Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 223)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Hodně jiný seriál. Žádné servítky s mluvou nebo nápady, ale pěkně po anglicku do vlastní verze Heroes. Bandička puberťáků, kteří si nezaslouží ani sociální dávky, se sejde na prospěšných pracech a do oka si navzájem zrovna nepadnou. Vše se změní po podivné bouřce, která jim i ostatním v nejbližším okolí dá schopnosti. Každému prohloubí její nejsilnější vlastnosti a nechá je žít dál jejich životy. Nic však není stejné a po chvíli všichni zjistí, že jejich vedoucí se na ně dívá nějakýma divnýma očima, z pusy mu kapou sliny a z úst mu vychází něco jako "všechny vás zabiju". Zatím viděna první sezona s 6 díly, ale zábava je to opravdu hodně drsná a i svým zvráceným způsobem zábavná. Co bude dál? Uvidíme, potenciál tu je a popravdě mě autoři docela dost překvapují, jakým směrem vedou příběh. Viděno:S01,S02 ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Po první sezoně: Už od začátku jsem měl na mysli pětihvězdičkové hodnocení, ale i s ním bývám často dosti benevolentní. Takže to upřesňuji: první tři díly bylo za "zábavných" 5* - druhé tři díly jsou za "geniálních" 5* :-). A jsem skutečně zvědav, jak se postavám podaří "malý zádrhel" z posledního dílu vyřešit ;-). EDIT: Druhá série neslevila z nastaveného kvalitativního trendu ani o píď a kromě předposledního "nevánočního" dílu byla možná ještě o kousek lepší. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Misfits...pro mě další seriálová legenda, kde jsem první sérii zkouknul prakticky okamžitě a další díly hltal s neskutečným nadšením a faktem, že chci ještě. Může za to především anglická stopáž, tedy šest dílů na sérii, což je přesně tak akorát. Tvůrci tak dokážou z minima vyždímat maximum a člověka to bude bavit. Nebudou chodit kolem horké kaše a pořád tu budou základní otázky zajímavě aktuální. Tak se nestane, že by jeden díl byl o ničem, protože všecky spolu parádně souvisí. Dalším plusem je určitě výběr hudby, kde mě překvapilo to, jak anglická mládež na nějakejch undergroundovejch diskotékách dokáže pařit na perfektní elektronickou muziku současnosti a dýdžejové z kapsy vytahují jména jako Justice, Yuksek nebo Chase and Status. Tady se hned objevuje jedna z otázek, která mi celej ten seriál nedala spát a to ta, ve kterém městě se ten seriál sakra odehrává...vypadá to jako Ukrajina. Což mě ale utvrzuje, že ne vše je tak hezké, jak na první pohled vypadá a i Anglie může mít pre-industriální místa a la východní Evropa. Každopádně to všecko do sebe parádně zapadlo, nehledě na to, že samotní herci jsou naprosto boží. Každej je unikát, každej je zjev ze čtvrtý dimenze, se kterým se každý den nesetkáte ale určitě si každého na první pohled zapamatujete. A co je nejlepší? Že seriál připomíná známější americký seriál Heroes a fantasticky mu utírá kapsy, co se kvalit týče. Jeho plusem je určitě fakt, že veškeré postavy jsou originální a dokážete si je zapamatovat, stejně tak jako samotné díly, protože jich tolik není. To nejlepší na závěr je ale fakt, že celý ten příběh seriálu Misfits není globální...pořád je to jenom příběh šesti parchantů, kterým se zničehonic změnil život. A kupodivu nebyli jediní. Zánik světa do toho tvůrci zatím netahaj a já doufám, že ani tahat nebudou, protože jakmile seriál začne být více globální a bude se tam řešit zánik světa, většinou jde do prdele...jako právě Heroes. Proto tomuhle seriálu uděluju pětihvězdovou dardu. No, i když možná taky proto, že jsem tu první sérii shlédl prakticky v kuse a to každej seriál nedokáže. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Teda musím uznat, že tenhle seriál je dost o hovně. Každou chvíli se to odehrává někde jinde a téměř v každém druhém díle, je tam někdo jiny s nějakými schopnostmi. Do toho halda perverzních keců. Velké plus co to má, je alespoň to, že to diváka nutí dívat se až do konce. K zahození to není a občas jsem se těm hlodům zasmál. Tak těch 70% úspěchu to dá. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No, popravde receno nevim, co si o tom myslet. Viditelna inspirace Heroes, kde po jedny trochu divny bource ma kazdej druhej kreten ve meste nejaky superschopnosti. Od tech cool typu nesmrtelnost, neviditelnost, teleport, pres ty min uzitecny typu ledovej dotek, cteni myslenek az po naprosty kokotiny typu zpusobeni nadrzenosti, slusnosti, plesatosti, ovladani mlika, videni sveta jak GTA a podobne. Schopnosti samozrejme ma i hlavni particka. To je banda nesympatickejch kretenu, kurev, fetaku a magoru, proste looseru, ktery zrovna delaj verejne prospesny prace. Bohuzel u toho dosli veskery napady. Vsechny dily totiz vypadaj tak trochu stejne, zapletku aby clovek hledal lupou, vetsinou se resi furt dokola to samy a nic moc se nedeje. Coz spolu s faktem, ze vas postavy serou nedava moc dobrej vysledek. Zkratka nekdy po trech dilech sem mel chut sledovani nechat. Ale vytrval jsem az do druhy serie a bylo to dobre. Veskery vytky sice plati i v druhy serii, nicmene na postavy uz si clovek zvykne, ty super kokotsky hlasky zacnou bavit, sem tam se povede nejaka cernohumorna nebo atmosfericka situace a proste druhou serii jsem si uz docela uzil. Tvurci se sice snazi vzbudit pocit, ze tu pujde o neco vic, nez jen o partu flakacu a zabityho vedouciho, ale ani v druhy serii se zadnej poradnej pribeh nerozjede. Nicmene diky ni to nakonec da 4*. ()

Galerie (496)

Zajímavosti (32)

  • Nathan (Robert Sheehan) paroduje zpěváka Bona z U2. Jedním z prvních celovečerních filmů, v němž Robert Sheehan ztvárnil významnější roli, je snímek snímek Killing Bono (2011), hudební film o začátcích U2 a jejich konkurenční kapele. (Eržik)
  • Zatímco 1. série měla na TV stanici E4 průměrnou sledovanost 707 500 diváků, 2. série tento počet více než zdvojnásobila. V průměru jednu epizodu sledovalo 1,453 milionu diváků. Na jednu epizodu 3. série pak připadlo průměrně až 1,484 milionu diváků. (gogos)
  • Nejsledovanějším dílem prvních tří řad seriálu byl s téměř 1,8 miliony diváků úvodní díl 3. série. Téměř všechny díly 2. a 3. řady byly nejsledovanějšími pořady televizní stanice E4. (gogos)

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama