Reklama

Reklama

Lane je mladá začínající novinářka a jejím snem, kromě touhy napsat článek, který by otiskl časopis Cosmopolitan, je najít dokonalého muže. Takového, co by splňoval desetibodový seznam předností, který sestavila na základě svých představ, většinou formovaných Cosmopolitanem a romantickými filmy. Kamarádka Joanne se jednoho dne postará alespoň o naději na splnění druhého snu, když jí domluví pohovor u šéfredaktorky Cosmopolitanu Kate Whiteové. Ta sice dívku u pohovoru elegantně odmítne, ale při loučení mluví o tom, jak těžce se hledá ideální muž, a Lana dostane nápad, který šéfredaktorku zaujme natolik, že jí přece jen šanci dá. Má se vetřít do nějaké velké obchodní společnosti a mezi muži v oblecích najít dokonalého muže pro lásku. Nastoupí jako asistentka u společnosti Thompson a Fulworth. Je okouzlena množstvím mužů, kteří tu pracují. Zdá se, že najít mezi nimi toho pravého by nemusel být problém. Ve stejnou dobu se Lane seznamuje s pohledným a zábavným producentem Liamem, který splňuje všechny body jejího seznamu. Je jím tak okouzlená, že hledat ideálního muže u Thompsona a Fulwortha je to poslední, co by teď chtěla dělat. Protože se snaží tento úkol skloubit se zaujetím pro Liama, je každým dnem jasnější, že si zadělává na velký průšvih. (TV Nova)

(více)

Recenze (93)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Má-li romantická pohádka fungovat, tak by měla být postavená na reálných základech. Pokud však tím základem je to, že renomovaná investiční společnost zaměstná ekonomicky retardovanou blondýnu na základě vylhaného životopisu, tak je třeba dopředu pogratulovat za tento sebevražedný tah. Abych však jen nehaněl, tak jsem se párkrát zasmál a kromě toho jsem stihnul uvařit polévku, opéct houstičky, osmahnout řízeček, poobědvat, umýt nádobí a provést pár internetových plateb. Vzhledem k nenáročnosti děje by se toho dalo stihnout i víc, ale jsem po noční a nechtěl jsem se honit. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Filmy s Hilary Duff mám ráda, ale tohle se mi teda vyloženě nelíbilo. Od začátku to bylo až strašně předvídatelné, což mi obyčejně nevadí, ale tady jsem se teda až moc nudila. Myslím, že jednou to naprosto stačílo. 2* ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Prostředí 8/10/// +pro Hilary Duff budu mít vždycky slabost, prostředí finanční společnosti a módy, pěkný příběh -jestli je některý film pro holky, jen pro holky, tak je to právě tento, taky mi nejde do hlavy jak mohla každý večer s někým z práce randit a přitom se o ní nezačalo šířit, že je.../// Musím se usmívat. Jinak to po dokoukání tohoto filmu ani nejde. Tak krásně romanticko naivní komedii jsem ještě neviděl. Ale je to kupodivu zábava a to velice nenáročná, ale o to příjemnější. Už se těším až Hilary dostane vyloženě dospělou roli, tady k tomu má už trošku nakročeno./// Celkem 66%/// ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

O ničem ztráta času. Resp. koukatelné to je, pokud vyloženě chcete něco, při čem nepotřebujete používat mozek. 35% ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

3,5 hvězdy .. krása se dívat na tak pěknou tvářičku jako je Hilary ... a život mezi muži v obleku a psaní článků? Tak to jí teda závidím, můj sen. Milá, roztomilá romantická komedie. Rozhodně žádný nadprůměr, ale bylo to vážně koukatelné, jednoduché a splnilo to účel. Ničím to neurazí :) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Prvních pět minut zábavných, posledních patnáct příjemně romantických. Mezi tím žánrový průměr, bohatě nadívaný obvyklými klišé a chuťově kolísající mezi tuctovým a nudným, které se naštěstí nesnažilo nahnat body trapností. A všechno to stojí a padá s Hilary Duff, ze které vyrostla krásná žena a přitom si uchovala, alespoň prozatím, i to sympatické kouzlo rozpustilé holky. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Opäť raz zopakujem, ze romantické filmy s debilnou zápletkou fungujú len občas. Mám na mysli AKO PRÍSŤ O MUŽA ZA 10 DNÍ (poprípade NÁVRH). Príbeh o hľadaní lásky (skvelý názov) je plný klišé a i keď ide o nekonfliktný "nedeľný" film a Hilary to fakt sekne, je tento filmík prázdny a pramálo niečim výnimočný... ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Dokonale odhadnutelná slátanina prošpikovaná množstvím nejobehranějších klišé a dílčích stupidit. To už nezachrání ani sympatická Hilary. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zase další limonáda bez nápadu, kde se dospělí chovají jako rozhihňané holčičky s culíky. S naprosto neralisticky vykreslenou novinářskou i obchodnickou branží. /28. 12. 12./ ()

