Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paul Graynor (Darren Healy), bulvární fotograf, se stane obětí brutálního napadení, když se jedné noci vrací domů. Zoufale se snaží vyrovnat s děsivým zážitkem, ale zdá se, že šrámy, které má na těle a hlavně na duši, se jen tak vyléčit nedají. Pomocí přátel i podpůrné skupiny se učí, že život jde dál, ovšem ne tak, jak ho znal. Paul postupně zjišťuje, že je jen skořápkou muže, kterým předtím byl a uzavírá se sám do sebe. Nakonec je schopen se soustředit pouze na jednu věc - najít kriminálníka, který zničil jeho život. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Irové jsou prostě sví, tam, kde by Amíci spadávali ke klišé, tam, kde by to Angláni zlehčovali humorem, jsou Irové zkrátka nekompromisní. Savage by slušelo, kdyby byl o něco delší a šel tak ještě víc do hloubky, náběh na řádný psychothriller to v sobě má, takhle to chvílemi klouže jen po povrchu, ale i tak jsem s touhle pomstou chudáka eunucha spokojenej. Film, co má koule, i když je vlastně, ehm, nemá... :-) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příběh o muži, který byl zlomyslně napadnut dvěmi zloději tím nejhůře možným způsobem vůbec! Kteří ho nejen zmlátili do bezvědomí, ale i vykastrovali ! Zruinovali ho Psychicky i emocionálně! Poté se těžce snaží postavit na vlastní Nohy! Vidíme změny hlavního hrdiny jak z tichého, stydlivého chlápka se stává opravdovéj Psychopat! Jakmile si ostříhá vlasy, sundá brýle, okamžitě je z něj Bad-face, že i mně lezl mráz po zádech! Neskutečný Herecký výkon! Posledních 10 minut jsou Šokující,strašné,vyrážející dech.. Jsou zde Násilné detajlní záběry,které nepřipraveného diváka mohou navždy poznamenat! ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem se jednou jet podívat do Irska, ale už se i ani nechce. :D Tohle je totální kravina o psychopatovi. Dobře, když chlápka přepadnou na ulici, zmátěj ho a "údajně" vykastrují, tak to neznamená, že se z něj stane kretén. Nejdřív mi ho bylo líto, protože to špatně nesl. Vypadal jako buzna, tak si oholil hlavu - potom vypadal drsně a dokonce i hezky. Soucit udělal svoje, zabouchla se do něj sestřička jeho otce. Začal chodil do posilky, kde si splašil steroidy, které mu vyvolávaly agresi a sílu. Zabil jak úchyl ovci a nakonec napadl bezdůvodně lidi na ulici. Oooo, opravdu z toho nejsem hotová. Spíše se mi dělá špatně a hlavní aktér, kterého jsem ze začátku litovala, se mi hrozně hnusí. Tohle se mi u zabijáckých a krvavých filmů stalo poprvé. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Psychologické drama zoufalého mladíka v podstatě spadá do ranku rape and revenge. Cesta od oběti k pomstě byla mučivě dlouhá a vypadalo to, že Paul není schopen dojít do plánovaného konce. Násilí plodí násilí. Tenhle film je především o násilí psychickém, byť na počátku je krvavý útok. A nebýt poslední scény, tak film v rovině psychické zůstal. Současně je ukázáno, že povahu člověka nezmění ani peklo, jímž si projde. Alespoň ne hned. Dobře je to vidět na momentu, kdy Paul pronásleduje dva mladíky, ale když se mu do cesty postaví skupina, která ho odmítne pustit dál, stáhne ocas a spěšně odchází do ústraní. Závěr je bezhlavým činem, co nemůže přinést člověku uspokojení. Tenhle film totiž kopíruje život, nikoliv fantazijní filmy, v nichž vítězí spravedlnost a hlavní hrdina. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Takový ten klasický příběh chlapíka, kterého jednoho dne přepadnou, zmlátí, okradou, poníží, znásilní a vykastrují pouliční šmejdi. Chlapík se pak vydává na "cestu pomsty". Takový nejvýznamnější kulťák v tomto směru je dnes zřejmě špičkový první díl série Death Wish (1974). Tak tohle není přesně úplně ono, ale z tohoto subžánru film jednoznačně vychází. Jde zejména o řemeslně ztvárněné psycholgické drama, v němže se hlavní postava mění postupně v někoho a něco úplně jiného. I když se toho ve filmu moc neděje, rozhodně zaujme, nenudí, udrží pozornost, jde z filmu strach ... Závěr pak šokuje zejména nepřipraveného diváka opravdu vrchovatou měrou. Ještě jednou opakuji, že v tomto filmu o akci a zobrazování násilí primárně nejde ... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama