Reklama

Reklama

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic

  • USA Hansel & Gretel: Witch Hunters (více)
Trailer 1

VOD (1)

Malého Jeníčka a Mařenku zavedl jejich otec do hlubokého lesa a tam je nechal osudu. Jeníček s Mařenkou našli perníkovou chaloupku, ve které byla ježibaba a ta je chtěla vykrmit a sníst. Když chtěla hodit Jeníčka do pece, děti ji přemohly a upekly v peci. Od té doby loví čarodějnice... Jeníček a Mařenka už jsou dospělí a putují po světě. V jednom městě chce šerif Berringer upálit ženu jménem Mina, kterou obvinil z čarodějnictví. Jeníček s Mařenkou ji ale na poslední chvíli zachrání, protože poznají, že to není ježibaba. Poté se vydají na lov čarodějnice v blízkém lese. Čarodějnici sice chytí a zabijí, ale jejich hlavním úkolem od starosty je najít unesené děti – a ty zatím nenašli. Mezitím se parta lovců snaží chytit čarodějnici, která děti unesla. Čarodějnice Muriel ale všechny zabije. V hospodě se Jeníček a Mařenka seznámí s Benem, který se o čarodějnice také zajímá. Do toho přiběhne jeden z lovců, který všem řekne, že čarodějka zabila jeho kamarády, a sám pak vybuchne. Jeníček s Mařenkou se vydají lovit čarodějnici do lesa... Nalákají ji na volání dítěte o pomoc. Jeníček s Mařenkou čarodějnici, což je Murielina pomocnice, chytí a zjistí, že čarodějnice potřebují ke svému rituálu získat dvanáct dětí. Nyní jich mají jedenáct a jdou si do města pro poslední... (TV Prima)

(více)

Diskuze

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Harry_

Je to stále ve stádiu scénáře. Ten projekt podle mne spadl pod stůl, když Tommy Wirkola, Jeremy Renner a Gemma Arterton odmítli pokračovat dalším dílem.

na příspěvěk reagoval Harry_

Uživatel Tinushiq smazal svůj příspěvek.

Tinushiq

Tinushiq (hodnocení, recenze)

Janko a Marienka majú nový podtitul Death's Messengers (poslovia smrti). Ďalej tam majú byť zombie a postava High Priestess ( Veľkňažka?).

na příspěvěk reagoval Ampi

Tinushiq

Tinushiq (hodnocení, recenze)

RizekCRF

Jednotka bola fajn tak dufam že aj dvojka bude. Ale neviem čo mám čakať od režiséra, ktorý ešte ziadny film nenatocil.

Tinushiq

Tinushiq (hodnocení, recenze)

Neviem čo je na tom pravdy, ale teraz som na nete čítala, že dvojka má byť o voodo čarodejniciach.

na příspěvěk reagoval RizekCRF

Tinushiq

Tinushiq (hodnocení, recenze)

rafe2317

Je to tym, ze sfusovali cesky dabing. V originale hovori ze sa to stava raz za generaciu, teda to moze byt aj patnast alebo dvadsat rokov.

metal

metal (hodnocení, recenze)

Supr film no ne.Moc mě pobavilo jak si Jeník píchal inzulín.

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Tak o pokračování je definitivně rozhodnuto. Novým režisérem bude Bruno Aveillan.  O obsazení rolí Jeníčka a Mařenky dosud rozhodnuto nebylo. Zdroje nevylučují se ani přeobsazení. 

na příspěvěk reagoval Kobain

papaguy

papaguy (hodnocení, recenze)

Dávat ovšem mezi "podobné" Šípkovou růženku (1959) nebo Sněhurku a sedm trpaslíků (1937) a podobné klasické interpretace, to je asi pokus o vtip.

na příspěvěk reagoval Ampi

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Cakal som, ze to bude horsie, ovela horsie. Ale toto sa celkom dalo a ako rozpravku to beriem aj napriek inzulinu a rotacnym gulometom. Btw. Pihla Viitala krajsia ako Gemma Arterton ;)

Steampunk tomu filmu prekvapivo celkom pasoval.

Uživatel shuster smazal svůj příspěvek.

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Scénář dvojky je hotov a čeká se jen na Paramount, aby odstartoval produkci. Otazník visí nad velmi vytíženým Jeremy Rennerem. Rád by to dělal, ale záleží na termínu.

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Plánováno na rok 2016

Director: Tommy Wirkola
Producers: Will Ferrell | Beau Flynn | Adam McKay | Kevin J. Messick

sonatamen

sonatamen (hodnocení, recenze)

Tak pokud se scénář schválí bude tu brzo dovjka na kterou čekám jako malej kluk!!!!!

rafe2317

rafe2317 (hodnocení, recenze)

RizekCRF

podla mna to tym nebude :D ked im muriel povedala o ich matke tak boli celkom prekvepeny a takto by vedeli ze nieco neni v poriadku :D

na příspěvěk reagoval Tinushiq

rafe2317

rafe2317 (hodnocení, recenze)

neviem ci ste postrehli mensiu chybycku vo filme. Marena hovori, ze ten zraz carodejnic ci co to je je kazdych 30 rokov a na tom poslednom,teda pred 30 rokmim zabili ich matku, takze mi to vychadza ze jano a marena maju cez 40 rokov vtom filme :D

na příspěvěk reagoval RizekCRF

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Laxik

No řeknu to asi takhle.... je to tak cákle nadnesený.... že i kam se hrabe Jenda a Máňa.. B)

Když ti řeknu že tam po sobě hážou koně a pak na nich ještě jezdí... frajer tam má takovou sílu, že udrží několika tunový vlak jednou rukou a hlavní lidský hrdina má takovou sílu.... že i HULK by mu jí mohl závidět. :D

Přesto je v tom jistá podobnost.... jako že to nikdo nějak zvláště neřešil. Taky to má dost podivný konec... i když"

Laxik

Laxik (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Neviděl, neříkal, neřešil. To je vykleštěný, ne? Žádná krev, žádná sprostá slova, žádná cílená absurdita... teda kromě samotné postavy. Ale nevím, znám jen z doslechu a traileru.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Související novinky

Jeníček a Mařenka mají nový dohled

Jeníček a Mařenka mají nový dohled

09.08.2015

Dva roky stará fantasy Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic, v níž se slavní sourozenci stali akčními hrdiny, vydělala 226 milionů dolarů. Vzhledem k padesátimilionovému rozpočtu jí tak bylo rychle… (více)

Jeníček a Mařenka uloví další čarodějnice?

Jeníček a Mařenka uloví další čarodějnice?

22.09.2014

Loňská akční fantasy Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic vydělala 226 milionů dolarů. To je při padesátimilionovém rozpočtu jasná komerční výhra, kterou by studio Paramount chtělo přetavit do druhého… (více)

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Jeníček a Mařenka podruhé a ještě šílenější

Jeníček a Mařenka podruhé a ještě šílenější

09.06.2013

Rozpočet 50 milionů, celosvětové tržby 226 milionů. Snadná matematika, i když vezmeme v úvahu, že téměř polovina utržených peněz zůstává kinařům. O možné trilogii se mluvilo už před premiérou, a teď… (více)

Reklama

Reklama