Reklama

Reklama

Dívka, která si hrála s ohněm

  • Švédsko Flickan som lekte med elden (více)
Trailer

Filmové zpracování druhého dílu slavné knižní trilogie Stiega Larssona.  Novinář spolupracující s časopisem Milénium a jeho partnerka jsou zavražděni krátce před publikováním materiálu o dětské prostituci, korupci a obchodu s bílým masem. Na zbrani nalezené na místě činu se najdou otisky Lisbeth Salanderové (Noomi Rapace), která se po roce stráveném v zahraničí vrátila zpět do Švédska, aby svému poručníkovi připomněla jejich starou dohodu. Její poručník je ale brzy nalezen mrtvý a Lisbeth je i v tomto případě podezřelou číslo jedna. Policie po Lisbeth zahajuje celostátní pátrání, podporované mediální kampaní, ve které se vytahují na světlo skandální informace o její potenciální nebezpečnosti a problematické minulosti. Novinář Mikael Blomkvist (Michael Nyqvist) je ale přesvědčen o její nevině... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

k5456

k5456 (hodnocení, recenze)

Zde přece nejde o to,jestli bude další film ještě větší horor než ten předchozí,zde je hodně temně popsána společnost,západní dekadence,která se nezastaví před ničím,prostě prohnilá,sobecká,konzumní a nebezpečná společnost,to je MILénium.Spisovatel nastavil dost pochmurný obraz nás,civilizace nebo spíš barbarství???

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

Samozřejmě, holka, která by polila benzínem , zapálila a znetvořila a nakonec asi zabila nebo co(už jsem se na to nemohl koukat, tak nevím přesně) svého tatínka, by možná neměla u každého plné pochopení, tak z tatínka tvůrci udělali zrůdného sovětského agenta. Toho by přece nikdo nelitoval:-)) Já jsem ho taky nelitoval, ale bráškovi jsem fandil, aby tu Lisbeth pořádně dorazil. A on to odfláknul :-(

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

Chci být neodkladně zavřen do švédského blázince, kde mě s jistotou naučí při povinných procházkách po obědě po chodbě léčebny hackerským dovednostem, kick boxu, střelbě z různých typů zbraní, zručnému otevírání zámků nebo i všemu dalšímu, co zvládala hrdinka Lisbeth :-)))

Aduella

Aduella (hodnocení, recenze)

133craig: Naprosto souhlasím, kdybych to nečetla, zřejmě bych se vůbec nedokázala zorientovat, oč tam jde. 

Aduella

Aduella (hodnocení, recenze)

133craig: Naprosto souhlasím, kdybych to nečetla, zřejmě bych se vůbec nedokázala zorientovat, oč tam jde. 

133craig

133craig (hodnocení, recenze)

Ten, kdo nečetl knihy, by se na tento díl vůbec neměl dívat. Je to jedna z mála knih, které se opravdu natočit nedají. Je zde hodně postav a  komplikovaný děj a to, co z toho zpatlali do filmu, je naprostá hrůza. Film působí hodně chaoticky a nedotaženě.

leonisko

leonisko (hodnocení, recenze)

Skvělej příběh, ale natočenej úplně zpackaně. Pár scén bylo super, docela dlouho jsem přemýšlela mezi 4 a 3 hvězdama, i když oproti prvnímu dílu je to pokles, ale ten konec mě dostal -v negativním slova smyslu. Místy je to strašně televizní a neprofesionálně natočený a místy zase strašlivě přehnaný... Strašná škoda toho příběhu...asi si přečtu ty knížky...:)

na příspěvěk reagoval k5456

MATG

MATG (hodnocení, recenze)

tazko povedat, zmiesane pocity nakolko bol pre mna dej dost monotonny a bezduchy, na moj vkus az prilis vela sexualnych scen, na myst. thri. dost neprepracovane s velmi strohymi cenami... Nema to ten smrc, ktory pri podobnych filmoch postradam, nemam namysli hollywoodsky, ale to prave z časti dynamicke a z casty "zahadne" striedanie scen, ktore sa momentalne velmi dobre dari zobrazovat rusom.

Raro

Raro (hodnocení, recenze)

kde prosím vás možem zohnat filmy : vzdušný zámok,ktorý vybuchol,,,,,dievča,ktoré sa hralo s ohnom,,,,,muži,ktorí nenávidia ženy,,,? dakujem

Související novinky

Worthington, Hopkins a únos pivního magnáta

Worthington, Hopkins a únos pivního magnáta

13.10.2013

Stalo se to doopravdy. V roce 1983 byl několika muži unesen majitel nizozemského pivního impéria Freddy Heineken. Na svobodu se vrátil až po vyplacení rekordního výkupného v hodnotě asi 50 milionů… (více)

David Fincher: Oheň nebo voda?

David Fincher: Oheň nebo voda?

18.02.2013

Tak co to bude, pane Finchere? Pokračování Mužů, kteří nenávidí ženy pro studio Sony, nebo dlouho připravovaná adaptace klasiky Julese Vernea „Dvacet tisíc mil pod mořem“ pro Disneye? Momentálně to… (více)

Reklama

Reklama