Reklama

Reklama

Lane je mladá začínající novinářka a jejím snem, kromě touhy napsat článek, který by otiskl časopis Cosmopolitan, je najít dokonalého muže. Takového, co by splňoval desetibodový seznam předností, který sestavila na základě svých představ, většinou formovaných Cosmopolitanem a romantickými filmy. Kamarádka Joanne se jednoho dne postará alespoň o naději na splnění druhého snu, když jí domluví pohovor u šéfredaktorky Cosmopolitanu Kate Whiteové. Ta sice dívku u pohovoru elegantně odmítne, ale při loučení mluví o tom, jak těžce se hledá ideální muž, a Lana dostane nápad, který šéfredaktorku zaujme natolik, že jí přece jen šanci dá. Má se vetřít do nějaké velké obchodní společnosti a mezi muži v oblecích najít dokonalého muže pro lásku. Nastoupí jako asistentka u společnosti Thompson a Fulworth. Je okouzlena množstvím mužů, kteří tu pracují. Zdá se, že najít mezi nimi toho pravého by nemusel být problém. Ve stejnou dobu se Lane seznamuje s pohledným a zábavným producentem Liamem, který splňuje všechny body jejího seznamu. Je jím tak okouzlená, že hledat ideálního muže u Thompsona a Fulwortha je to poslední, co by teď chtěla dělat. Protože se snaží tento úkol skloubit se zaujetím pro Liama, je každým dnem jasnější, že si zadělává na velký průšvih. (TV Nova)

(více)

Recenze (93)

klerik 

všechny recenze uživatele

Opäť raz zopakujem, ze romantické filmy s debilnou zápletkou fungujú len občas. Mám na mysli AKO PRÍSŤ O MUŽA ZA 10 DNÍ (poprípade NÁVRH). Príbeh o hľadaní lásky (skvelý názov) je plný klišé a i keď ide o nekonfliktný "nedeľný" film a Hilary to fakt sekne, je tento filmík prázdny a pramálo niečim výnimočný... ()

Amper01

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu jsem 3/4 doby nevěděl co si o něm myslet. Zajímavý námět, ale nějaký čas jsem nechápal pointu, ztrácel se... poslední čtvrtinu jsem se ale našel a dokonce mě pobavil a zlepšil náladu. Ano, to je film od Hilary. Vyvstalo ale další dilema - dát filmu *** (průměr) nebo **** (lepší průměr) ??? Když ale vidím, kolik záporů tady film má...a vezmu v úvahu i vyjímečně sympatického partnera od HIL, rozhodl jsem se pro ****. Výsledné hodnocení - průměrný film s výborným obsazením a lehce nadprůměrným (ač naivním) koncem. ()

Reklama

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Z Hillary je moc pěkná okatá žena :) A já ji vždycky měla celkem ráda, její filmy znám, takže jsem i věděla, co mám čekat od tohohle. A abych pravdu řekla, nebylo to špatné. Navíc jsem byla zvědavá, kterého z mužů si nakonec vybere (a celkem mě to překvapilo). Lane jako postava je kapku hloupá v jistém ohledu, ale naštěstí nesklouzává za hranice trapnosti, což kvituji s povděkem. Je to zvláštní vidět Hilary v dospělé roli a ne v teenkomedii, ve které dojde nejvýš na pusu. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Hilary Duff je krásná žena, ale v herectví nemá moc co nabídnout a tak se v každém filmu snaží chovat stejně spontánně a ztřeštěně. Potíž je, že herecký progres jí jaksi chybí. Tento film je zaměřen jednoznačně na ženskou část publika a u nich bude určitě bodovat, ale pro mne to je nic neříkající dílo, které oslavuje módu a ,,nejlepší časopis na světě,, Cosmopolitan... To jak celá zápletka dopadne je jasné hned od tématu, kdy se hledá Pan dokonalý a na konkurzu je šéf tak milý a zahleděný do očí Hilary. Ono i to přijetí do firmy takřka bez otestování bylo vtipné (moc by se mi líbilo dostat někde smlouvu za nic a pak ať si to klidně praskne, ale výplatu bych určitě dostal). Prostě mizérie. 1z5 ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie bez vyšších ambicí, jako ostatně všechny předchozí filmy Hilary Duff. Je to milá holka, která sice líp vypadá než hraje, ale zde neměla konkurenci, ačkoliv zdejší muži díky elegantním černým oblekům vypadali docela k světu. Její červený kostýmek byl v té záplavě černé barvy nepřehlédnutelný. Venku pošmourno, v televizi nic moc a do toho potřeštěná Hilary plácala nesmysly. Asi to tak mělo být, jsou daleko horší filmy. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Původně producenti pojmenovali film The Bussines of Falling in Love. (maluti)
  • Ve scéně, kdy Lane (Hilary Duff) ukazuje Joanne (Amanda Walsh) v pokoji plakáty Cosmopolitanu, můžeme si všimnout, že na jednom je i titulní stránka s Ashley Tisdale. (maluti)
  • Premiéru filmu, která proběhla na stanici ABC Family 18. dubna, sledovalo ohromných 2 346 000 diváků. (maluti)

Reklama

Reklama