ženu a získat její pozornost. (HellFire)
  • Ryan Gosling během natáčení skutečně pracoval a mluvil se zaměstnanci stěhovací společnosti. Její šéf James "Jamie" Benatti si zahrál sám sebe. (HellFire)
  • Kniha, ktorú Cindy (Michelle Williams) číta svojej babičke, je „Restless Hearts“ od autorky Marty Perry. (Pat.Ko)

Související novinky

Rychlý Gosling, zběsilý Cooper

Rychlý Gosling, zběsilý Cooper

04.06.2011

Starý koncept z Bodu zlomu (a mnoha filmů před ním, hlavně westernů) o muži zákona a ne až tak špatném zločinci, naposledy úspěšně oprášila série Rychle a zběsile. Po podobné linii, ale v hávu… (více)

Reklama

Reklama