Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (7)

GTS_PUNK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobne ako pri prvej a druhej sérii, sa aj tu divák ocitá už medzi "starými známymi" delikventami, ktorí probačnými prácami splácajú svoj dlh spoločnosti. Navyše k tomu majú aj superschopnosti, ale to je už iba taká, takmer zanedbateľná maličkosť. Ale nie. Práve na superschopnostiach je postavený celý dej seriálu a tretia séria ich zatiaľ dokáže prezentovať najlepšie, čiže tak, že má divák z celkového diania zážitok. Probačné práce tu už idú viac-menej bokom, zostávajú len oranžové uniformy hlavných postáv, ďalší umierajúci vedúci a stupňuje sa boj proti iným ľuďom so superschopnosťami, ktoré sa takmer v každom dieli akosi zvrhnú. Partia delikventov tak musí "zachraňovať deň" a vďaka kvalitnému storytellingu sa na to všetko pozerá veľmi dobre. Diel po dieli sa dej stupňuje, menia sa vzťahy medzi jednotlivými postavami a plejáda všemožných superschopností tvorí celok, ktorý prebíja predchádzajúce dve série dohromady. Nie je to však len zásluhou dobre napísaného scenára, ale aj solídnymi hereckými výkonmi. Herecké gro zostáva nezmenené, no niektoré postavy seriál tragicky či menej tragicky opustili. Naopak, medzi partiu delikventov pribudol nový člen - Rudy (Joseph Gilgun) a ten je naprieč celou sériou hlavným ťahúňom zábavy. Od prvej až po poslednú časť sa nevyskytuje chvíľa, kedy by nedokázal diváka svojim humorom rozosmiať a veľmi rýchlo si ho získať. Bezpochyby najlepšia postava nielen tejto série. Misfits - Season Three je oproti prvej a druhej sérii omnoho lepšou záležitosťou. Všetko sa tu javí akési rýchlejšie, ale zároveň značne kompaktné a zapadajúce do seba. Jednotlivé časti divácky rozhodne nenudia, sú scenáristicky dobre napísané a herecky je to takisto záležitosť, ktorá nesklame. Gilgun však nad všetkými bezpochyby exceluje a vidno, že mu podobné role pasujú a užíva si ich. Séria rozhodne nie je sklamaním a dokonca predčí všetky očakávania. ()

Mafy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z ničeho nic nám zmizela moje nejoblíbenější postava. Škoda. Ze začátku jsem si vůbec nemohl zvyknout na náhradu za Nathana alias Rudyho. V prvních dvou dílech mě fakt deptal, ale musím se přiznat, že toho uchylnýho a zvrhlýho vtipálka jsem si každým dílem víc a víc oblíbil. Sice Nathanovi nesahá ani po kotníky, ale i tak mě dost bavil. Jinak zbytek postav klasika, snima jsem problém nikdy neměl. Co se týče téhle série, tak necítím takový pokles, oproti sérii druhé jako tady většina uživatelů. Ano je to o něco slabší, ale přišlo mi že si to drží furt podobnou kvalitu. Po prvních dvou dílech jsem si sice říkal že to kleslo, ale od třetího dílu mi přišlo že je to díl za dílem lepší. Krom tedy čtvrté epizody. Ta mi vůbec nesedla a byla úplně zbytečná. Sice ano nápad to byl zajímavý, ale výsledek se fakticky tvůrcům nepovedl a hlavně to nedávalo vůbec smysl. Ale krom téhle epizody jsem se fakt opět nesmírně bavil. A po konci téhle série se vůbec netěším na sérii čtvrtou. Jenom dvě původní postavy? To nedopadne dobře. Ale upřímně jsem zase velmi zvědav, na jaký postavy v season 4 narazím. 90% ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední solidní série seriálu, tím nechci říct, že by další série byly doslova špatné, ale už to prostě nemá takovej drive. Nejhorší epizodou 3. série je (nejen) za mě ta "Nazi" epizoda (ep. 4). Ta mě vůbec nebavila až mi v této sérii vadila, protože ostatní díly byly zase nadprůměrné a poslední díl? Absolutní MASTERPIECE. Kdyby seriál skončil 3. sérií, bylo by to asi lepší, protože tenhle příběh nejde těžit donekonečna, jak se záhy přesvědčíme ve 4. a 5. sérii. Takže klobouček autorům. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada... no, doporučuju se na ni podívat s krátkým odstupem, zvlášť když jste viseli pohledem na Nathanovi a čekali na vše co vypustí z pusy. Jeho odchod je velká škoda, ale to je holt život. Jeho náhrada Rudy není vůbec špatná, zprvu sice vypadá jako podivná Nathanova náhražka, ale zjistíte, že to tak není (prostě jen vyplňuje místo - toho srandovního z party). V čem mám ale s Rudym problém je ten, že mu vůbec nevěřím, že je to pubertální zmetek, vzhledově na to vůbec nevypadá. Simonovu postavu (ách jo) zprasili jak mohli. Alisha je tu šedivá, Curtis docela zábavný. Hvězdou na nebi je skvělá (a stále stejná) Kelly + jako bonus nový "dospělák" do party sexy Seth. Řekla bych, že seriál si drží laťku už jen podle toho, jak jsem se u něj nasmála. (27.2.2012) ()

Jurys 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriálu bohužel s každou novou sérii o trochu klesne kvalita. Třetí série trpí ztrátou Roberta Sheehana (Nathana). Joseph Gilgun je sice skvělá náhrada, bohužel Nathan je nenahraditelný. Témata dílů zůstávají hodně podobné s druhou sérií. Tvůrci dle mého názoru udělali chybu, když se pustilo do klišé "speciálů", viz epizoda 4 a 7. Kdyby s třetí sérii tento seriál skončil, vůbec bych se nezlobil, tvůrci však mlékují počáteční úspěch dál. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (8)

  • V nemocnici si Kelly (Lauren Socha) a dívka vymění osobnosti. Hmotná osobnost Kelly však mluví stále s přízvukem, ačkoliv by měla mluvit jazykem, jakým mluvila dívka v nemocnici. (Brodyman)
  • Skoro všetci hlavní herci boli sklamaní zo zmeny ich schopností na začiatku 3. série. Antonia Thomas (Alisha) však uviedla, že nie je vôbec sklamaná, pretože "jej stará schopnosť bola na hovno". (David_SVK)
  • "Zmetci" se probíjí do Sethova (Matthew McNulty) bytu obřím kladivem, přičemž znatelně poškodí dveře. Když však z bytu vzápětí odcházejí, jsou dveře neporušené. (Esszed)

Reklama

Reklama