Reklama

Reklama

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic

  • USA Hansel & Gretel: Witch Hunters (více)
Trailer 2

VOD (1)

Malého Jeníčka a Mařenku zavedl jejich otec do hlubokého lesa a tam je nechal osudu. Jeníček s Mařenkou našli perníkovou chaloupku, ve které byla ježibaba a ta je chtěla vykrmit a sníst. Když chtěla hodit Jeníčka do pece, děti ji přemohly a upekly v peci. Od té doby loví čarodějnice... Jeníček a Mařenka už jsou dospělí a putují po světě. V jednom městě chce šerif Berringer upálit ženu jménem Mina, kterou obvinil z čarodějnictví. Jeníček s Mařenkou ji ale na poslední chvíli zachrání, protože poznají, že to není ježibaba. Poté se vydají na lov čarodějnice v blízkém lese. Čarodějnici sice chytí a zabijí, ale jejich hlavním úkolem od starosty je najít unesené děti – a ty zatím nenašli. Mezitím se parta lovců snaží chytit čarodějnici, která děti unesla. Čarodějnice Muriel ale všechny zabije. V hospodě se Jeníček a Mařenka seznámí s Benem, který se o čarodějnice také zajímá. Do toho přiběhne jeden z lovců, který všem řekne, že čarodějka zabila jeho kamarády, a sám pak vybuchne. Jeníček s Mařenkou se vydají lovit čarodějnici do lesa... Nalákají ji na volání dítěte o pomoc. Jeníček s Mařenkou čarodějnici, což je Murielina pomocnice, chytí a zjistí, že čarodějnice potřebují ke svému rituálu získat dvanáct dětí. Nyní jich mají jedenáct a jdou si do města pro poslední... (TV Prima)

(více)

Diskuze

EastinMiles

EastinMiles (hodnocení, recenze)

tak takto vyzera rozpravka pre dospelych. Hned od zaciatku vas privita Skret z LOTRa, potom nastupi JIGSAW na metle, neskor sa k tomu prida i Marveho zo SinCity, ktoreho srdce ostalo v podobe trolla. Cakal som prekvapenie,ze sa objavi spoza rohu este Liam Neeson ako ochranca svojej krasnej zlej carodejky a proti Hawkeyeovi s krasnou novou Sovou z Vojny bohov to bude celkom narez. Zbrane akoby pozicane z Underworldu musia ulahodit oku. Vela krvi,masakre, trochu lasky, prekvapive odhalenia pomohli film zaujat. Dlzka uplne  vporadku nato aby film nestiho nudit a udrzat si napatie.

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

Luk Skywalker

tak to budeš potrebovať poriadnu dávku trpezlivosti, pretože ešte ďalšie minimálne 4 čakajú na premiéru v 2013/14 :D na druhej strane, môžeš si ich nechať aj ujsť ;)

Luk Skywalker

Luk Skywalker (hodnocení, recenze)

Nějak se s těmi akčními adaptacemi pohádek roztrhl pytel. Ale já toho příznivec nejsem.

na příspěvěk reagoval maddy

Uživatel Luk Skywalker smazal svůj příspěvek.

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Nejdříve ve 2D a dneska v 3D. 3D = + 20%. Film přesně v duchu pohádek bratří Grimmů, kde krev teče z každé stránky. Jako pohádka výborné. Nejvíce dojmů to zanechalo na asi pětiletém klučinovi, kterého přivedla maminka. Při odchodu z kina sršel nadšením. Nekvíce se mu líbilo, jak zlobr Edward rozšlápl šerifovi hlavu.

jarous

jarous (hodnocení, recenze)

MikeCool

Když jsem byl malý tak mě jedna čarodějnice donutila sníst hodně sladkostí a od té doby si musím každých pár hodin píchnout injekci,abych neumřel.Máte něco jako cukrovku...

Petrasuvicka

Petrasuvicka (hodnocení, recenze)

Paulie88

tak já s O 2 nekamarádm, jsou to svině který mě nejednou vzali na hůl...těm už nevěřím a nepodám ani prst...

ale ty plakáty by se mi líbily no, nějakej pracovník vyměnoval Skyfall za nějakou jejich reklamu a prý "Takovej plakát by chtěl každej, bych se musel zeptat managementu vedení..." tak jsem si říkala hajzle polib si prdel, stejně ho hodíte do sběru...

 

a rezevrace si většinou nedělám, chodím na divoko, protože nikdo nechodí na 3D do 4. řady dopředu, pán u pokladny se hrozně divil a ještě mi ukazoval, že je tam kousek od toho plátno! Ne asi, nevím to a jsem blbá :D protože 3D je ze čtvrtý řady nejlepší, protože teprve tam má člověk pocit, že zapadl i do filmu a ne že sedí v kině.

Petrasuvicka

Petrasuvicka (hodnocení, recenze)

MikeCool

Jeníček: Když jsem byl malý, ježibaba mě předávkovala perníkem, od tý doby si po několika hodinách musím píchat tohle, jinak umřu

Mína: To je cukrová nemoc, něco o ní vím, mohla bych ti pomoc...

Jeníčk: Ne, jsem v pohodě

Mína: Ráda jsem tě zase viděla. Jsi velmi pohledný. Nejsi jako ostatní. Muži z města se se mnou nechtějí stýkat

Jeníček: A ty máš... ... ... mou dýni. Nashle"

na příspěvěk reagoval MikeCool

Související novinky

Jeníček a Mařenka mají nový dohled

Jeníček a Mařenka mají nový dohled

09.08.2015

Dva roky stará fantasy Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic, v níž se slavní sourozenci stali akčními hrdiny, vydělala 226 milionů dolarů. Vzhledem k padesátimilionovému rozpočtu jí tak bylo rychle… (více)

Jeníček a Mařenka uloví další čarodějnice?

Jeníček a Mařenka uloví další čarodějnice?

22.09.2014

Loňská akční fantasy Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic vydělala 226 milionů dolarů. To je při padesátimilionovém rozpočtu jasná komerční výhra, kterou by studio Paramount chtělo přetavit do druhého… (více)

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Jeníček a Mařenka podruhé a ještě šílenější

Jeníček a Mařenka podruhé a ještě šílenější

09.06.2013

Rozpočet 50 milionů, celosvětové tržby 226 milionů. Snadná matematika, i když vezmeme v úvahu, že téměř polovina utržených peněz zůstává kinařům. O možné trilogii se mluvilo už před premiérou, a teď… (více)

Reklama

Reklama