Chickenka 

všechny recenze uživatele

Typický film s Hilary Duff. Hned po prvních pár minutách mi bylo jasné, jak vše dopadne. Nechybělo ani typické americké kliší, být mladší o pár let, tak by se mi to líbilo asi víc. Film je určen hlavně pro mnohem mladší divačky. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Dívala jsem se na to kvůli Hilary, ale jsem hodně zklamaná, jak to bylo celý trapný. Pomalu se to nedalo ani dokoukat. Takže bohužel jen 20%, odpad jsem dávat nechtěla ... ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Tomu se říká tvůrčí psaní.." Ne, to skutečně neříká !! Nicméně tenhle sebevědomě povrchní, ale zároveň poměrně sebeuvědomělý slaďák, byť o obsahu není třeba se vůbec raději bavit, mě nakonec velmi příjemně překvapil.. Gil Junger není vůbec špatný režisér.. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Príjemná televízna romantika so svižným tempom a viac zameraná na komediálnu stránku ako dojímavé scény. Humor je jednoduchší a zápletka trochu priblblá, ale vďaka hneď trom pekným herečkám v hlavných úlohách ma to bavilo od začiatku do konca. Príjemná jednohubka. 6/10. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Takové trochu naivní a romantické cosi co se tváří chvíli jako komedie a ke konci jako velká romantika, která rozpláče i kamenného trpaslíka..Viděla jsem tento film 2x a co mě na něm bavilo byla velká spousta módních kreací hlavní hrdinky, hrát hry s fotkami krásných chlapů, krásní chlapi a pár vtipných momentů. Konec dobrý, všechno dobré - jak se říká a tak nechme snílkům takovéto filmy. Neříkám špatný ale ani skvělý prostě průměr jak má být. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Taková miloučká naivní pohádka o tom, jak je život na Manhattanu vlastně krásný. 1) Poněkud prostomyslné pracovníky Finance Company předčí jen lehkomyslná šéfka Cosmopolitanu, nabízející nové adeptce titulní stránku. Kdyby jim do toho sladce zpíval Karel Gott, bylo by vymalováno. 2) 23letá Hilary Duffová (hlavní postava Lane) je příjemná kočička a mimochodem taky zpěvačka. 3) 28letý Matt Dallas (sladký Seth, který to umí s kopírkou) tři roky po uvedení filmu udělal svůj coming out a ohlásil zasnoubení s hudebním producentem Blue Hamiltonem (pracoval s Justinem Bieberem). 4) Milovníkům pěkných samečků dále film nabízí 30letého Chrise Carmacka (hnědovlasý lovec dívek Liam, do něhož se Lane zakoukala), 32letého Michaela McMilliana (šéf oddělení Tom) anebo 31letého Lyle Brocata (Liamův parťák - číšník). ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Jak nepředvídatelný konec! No jo, co taky jiného by mohlo být ve filmu s Hilary, že? Musím uznat, že místy jsem se nudila, ale na druhou stranu jsem se občas usmála nad vtipy a situacemi, což se nestává vždy. Tuhle komedii jsem probděla a možná jsem víc unavená, než před tím, ale aspoň jsem ničím nezatěžovala mozek. Hilary to ve filmu slušelo a ona do těchto filmů prostě sedne. Do role Toma bych možná obsadila nějakého -pro mě- víc sexy herce, ale pointa asi byla, že milovat můžeme i někoho, kdo není ideál krásy. 4+ ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Are U Joke? Tady se nepovedlo nic, takže jednoduchá rovnice --> Režie ODPAD! .. Scénář JEŠTĚ VĚTŠÍ ODPAD! .. Herečky(především Hillary) ODPAD! .. Všechno kolem ODPAD! = ODPAD! ()

Reklama

Reklama