Reklama

Reklama

Šťastný a veselý Madagaskar

(TV film)
  • USA Merry Madagascar (více)

Je to už skoro rok, co se čtveřice oblíbených hrdinů z Madagaskaru ocitla na exotickém ostrově. Blíží se Vánoce a mají jedno velké společné přání – strávit svátky ve své milované newyorské zoo. Jenže jejich plán na dlouhý let balónem do zimního New Yorku zhatí zlobivý král Jelimán. Aby toho nebylo málo, ještě se jim přitom podaří nedopatřením sestřelit sobí spřežení se Santou. Ten se při pádu praští do hlavy a ztratí paměť. Vánoce jsou ve vážném ohrožení a jedinou naději představují Marty, Alex, Melman a Glorie. Společně musí zastat roli Santových pomocníků a včas doručit dětem dárky. Podaří se jim nakonec zachránit Vánoce? (Česká televize)

(více)

Recenze (121)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tyto vánoční "dodělávky" jsou nic moc. Člověk se pobaví, zabije chvíli nudy, ale za 30 minut je rád, že je konec. Neříkám Madagaskar byl skvělý, ale tohle je slabý odvar. Stejně jako Shrekoleda. I když musím uznat že létající tučnáci a válka mezi jihopoláky a severopoláky mě pobavila. "my chceme být bipolární" :D Původně jsem chtěla dát dvě, ale jak píšu ten komentář, tak si uvědomuju, že tak strašné to nebylo. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že ten kluk má s kokosem v kokosu. Jelimánoce začínají. Santa Klaus byl původně na Jižním pólu, ale uplatili ho cukrovým a levnou pracovní silou. I tady fungují saně na bázi kouzelného prachu (možná na této legendě něco bude) a stejně jako v příběhu Velká vánoční jízda se zde létá přes Kanadu. Navštívíme New York a ten bude stále krásný ikdyž poletíme zpět. Dokonce i láska mezi tučňákem a sobicí je tu pojmenovaná - CITÁT - My chceme bipolární tučňáky. Tučňák - Jižní pól. Sob - Severní pól. Zdá se vám komentář zmatený - no, to už tak někdy bývá. ()

Reklama

T-pack 

všechny recenze uživatele

Ne příliš vtipný a celkem nucený vánoční kraťas. Zachraňují ho tučňáci a alespoň u mě animace, která připomíná některým jiným nejmenovaným animátorům, že občas nejde o to, udělat animaci co nejvěrohodněji. Ta hranatost a absurdnost tomu prostě sedí. Hvězdičku strhávám za posedlost písní, která jde asi takhle: "I like to move it..." ()

ČučoRiedka 

všechny recenze uživatele

Všetci, čo pod názvom Merry Madagascar čakali neskutočne sofistikovaný, brutálne zamotaný vianočný príbeh, aký ešte svet nevidel, budú evidentne sklamaní (vymenovať zoznam týchto užívateľov by trvalo až do Vianoc). Postavičky z Madagascaru som si obľúbila hneď na prvú šupu ( na rozdiel od niektorých, ktorým sa očividne nepáčili a aj napriek tomu si Merry Madagascar pozreli zjavne len pre hodnotenie a koment k plusu) a pobavili ma aj vo vianočnom prevedení. Aj keď musím uznať, že druhým dielom som bola dosť sklamaná, Santa's Hairy Helpers úprimne potešili :) ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Sobíci jsou roztomilí, ale nelíbili se mi tak, jako jiní sobi v jiných filmech, navíc nevěřím na Santu Clause. O ostatních postavách vcelku zbytečné mluvit. Nemám zvláštní vztah k tučňákům, natož ke škaredým lvům, žirafám a hrochům. Moralizování o tom, jak je lepší dávat než dostávat mi potom vyloženě vadí. Nejlepší mi na tom přišla ta sněžící koule. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama