Hon na Werwolfa

Ochota na Vervolfa

Válečný

Ukrajina, 2008, 100 min

• Branicky

Pohodové, nenáročné - pro televizi určené - pokoukání na příběh jedné diverzní skupiny operující v oblasti hlavního stanu Hitlera na Ukrajině. Z provedení je znát slabší možnosti produkce, akce jsou poměrně slabé. Kromě základní akce - atentátu na Hitlera - nabízí příběh také špionážní zápletku. Na celé sérii je vidět, že je určena pro ruského diváka. Celkově neurazí, nenadchne. PS: na němcké straně vystupuje postava s hodností korvetního kapitáná.....sakra, já myslel, že to je hodnost z námořnictva a ne z SS ???(28.4.2010)

• drankeryth

Hmmmm, nieco tomu chybalo, aby to vyzeralo skvele. Male boje medzi vojakmi vo mne vyvolali, akoby neboli to prave orechove, ako sa hovori. Boli take nedoveryhodne a vyzerali tak amatersky na moj vkus. Najbrutalnejsia cast filmu bola ta, ked jeden zajatec po ceste na slobodu jedneho Nemca zabil vojenskou lopatkou do hlavy. Normalne ukazali ako ju ma v hlave. Vo filme som si vsimol, ze nemecki dostojnici nemali pistole Luger, ako je to mozne????(30.3.2011)

Jen pro fandy válečných seriálů. Ovšem nečekéjte žádné velké bitvy jen malé celkem strhující akce. Je zde laciná tv. výprava s natahovaným příběhem. Hlavních postav tu máme sedm ( mezi nima krásná a hlavně nebezpečná sniperka ). Tito hrdinové musí zlikvidovat bunkr Werwolfů ale jejich tajná mise je vyzrazena a od této chvíle se musejí spolehnout sami na sebe . I přes malou výpravu a přes skutečnost že z histor. hlediska je to přitažené za vlasy se na to pohodově dívá .(26.11.2009)