Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rudy dostává studenou sprchu v prvních dnech své dobrovolnické práce pro komunitu. Uvědomuje si, že spolu s klíči od nechvalně proslulé šatny se obvykle dostává i spousta běhání, křiku a někdy i zabíjení. (HBO Europe)

Recenze (5)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ubrečené komentáře jak Nathan chybí a jak byl to nejlepší z celého seriálu a blabla neberte vážně. Na Rudyho si zvyknete velice rychle, a mohu prozradit, že bude v následujících sériích to nejlepší na celém seriálu, a dle mého Nathana strčil do kapsy. Ze začátku vám možná nepřijde sympatický, ale vryje se vám pod kůži ten chlapík. Jinak epizoda nadprůměrná, spíš seznamovací, avšak i zde se bude hrát se schopnostmi. ()

Jurys 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série začíná trochu jinak než dvě předchozí. Nová postava, Rudy, je sice charakterově zábavná a zajímavá, ale postava Nathana seriálu rozhodně chybí. Na konci vidíme scénáristicky dost vynucený návrat k prvním dvěma sériím. ()

Reklama

Občasník 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli to bylo přitepleným, dvojitým Rudym nebo tím,, že svých prdlým chováním suploval chybějícího Nathana, ale s tímto serošem jsem skončil. Myslím, že druhou sérií se téma vyčerpalo a nerad bych si sympatický názor na seriál zlikvidoval. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nathan je fuč a nastává Rudyho doba. Tento díl je hlavně o seznámení s novou postavou, kdy se trochu krkolomě přidává k partě. Napoprvé si možná budete muset trochu zvykat, ale zvyknete si. ;) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama